- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Kızlar B ugün Giremedim Yorgunum peltim yani :)
[TABLE="class: table_hesap"]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][2][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Dost Yoğurt[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]110 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]87.34[/TD]
[TD="class: td_hesap_5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][3][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Brokoli[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]50 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]17.5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][4][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]İHE Light Ekmek[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 DİLİM(22 GR)[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]35[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][5][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Kıymalı Kapuska[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.5 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]95[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][6][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Poğaça (sade)[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]180[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][7][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Kıymalı Kapuska[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.5 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]95[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][8][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Ezogelin Çorbası[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]140[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][9][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Domates[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][10][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Süzme Peynir[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]50 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]48.5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][11][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]İHE Light Ekmek[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Tam brokoli falan otçul besleniyormuş hey maşallah diye hasetlenecektimki poğaçayı gördüm
Onun orada ne işi var arkadaşımYolunu kaybetmiş bir hamur işi gelmiş seni bulmuş
Amaan arada oluyor öyle, afiyet bal şeker olsun, löp löp yağ olmasın.
Bu stepe kafayı koydum yha acaba step tahtası yerine neyin üstüne çıkarım :)
Ben gençken ("anam kızken......" der bizim Trakyalılar çok gülerim, bu da o hesap oldu) o zamanlar step tahtasını kim kaybetmiş biz bulalım, bir de karadenizin bir ilindeydik, ben ansiklopedileri (o zamanlar her evde deste deste vardı) üst üste koyar yapardım.
Ayakkabı kutuları var ya, çizme falan kutuları, onların içine kitap neyin koyabilir, yapabilirsin. Bende akıl çok ama yapma şevki yok
Step de ne torunum ya, hep gavur icadıBulacan bir anadolu pehlivanı, güreşecen işte. Dalga geçiyorum ama güreş pek kalori harcatmıyor galiba, güreşçiler hep bıngıl bıngıl yağlı herüfler oluyor genelde Sen güreşi boşver, gene step iyidir
Valla süper aklını seveyim yha ,valla benden çok yaşa emi :) ara sıra evdede step candır iidir bu gün buna şahit oldum :)
Trakyalımısın sen bu arada vallaiimiş bea
trakyalıların aksanını çok sevrim
step çok güzel birşey kızlar yha mütişşş
ama evde yapılabilinirmi bilmiyorum step tahtası bulmak lazım:)
Satenimsidir onların kumaşı ya, çok takma.Ben de kışlık elbise bakınıyorum arada, hep ya düdük kadar elbiseler ya da incecik elbiseler.Herkes de bunları giyip full klimalı yerlerde çalışmıyor ya arkadaş, okula gideni var, gezmeye gideni var.Bu sene öyle tiril tiril şeyler moda, ondandır.Kadifemsi şık elbiseler var, hem kalın hem de güzel olan.Olmadı o tarz bakarsın. Şu pentinin bacak toplayan çorabını hiç denedin mi? Belki tayt misali sarıyordur, hem daha ince tutar hem de selülitleri falan belki daha kamufle eder.
Ben de internetten eşimin doğum günü için kendime (hehe adamın doğumgünü ama kendime alıyorum) bir şey sipariş ettim.Hiç netten almazdım ama dışarda bulamayınca mecbur kaldım.Yarın elime geçse ve de içine girsem başka bir şey istemeyeceğim
Baba tarafı Antep, anne tarafı Trakya. Doğal olarak ortaya karışık bir şey oluyorsunİştah Antep dolaylarından gelince, böyle toparlak oluyorsun işte
Bizim kızlardan ses çıkmıyor, ya gizli gizli yiyorlar ya da spor yapıyorlar.
Hmm hasetlendim gene bak
Ben de az mekik çekeyim. (Yakar, burdan sana sesleniyorum az diyorsam 500den aşağı değil bak, sen bu ara hiç beni hasetlendirmiyorsun, olmuyor valla)
Neyse şimdilik Trakyalı Behlül kaçar.
Şekerim bende çok seviyorum step. Hatta ben tahtasını da aldım. Netten sipriş vermiştim. Ama bir kere anca yaptım. Hatta cd de aradım falan ama cd 60 lardan kalma bir şey. Birde bacakları kalınlaştırdığını duyunca hepten vaz geçtim. Öyle şeyler grup halinde eğlenceli oluyor. Evde in çık tahtaya aynı şey. Merdivenin basamağına inip çıkmak gibi.
Almam mı o çorapları, bacakları incelteni, karın toparlayanını ve de 1 beden inceltenini aldım. Yani tam 3 tane aldım. Ama yok bacım. Tamam çooookkk az toparlıyor belki. Yani sallanan bir şey olmuyor ama yok ya öyle beni manken falan yapmadı onlar.
winston leslie ile yürüsen mekiğin yanında süper olur. mekik yağ yakmaz göbüşü toparlar.
normal mi çekiyosun yoksa aleti mi var? bende var bi mekik aleti işe yaramazmış gibi geldi kullanmıyorum
gizli gizli yemek mi ?? kim demiş :))
bende de var bi mekik aleti deneyeyim bari. koşu bandının yanında hediye vermişlerdi hiç yüzüne bakmadım.Leslie hatunu çok kalın ya, özellikle poposu ve basenleri kalın, ha benden ince tabii ama ne bileyim, kel insana saç modeli sormak gibi, hayrı olsa kendine olurdu diyorum, bir ara yaptım sonra bıraktım.
Ben diyetle karnımın içini resmen boşalttım.Böyle nasıl anlatsam, sanki doğurmuşum, karnımdan bebeği almışlar da orda boşluk olmuş gibi.Sarkma değil de böyle içi boşaltılmış gibi.O parçaları kesemeyeceğime göre ben de dedimki mekik çekeyim göbeğim sıkılaşsın, yoksa orda yağ kalmadı, deri kaldı gibi.Alet var bende.Onla düz mekik, yan mekik falan çekiyorum.Hazır yere yatmışken de bacak, popo hareketleri yapıyorum.Özellikle yan mekikle belim inceldi, ben memnunum valla.Yürüyüş falan bacak çalıştırır gibime geliyor, ben belimi inceltsem bir de göbeğimi sıkılaştırsam yeter diyorum.Artık bakacağız.
se_zen boyun kaç şekerim senin
1,5 metreyim ben canım. 1,55 falanım. Kısa yerden bitme bir şeyim. Bakma öyle deiğime ama boyumdan niyeyse bir memnunum aslında. Allahtan boy takıntım yok.
Baba tarafı Antep, anne tarafı Trakya. Doğal olarak ortaya karışık bir şey oluyorsunİştah Antep dolaylarından gelince, böyle toparlak oluyorsun işte
Bizim kızlardan ses çıkmıyor, ya gizli gizli yiyorlar ya da spor yapıyorlar.
Hmm hasetlendim gene bak
Ben de az mekik çekeyim. (Yakar, burdan sana sesleniyorum az diyorsam 500den aşağı değil bak, sen bu ara hiç beni hasetlendirmiyorsun, olmuyor valla)
Neyse şimdilik Trakyalı Behlül kaçar.
1,5 metreyim ben canım. 1,55 falanım. Kısa yerden bitme bir şeyim. Bakma öyle deiğime ama boyumdan niyeyse bir memnunum aslında. Allahtan boy takıntım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?