vallaha diyetlerin içinde en iyisi banada dukan geldi ama onun için ayrı bi uğraş gerekiyo aslında bende başlasam hiç fena olmucak.
tabi bu bünyeden bünyeye ve beslenme şekline görede değişir ama benim için çok iyi bi diyetti çok sebzeci değilimdir ben.
dukan yaparken sabah kahvaltılarında sorun yaşadım ben sadece sabahları ne yiyeceğimi bilemiyodum çünkü hiç yumurta yemiyorum ben
bi kere zorladım kendimi baharat falan koydum ama genede yumurtanın beyazını yerken sorum yaşadım onun dışındaki öğünlerde hiç problem yaşamadım güzeldi yani.
sabahları sadece süt içtim oda yeterli gelmedi yani tek sorun sabah kahvaltısıydı.
Bu akşam da fırsat bulursam markete gideyim de biraz yağsız bir şeyler alayaım diyorum.
Bu hafta biraz yağsız falan besleneyim.
Ayrıca kızıl boyamı da alayım. Saçlarımı eşime boyatayım.
Kızlar hala bana akıl verren yok. Bu hafta hızlıca kilo vermem lazım. Bana yol gösterin.
diyet konusuna gelince haftasonu antebe gezmeye gittik. malum antep deyince akla neler geliyor. ne yediysem yarım porsiyon yedim genelde. bugün oruçluyum. kaza oruçlarımı tutayım dedim. akşamada yeşil fasulye 3-4 kestane yemeği planlıyorum.
500 mekik çekeceğim. şimdilik herkese kolay gelsin
Kızlar moralim çoookkkk bozuk.
Akşam erken çıkmıştım kıyafet bakmaya gittim. Ve şoklardayım. Nasıl güzel elbiseler var. Bayıldım bu sefer hepsine. Ama üzerime giyindiğimde nasıl iğrenç durdu anlatamam.
Kendimin farkına vardım resmen. Elbiseden insanın selüliti görünür mü ya. Bu nasıl bir şeydir. Hadi birinin kumaşı ince dedim. Ama 5 tane elbise denedim. Böyle şişko ama ama kendine güvenli hatunlar daracık mini elbise giyer ya her yerleri çıkar ya aynı onlar gibi oldum ama benim özgüvenim de o kadar yüksek değil.
Akşam yemek yemedim ve yemiycem kızlar. Çok kızdım kendime. Bu hafta gidecek en azından 1 kilo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?