Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar valla çocukla ilgili bir kaç şeyde ben söylüyeyim.
Ben deniz 9 yıllık evlylim. Ve 7 yıl çocuk yapmadım. İnsanlar artık aaa olmuyormuş bak diyorlardı.
Hiç aldırmadım. 7 yılda artık siz düşünün ne kadar sorduklarını. Ben sürekli bahane buldum, tatile gidicem
okul bitsin, araba alıcam, işe yeni girdim olmaz diye diye. Sonraları artık soranlara da "yapıcam ama ben çocuk yaparsam senin başka derdin kalmayacak diye yapmıyorum" diyordum. Bir daha da soramıyorlar dı?
Sonra işte kızım oldu. Dünyanın 8. değil 1. harikası evet insan yorulsada sinirden saçını başını yolsa da gece yarısı uykusuzlukan gözünü açamayıp banyoda musluğu açıp ağlasa da böyle bir sevgi yok. İnsan bakınca gözleri titriyor. Bakarken bir şey olacak die içi gidiyor.
Fakat iyi yapmışım kızlar 7 sene beklemekle. Yoksa ne ben o evlilikten bir şey anlardım ne de biz evli kalırdık. Normalde eşimle o kadar iyi anlaşırız sevgili gibiydik. Tabi tüm bunlar 2,5 senedir yok. Çünkü bibirimizle konuşacak vaktimiz yok. Evde yanyana oturmayı bırakın nasılsın bile desem kızım koşar gelir ağzımı kapatır "konuşmayacaksın onunla"diye. Babasına "anneme bakma" diye bağırır. Adamın eli çarpsa yanlışlıkla evde kıyamet kopar "anneme dokundun" diye.
O yüzden geç çocuk fikrine sonuna kadar katılıyorum.

dukan yaparken sabah kahvaltılarında sorun yaşadım ben sadece sabahları ne yiyeceğimi bilemiyodum çünkü hiç yumurta yemiyorum ben
bi kere zorladım kendimi baharat falan koydum ama genede yumurtanın beyazını yerken sorum yaşadım onun dışındaki öğünlerde hiç problem yaşamadım güzeldi yani.
sabahları sadece süt içtim oda yeterli gelmedi yani tek sorun sabah kahvaltısıydı.

Evet aslında dukan güzel. Ama çok zahmetli bir diyet. Ve de pahalı. Ayrıca süresi de çok uzun sürüyor.
Herşeyin yağsız olması bana zor geliyor. Yoksa yaparım aslında. Ama ben yağsız şeyler alınca eşim sürekli laf ediyor.
normallerle yapılsa aslında zor değil.

günaydın kızlar
kahvaltımı yazayım

2 peynirli yumurta
4 zeytin
1 çb ceviz+badem

30 dk koşu+yürüyüş. koşmak da baya zevkli ama doğada koşcaksın ya.
duvara duvara koştum durdum

Yumurta da hiç sevmiyorsan dukan sana zaten çok zor. Peynir falan da serbest ama ya da tütsülenmiş etler ama onlar da ne kadar doyuru. Aslında yoğurt içine yulaf kepeği katıp yersen pek acıktırmaz gibi. Hemde sabah kahvaltısı yerine geçer.
Ya şu an çok pis kafama yattı. 1 hafta yapsam mı acep. Sonra normal devam ederim. Ama benim bu hafta acele tarafından 2 kilo falan vermem lazım. YA da daha çok. Söz ondan sonra normal bir şekilde yavaş yavaş beslenicem ama bu hafta bana bir yol gösterin. Lahana ile 1,5 kilo verdim. Dukan mı yapsam ne dersiniz.

Günaydınlar,

Se_zen çocuk olayını çok güzel anlatmışsın, ben de evlilik oturunca, birlikte tatiller, yemekler, geziler, sinemalar bilmemneler bir süre yapıldıktan sonra istiyorum.Çocuğu olan kaç kişi sinemaya eşiyle baş başa gidebiliyor, yemeklere çıkabiliyor ya da tatilde özgürce eğlenebiliyor? Tabii çocuk bambaşka bir şeydir onu yaşamadan insan anlamaz ama ben aceleye karşıyım. Senin cevaplar harikaymış, ben 1,5 senedir kibarlıktan kırılıyorum, sanırım 7 sene olsa cinnet geçirirdim.Bir de istiyorum ki en azından ben atanayım, devlette kadrolu işim olsun, biraz birikim yapalım, yani durumlar süpermiş gibi ortaya tek maaşla geçinilen bir eve çocuk gelmesin.Elbet masrafı olacaktır.Milletteki mantık fix:"çocuk bereketiyle gelir". O zaman neden doğuda 10 çocuğu olanlar aç? O çocuklar bereketsiz mi? Amaan neyse bir süre daha uğraşacağım bu laflarla.

Dünkü yediklerim beni o kadar tok tutmuş ki, yeşil çayla güne başladım.Kahvaltıyı sonra yapacağım.

Size de oluyor mu bilmem ama ben uyurken uykum bölününce , ne kadar uyusam da sersem oluyorum.Sabahın bu sefer 8inde elektrik süpürgesiyle özellikle yatak odası parkeleri vurula vurula süpürüldü.Cinnet eşliğinde yattım geri.Sonra dön ordan oraya derken 12ye kadar uyumuşum, ama bir kere uyandırıldım ya, sanki şimdi sersem gibiyim yeminle. Bunlar yatak odasında yemek mi yiyorlar ya? Bu kadar parkeleri döve döve haftanın en az 4 günü özellikle neden yatak odası temizliği anlamış değilim.Herhalde ben haftada 2 kere temizlediğimden ben pasaklıyım ve anlamıyorum.

Öğlen yemeği düşünen/yiyen/yemiş arkadaşlara şimdiden afiyet olsun.

Merhaba kızlar yorgunlıktan bittim valla 1 saat step yaptım (bugün spor vardı)

Sabah : bir kibrit kutusu süzme beyaz peynir ,1 domates ,biberiye çayı ,1dilim light ekmek
Öğle : bir kase ezogelin çorba yarım tabak kapuska(çok seviyorum) bir dilim light ekmek bir yk yoğurt

öğlen yemeğimi de yedim.
Sabah:
1 dilim tost

öğle
1 tabak lahana yemeği çok az etli
1 tavuk butu haşlanmış
yarım kase yoğurt.

Aralarda da kayısı yerim.

Bu akşam da fırsat bulursam markete gideyim de biraz yağsız bir şeyler alayaım diyorum.
Bu hafta biraz yağsız falan besleneyim.
Ayrıca kızıl boyamı da alayım. Saçlarımı eşime boyatayım.

Kızlar hala bana akıl verren yok. Bu hafta hızlıca kilo vermem lazım. Bana yol gösterin.

sağlığına önem veriyosan hızlı kilo vermeyi boşver.
hızlıca sıkılaşmak için plates fln yapabilirsin, daha çok işe yarar.
bol bol su iç şişkinliğin varsa gitsin.
ben öyle lahana fasülye diyeti öneremem

Son düzenleme:
bebek konusunda allah herkese gönlüne göre versin.
istemediğin planlamadığın anda çocuk sahibi olmak da zor, istediğin halde olmaması da..
ama işte elimizde olan bi konu değil her zaman.

millette yorum çok, eşimle misafirliğe gitmişiz çocuk yok mu diyor
vardı da evde bıraktık, direk 15 yaşında doğdu bizimki demek var ama denmiyo işte.
çocuk yapmak da ne demekse kek çırpıyoruz sanki

bugünün konusu çocuk hakkında bende bir kaç kelam etmek isterim.evlenip hemen çocuk yapan birisi olarak hemen çocuk yapılmamalıymış diyorum. evliliğe biraz alışma benimseme zamanı verilmeliymiş diyorum. çocuk olunca eşler ister istemez birbirinden biraz uzaklaşıyor. kadın daha fazla çocukla ilgileneyimderken eş 2. planda kalıyor. maalesef ister istemez böyle oluyor. yeni evlilere tecrübeye binaen hemen çocuk yapmayın derim. kendinize evliliğinize yapacağınız en büyük iyilik olur. nacizane fikrimdir.

diyet konusuna gelince haftasonu antebe gezmeye gittik. malum antep deyince akla neler geliyor. ne yediysem yarım porsiyon yedim genelde. bugün oruçluyum. kaza oruçlarımı tutayım dedim. akşamada yeşil fasulye 3-4 kestane yemeği planlıyorum.
500 mekik çekeceğim. şimdilik herkese kolay gelsin

Sabah:
2 peynirli yumurta
4 zeytin
1 çb ceviz+badem

Öğle:
2 yk yeşil fasülye, yoğurt
1 elma, 1 mandalina

Akşam:
1 kase tarhana çorbası
7-8 sarma, yoğurt
5 köfte-patlıcan
2 kk tahin helvası

spor: 30 dk yürüyüş+koşu
su 2,5 lt

canım çok tatlı çekiyo ya, yerken çok tatlı geldi helva ama gözümün önünde meyveli pasta var

allah kabul etsin

Kizlar merhaba nasilsiniz türkiyeye gitmeme 11 gün kaldi ama ben hala siskoyum neyapabilirimki bundan sonra??

Bugun yediklerim

Sabah hic
Öglen ızgara tavuk haslanmis sebze
Arada kuruyemis
Aksam sndwich

Kızlar moralim çoookkkk bozuk.
Akşam erken çıkmıştım kıyafet bakmaya gittim. Ve şoklardayım. Nasıl güzel elbiseler var. Bayıldım bu sefer hepsine. Ama üzerime giyindiğimde nasıl iğrenç durdu anlatamam.
Kendimin farkına vardım resmen. Elbiseden insanın selüliti görünür mü ya. Bu nasıl bir şeydir. Hadi birinin kumaşı ince dedim. Ama 5 tane elbise denedim. Böyle şişko ama ama kendine güvenli hatunlar daracık mini elbise giyer ya her yerleri çıkar ya aynı onlar gibi oldum ama benim özgüvenim de o kadar yüksek değil.
Akşam yemek yemedim ve yemiycem kızlar. Çok kızdım kendime. Bu hafta gidecek en azından 1 kilo.

Kızlar B ugün Giremedim Yorgunum peltim yani :)

[TABLE="class: table_hesap"]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][2][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Dost Yoğurt[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]110 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]87.34[/TD]
[TD="class: td_hesap_5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][3][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Brokoli[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]50 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]17.5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][4][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]İHE Light Ekmek[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 DİLİM(22 GR)[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]35[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][5][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Kıymalı Kapuska[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.5 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]95[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][6][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Poğaça (sade)[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]180[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][7][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Kıymalı Kapuska[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.5 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]95[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][8][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Ezogelin Çorbası[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]140[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][9][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Domates[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][10][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Süzme Peynir[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]50 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]48.5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][11][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]İHE Light Ekmek[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Satenimsidir onların kumaşı ya, çok takma.Ben de kışlık elbise bakınıyorum arada, hep ya düdük kadar elbiseler ya da incecik elbiseler.Herkes de bunları giyip full klimalı yerlerde çalışmıyor ya arkadaş, okula gideni var, gezmeye gideni var.Bu sene öyle tiril tiril şeyler moda, ondandır.Kadifemsi şık elbiseler var, hem kalın hem de güzel olan.Olmadı o tarz bakarsın. Şu pentinin bacak toplayan çorabını hiç denedin mi? Belki tayt misali sarıyordur, hem daha ince tutar hem de selülitleri falan belki daha kamufle eder.

Ben de internetten eşimin doğum günü için kendime (hehe adamın doğumgünü ama kendime alıyorum ) bir şey sipariş ettim.Hiç netten almazdım ama dışarda bulamayınca mecbur kaldım.Yarın elime geçse ve de içine girsem başka bir şey istemeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…