Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

iyi akşamlar kızlarrrrrr

bugun kurstaydım çok yorulmuşum bide geldim yemekle uğraştım ancak oturabildim, birazdan yaptığım cicilerin resimlerini palaşırım bakalım beğencekmisiniz:1::1:

Hoşgeldin canımmmm
Beklıyorum dort gözle
:))

dünkü menüm

sabah: 1 er tane domates salatalık, azcık peynir, 1 tatlı k. bal, 1 tatlı k. terayağ, 2 dlm ekmek

ara: 1 elma,1 mandalina

akşam: bir tabak sulu köfte,salata,1 dlm ekmek

çayın yanında azcık pestil, 2 tane ceviz

yaklaşık 1,5 lt su
spor yok

bugünkü menüm

sabah: 1 simit,çay

akşam: 1 kase çorba, 5 tane köfte, 3 yemek k. bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt

şu saatten sonrada 1 elma yemeği düşünüyorum

yaklaşık 1 lt su içtim yatana kadar 1.5 olurr

spor yokk:50::50:

bu hafta yatılı misafirler falan ne istediğim gibi diyetimi yapabildim nede sporumu :50::50: ne güzel tamda alışmıştım tromboline ama yarından itibaren tekrar başlıyorummmm:8::8:

Kizlar iyi sksamlar hepinize ben cepteen gecmis yapma usini beceremiyorum ne olur affedin oglen iki kez simdi iki kez dedtsn yazdim am cevapla deyince hepsi gidiyor delirdim resmen az sakinleseyim gelirim yine kuzucklariniza gecmis olsun

dünkü menüm

sabah: 1 er tane domates salatalık, azcık peynir, 1 tatlı k. bal, 1 tatlı k. terayağ, 2 dlm ekmek

yaklaşık 1,5 lt su
spor yok

bugünkü menüm

Sporda olaymis ultra super olurdu:)

Kizlar iyi sksamlar hepinize ben cepteen gecmis yapma usini beceremiyorum ne olur affedin oglen iki kez simdi iki kez dedtsn yazdim am cevapla deyince hepsi gidiyor delirdim resmen az sakinleseyim gelirim yine kuzucklariniza gecmis olsun

İyiaksamlar canim

[video=youtube;RskpASxfxJI]http://www.youtube.com/watch?v=RskpASxfxJI[/video]:24::24:
al cnm,hizmette sinir yok bizim takimda:9:

benimde bir arkadaşımın eşi (kocası Yani) ip atlayarak 2 ayda 15 kilo verdi. Ama o kadar enteresan ki adını hatırlamıyorum yaptığı sporun ama ip bir kere dönerken o 2 kez zıplıyordu. Bende bel fıtığı var boyun fıtığı var düzleşme var daha da sayartımhastalıklarıda neyse :( zıplamam imkansız :84:

Gecmis olsun canim bendede boyun fitigi var seni cok iyi anliyorum:(

Hos geldin cnm..Kendi adima tesekkür ederim..
sakinles cnm,okuman yeter..evde oldunmu gecmisi cevapladigini biliyoruz zaten:38:

dünkü menüm

yaklaşık 1,5 lt su
spor yok

bugünkü menüm

afiyet olsun cnm. aksama kadar acikmiyormusun böyle..bana gün icindekiler az geldi,aksamlari begendim:34:
trampolin özlemistir seni,bir an önce kavusun artik:8:

sanada gecmisolsun cnm..cumartesi icin cok abartmadan yiyebilirsin..afiyet olsun:16:

Tesekkur ederim kaptanim ben bu takima girmeyi cok istedim inan bana tartida yuzunu kara cikartmiycam diyetime ve sporuma dikkat edersem vucudumun karsiligini verecegine inaniyorum

cnm gecmis bu defaslik gecmiste kalsin,gel sohbet edelim:29:

afiyet olsun cnm. aksama kadar acikmiyormusun böyle..bana gün icindekiler az geldi,aksamlari begendim:34:
trampolin özlemistir seni,bir an önce kavusun artik:8:

canım kursta olunca açıkmıyorum valla nasıl geçiyor zaman hiç bilmiyorum:1::1:

bende trombolimi özledim sabah başlıyorum tekrar:8::8:

Back
X