Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Seevetcigim iyiaksamlar bey gelmeden mutfaktaki islerimi halledeyim

Disarda yurumeyi seviyorum bir saat bir bucuk saat ama kosubandi televizyonda izlesem sikioru bende uc km veya t4 km tamamliyinca birakiyorum

yabancı dizilerim var en az 2 bölüm seyrediyorum spordaki dk larını artırısan daha güzel sonuç alırsın tatlım

Bu hafta hedefim 74 reglimde bitti hafta ici hamurisi yiyecegim bi durumda yok gun gibi verebilirim bir kilo

inş canım dikkat edersen neden veremeyesinki:34:

iyi akşamlar canım kolay gelsinnn:16:

Banum gelmis,hos geldin canim..nasilda özlemisim:16::16:

Ayfercigim dinlen canim..dinlenki hemencecik iyilesesin:16:

Mervisim nasiol oldu acaba:5:

Veee dilekkk:80:
Canim kurabiye yemissin öglen..kaptanimi örnek aldin,yoksa:51:
Ama sen hic duymadinmi "hocanin dedigini yap,yaptigini yapma" diye:94:

3 numarayi uyutup geliyorum,sohbet edelim azcik:38:

Bu da tartimin fotosu:24:
$ttt 004.webp

hoşbuldummmm kaptancımmmm bende çok özlemişimmm:16::16::38:

:46::46::46::nazar::nazar:

Öncelikle 2 sarı kartın açıklamasını da yapayım ki 2-sarı kart aldığım için takımda çok fazla online olmadığım düşünülmesin lütfen :50:

İlk sarı kart için kaptancıma da açıklama yapmıştım takıma yeni gelmiştim ve daha önce başka takımda yarışırken böyle bir kural olmadığından biraz rahat davranmıştım sanırım. O rahatlıktan dolayı ilk kartımı almıştım ne yazıkki.

Bu hafta aldığım sarı karta gelince, mesajlarımı saymıyorum ilk sarı karttan sonra zaten hep 35 mesaj sınırını fazlasıyla geçmiştim ofise ilk geldiğimde maillerimle beraber sayfayı açtığımdan gün içerisinde sayfaya yazıp 35 mesaj sınırını haylı haylı geçerim diye düşündüğümden bu hafta da mesajlarımı takıp etmedim maalesef. Bu hafta birçok üye beni aşağıda görmüş olabilir haftanın 5 günü tabii, diğer 2 günü de açıklayacağım. Yıl sonu olması itibariyle işyerinde çok yoğun bir hafta geçirdim sayfaya girince üye girişi yapıyordum ama mesaj yazamadım :50: ayrıca bu hafta 2 gün de ofisin dışarı işlerine koşturdum internet paketim var telden girebilirim ama üye girişi yapamıyorum telden bu nedenle msjda yazamıyorum. Açıkcası mesaj sınırını geçip geçmediğimi de perşembe günü dışarken aklıma geldi, internet cafeden gireyim dedim ama işlerim yolunda gitmeyince başka işler çıktı ogün yine yoğunluğum arttı.

Velhasılı kelam kızlar ben durumumu bu şekilde açıkladım, aslında bu haftakı yoğunluğumu düşünüp izin alsaydım keşke perşembe günü aklıma geldi tabii ama iş işten geçmişti, takdiri sizlere bırakıyorum :5:

Not: Bu da bana ders olsun :(((

canım bende şans verilmesi konusunu onaylıyorum:16:

Bnm ki 112 tane

Kızlar
Dün hastaneye gittim çok fenaydım serum igne vs yapıldı kan tahlillerimde enfeksiyon cıktı
Kızlar hala kötüyüm ama dün kü kadar degil

çok geçmiş olsun canım bu mikrop işi çok yaygın bu ara dikkat etmek lazım:34:

guzeller guzelı kaptanım birinciliğimizin serefine desek ayrıca ıdolumsunde bacımm

aslında kılo lu ınsanlar daha saglıklı beslenıyor tabı hayatları boyunca dıyet modunda olanlar ben kendı aDıma dıyecek olursam benimcevremdekı zayıflar suyu cok az ıcerler kuruyemıs yeme alıskanlılıgı cogunun yok bitki cayı dersen sıfır ama bız ne zayıflatır dıye duysak yıyoruz ıcıyoruz bol su bol yesıllık gıbı zayıflama cayları sekerı azaltıyoruz tuzu azaltıyoruz ogunlerde dengelemeye calısıyoruz buda saglık demek dıyetteyken kendımı dınc enerjık hafıf hıssedıyorum tabı sporun etkısını unutmamak lazım:21:

Tamam kkaptan bidaha olursa 6ayda yarisamicam bikiorum. Benimde cok zor oldu bu hafta ve ben nasil bitti anlamadim ya

aslında kılo lu ınsanlar daha saglıklı beslenıyor tabı hayatları boyunca dıyet modunda olanlar ben kendı aDıma dıyecek olursam benimcevremdekı zayıflar suyu cok az ıcerler kuruyemıs yeme alıskanlılıgı cogunun yok bitki cayı dersen sıfır ama bız ne zayıflatır dıye duysak yıyoruz ıcıyoruz bol su bol yesıllık gıbı zayıflama cayları sekerı azaltıyoruz tuzu azaltıyoruz ogunlerde dengelemeye calısıyoruz buda saglık demek dıyetteyken kendımı dınc enerjık hafıf hıssedıyorum tabı sporun etkısını unutmamak lazım:21:

Kesinlikle katılıyorum tatlım inş zayıflayıncada böyle devam ederiz:39::39:

Tamam kkaptan bidaha olursa 6ayda yarisamicam bikiorum. Benimde cok zor oldu bu hafta ve ben nasil bitti anlamadim ya

aynen cnm bu hafta bana da çok çabuk geçti iyi geceler kızlar yarın görüşürüz nasipse tatlı rüyalar:16::16:

Biliyorumm cnm durumunu..hadi tam gaz devam:38:
haklisin cnm hemde c0k:16:
guzeller guzelı kaptanım birinciliğimizin serefine desek ayrıca ıdolumsunde bacımm
Böyle sirinliklerede hic dayanamiyorum:17::17:

Tamam cnm birincilik serefine olsun..tamamen seni düsündügümden dedim yani:9:
Bu hafta hedefim 74 reglimde bitti hafta ici hamurisi yiyecegim bi durumda yok gun gibi verebilirim bir kilo
Insallah canim:46:
hoşbuldummmm kaptancımmmm bende çok özlemişimmm:16::16::38:

:46::46::46::nazar::nazar:
:38::38:

Kizlar saliya kadar olmayabilirim,yarin gelecek misafirim..duruma göre gelmezsem haberiniz olsun canlarim...

hastalar iyilessin,sikintisi olanlar feraha kavussun,cocuk isteyenler hamis olsun:17: hepimiz citircik olalim birde..iyi geceler,öptüm hepinizi:16::54::54:

Bnm ki 112 tane

Kızlar
Dün hastaneye gittim çok fenaydım serum igne vs yapıldı kan tahlillerimde enfeksiyon cıktı
Kızlar hala kötüyüm ama dün kü kadar degil

çok geçmiş olsun mervecim..

Öncelikle 2 sarı kartın açıklamasını da yapayım ki 2-sarı kart aldığım için takımda çok fazla online olmadığım düşünülmesin lütfen :50:

İlk sarı kart için kaptancıma da açıklama yapmıştım takıma yeni gelmiştim ve daha önce başka takımda yarışırken böyle bir kural olmadığından biraz rahat davranmıştım sanırım. O rahatlıktan dolayı ilk kartımı almıştım ne yazıkki.

Bu hafta aldığım sarı karta gelince, mesajlarımı saymıyorum ilk sarı karttan sonra zaten hep 35 mesaj sınırını fazlasıyla geçmiştim ofise ilk geldiğimde maillerimle beraber sayfayı açtığımdan gün içerisinde sayfaya yazıp 35 mesaj sınırını haylı haylı geçerim diye düşündüğümden bu hafta da mesajlarımı takıp etmedim maalesef. Bu hafta birçok üye beni aşağıda görmüş olabilir haftanın 5 günü tabii, diğer 2 günü de açıklayacağım. Yıl sonu olması itibariyle işyerinde çok yoğun bir hafta geçirdim sayfaya girince üye girişi yapıyordum ama mesaj yazamadım :50: ayrıca bu hafta 2 gün de ofisin dışarı işlerine koşturdum internet paketim var telden girebilirim ama üye girişi yapamıyorum telden bu nedenle msjda yazamıyorum. Açıkcası mesaj sınırını geçip geçmediğimi de perşembe günü dışarken aklıma geldi, internet cafeden gireyim dedim ama işlerim yolunda gitmeyince başka işler çıktı ogün yine yoğunluğum arttı.

Velhasılı kelam kızlar ben durumumu bu şekilde açıkladım, aslında bu haftakı yoğunluğumu düşünüp izin alsaydım keşke perşembe günü aklıma geldi tabii ama iş işten geçmişti, takdiri sizlere bırakıyorum :5:

Not: Bu da bana ders olsun :(((

ben o kadar az yazdığını farketmezdim açıkcası, çünkü katılımın iyi geldi bana:)
bence de 1 şans daha verilsin :16:

benim mesaj sayım da 41 olmuş..

yazıyorum yazıyorum ama böyle az kalıyor:) haftasonu gelemediğim için oluyor sanırım:)

hanımlar bu haftasonu misafirim vardı,
perşembe akşamki yemek neyseki salata ağırlıklıydı, diyetimi neredeyse bozmak zorunda kalmadım diyebilirim. sadece gelen diğer misafir ev yapımı çok güzel bir ekmek getirmişti, yarım dilimden az onu tattım, bir de yemek sonunda kabak tatlısı vardı ondan yedim, ama şekeri vs çok azdı..
aynı gece misafirimiz geldi yatılı. sabaha güzel bi kahvaltı hazırladım,trden gelen yufkayla börek yapmıştım, kendim de en ufağından yedim bi tane, ama onun dışında ekmek yemedim..
ama sonrasında haftasonu olduğu için biraz bozdum diyeti..:14: aslında eskisine göre hiçbişey yemiş sayılmam ama işte bozdum bi şekilde..

az kilo verdiğim için iki ileri bi geri gittiğim için kilo veremeyeceğim psikolojisine girdim çok kötü.. 57.7yi bu 2. veya 3. görüşüm. haftaya yine 58.3 çıkacakmışım gibi geliyor. elimde değil, yani uzun sürede veremeyince böyle oldum. nerede hata yapıyorum bulamıyorum da..

dün eşim de rahatszlandı, tüm gün yattı evde. ben de hem ev işleri hem çocuğun gönlünün eylenmesi işleriyle baya yoruldum, akşam çocuk uyuyunca oturdum biraz,dizi falan seyrettim, 1 gibi çok acıktım, dedimki en iyisi günler de kısayken bi kaç gün niyetleneyim çok borcum var, sahur yaptım, çok az ekmek peynir zeytin vs ile.. bu 2 hafta ardarda niyetlenmeyi düşünüyorum. ama karatayın önerdiği şekilde yapacağım sahuru vs..

Back
X