- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Öğlen doydun mu sen bakim. :18::18:
Keşke yanında en azından biraz ekmek yeseydin.
Canim isyerinde beyaz ekmek vardi yemedim bide reglim 7 gun gecikti onun siskinligi tarti korkusuna gozumu bile geri cektim:18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğlen doydun mu sen bakim. :18::18:
Keşke yanında en azından biraz ekmek yeseydin.
Selamlar nasilsiniz bakalim..
ben iki ay önce burdayn hamilelik nedeni ile ayrilmistim.. cok degismis takim ya...
pegasus07, kaptanliga devam ediyormusun? neoldu iki ay da digerlerine hepsi mezun oldumu![]()
Canim cok guzel menun bu karataycilar sollayip gececek bizi aslinda karatay mantikli ama daha onceki grupta karatay yapip sürekli bozdugundab sikayetci olanlar vardi bu nedenle hic sicak gelmemisti simdi ne yalan soyleyim sizi gordukce dudak isiriyorum bi arastirmaliyim galiba
Güzel menü inş bu hafta güzel sonuç alırsın![]()
Bence diyet menüsü olmamış. KaşarHalley
![]()
Şöyle yapsan sabah kahvaltıdan önce küçük bir parça ekmeği zeytinyağına banıp yesen üstüne bir bardak su içsen 15-20 dk sonra kahvaltı etsen bence ateşleyici olarak bunu kullansan hem direkt olur. Bence endişe etme. Kaşardaki yağ kadar zararlı olmaz. Hem halleyde yemezsin.
1 Yemek Kaşığı (10gr) Zeytinyağı • 90 kcal (sen olsa olsa bir tatlı kaşığı yersin 1 yemek kaşığı bile olsa seni diğer yediklerin kadar etkilemez.)
Yediklerinin kalorileri
1 Adet (30gr) Ülker Halley • 132 kcal
1 Kibrit Kutusu Taze Kaşar • 102 kcal
canım karatayda az gidiyor yavaş yavaş gidiyor ama hayat boyu uygulayacağın için geri gelme şansı olmuyor kiloların..
ayrıac sağlık açısından da şeker kolesterol tansiyon hastalarının ilaçlarını bırakmaları benim için çok önemli bi dayanak, çünkü ailemde bu hastalıklar genetik olarak çok yaygın, annem 31 yaşında tansiyon hastası oldu, dayım 30 küsürlerde şeker oldu, dedemi şekerden kaybettik, genler müsait demekki bende de.. sağlığıma dikkat etmem gerek artık 30 u aştım.. ayrıca 2. gebelik vs olursa da aynen bu düzen devam edicem inşallah..
sağol canım hepimiz inşallah
edaya katılıyorum zeytinyağı kilo yapmaz aslında, yanlış biliyoruz. zeytinyağını yanlış kullandığımızda kilo yapar.. halley kalorisinden çok transyağ içerdiği için kilo yapar, katkı maddeleri vs çok kötü, ben artık eve aburcubur hiç almıyorum oğluma da vermiyorum..
dün karatay keki yaptım kızlar, enfes olmuş enfes.. sabah baktım ben tabi tadına kahvaltıda bir dilim yedim.. içinde şeker yok, yağ yok, tüm kekte toplamda yarım bardak un var:) çok güzel.. oğlum da eşim de bayıldılar, ev mis gibi elma tarçın koktu.. içinde fındık badem keten tohumu tarçın süt elma hurma( elmam az oldugu için hurma ile tamamladım ben) ve incir var..
canım karatayda az gidiyor yavaş yavaş gidiyor ama hayat boyu uygulayacağın için geri gelme şansı olmuyor kiloların..
ayrıac sağlık açısından da şeker kolesterol tansiyon hastalarının ilaçlarını bırakmaları benim için çok önemli bi dayanak, çünkü ailemde bu hastalıklar genetik olarak çok yaygın, annem 31 yaşında tansiyon hastası oldu, dayım 30 küsürlerde şeker oldu, dedemi şekerden kaybettik, genler müsait demekki bende de.. sağlığıma dikkat etmem gerek artık 30 u aştım.. ayrıca 2. gebelik vs olursa da aynen bu düzen devam edicem inşallah..
sağol canım hepimiz inşallah
edaya katılıyorum zeytinyağı kilo yapmaz aslında, yanlış biliyoruz. zeytinyağını yanlış kullandığımızda kilo yapar.. halley kalorisinden çok transyağ içerdiği için kilo yapar, katkı maddeleri vs çok kötü, ben artık eve aburcubur hiç almıyorum oğluma da vermiyorum..
dün karatay keki yaptım kızlar, enfes olmuş enfes.. sabah baktım ben tabi tadına kahvaltıda bir dilim yedim.. içinde şeker yok, yağ yok, tüm kekte toplamda yarım bardak un var:) çok güzel.. oğlum da eşim de bayıldılar, ev mis gibi elma tarçın koktu.. içinde fındık badem keten tohumu tarçın süt elma hurma( elmam az oldugu için hurma ile tamamladım ben) ve incir var..
Canım çekti o kekten![]()
Anladim canim genetik yatkinligin onune gecmis olmussun cok guzel . Karatayda kek mi var :evde karatayi arastirmak sart oldu
Canım çekti o kekten![]()
blue tarifini verebilir misin kekin :) benim de canım çekti![]()
tatlı wc mı cıkartıyor ben kabızlık yapar dıye duymustum ben acı bıber tavsıye edrım hıc sorun olmuyorMenümü yazıp yatayım bende :)
Sabah
Tost (2 dilim tost ekmeği kaşar)
Ara
2 kuru kayısı
5-6 fındık
Öğle
1 por çorba
Sulu köfte
Ara
Halley
Akşam
Salata
Et sote (etten çok sebzelerini yedim)
Ara
4-5 fındık
1 mandalina ( misafirlerim vardı onlara eşlik etttim)
Spor 1 saat aeropilates
Su 2 lt
1 yeşilçay
Kızlar çok üzgünüm ama tatlı birşeylerde yemek istiyordum daha doğrusu tuvalete çıkabilmek için bir tetikleyiciye ihtiyacım vardı çocuklar yerken çok canım çekti önce 1 ısırık aldım ama tatmin olmayıp 1 taneyi yedim... Neyse cezam çekmeye tazyikim karnım rahatladı en azından![]()
Dun ki menum
Sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
Ara
1 kucuk armut
Ogle
1 kase mercimek çorbası
Ara
1 elma
1 mandalina
Aksam
1 kase corba
Bol salata valla cok boldu
4 yk etli nohut
Su:2 lt
Bitki: 4 fincan karisik bitki regl oluyum diye ne bulduysam ictim tik yok hala
Spor: yok malesef bugunun yemeklerini yapim derken saat on olmustu![]()
bugün böyle bi mutluluk bi heyecan var içimde maşallah diyeyimdün geceki spordan sanırım
daha etkisi geçmedi :))
Sule cixx olmamis bu menu neden olmadigini sen iyi biliyirsun ama dimi . Ceza isi beni asar grubun eski agalarina birakiyorum bu isi![]()
kelebekolacam cok yogun reglim sanki + cıkacam bu psikolojiyi atamıyorum üstümden dünden beridir abartsızı 10 kişi zayıfladıgımı ifade etti.bu beni cok sevindiriyor umarım devamı gelir nedense bugün büyü bozulacakmıs korkusu sardı töbe töbe...:37:[/QUOTE .!.:Bilinc altimi denir bizimkisi artik sanki kacamak yaparsam eskisi gibi ardi arkasi kesilmiycek basladigim yere donecekmsim gibi geliyor bazen cokmu yipratik beynimizi yillardik diyrt yap birak tekrar yap birak ama son olacak bu
Diyetisyeninden istesene kuzum. :26::26: Bence verir. gerçi senin diyet menüleri benimkine göre daha acımasız![]()
Ben geçen hafta kötü sonuç aldım bu diyeti biraz yağ yakmak için verdi. Lakin bir kaç güne regl olacağım inş cumadan sonra haftaya olurum. Tartıda güzel sonuç görmek istiyorum. Şöyle en isabetlisinden 1,5-2 kilo. Ama zor baktığımda sadece 300 gr gitmişti.
Bu menulerle sen daha fazlasini verirsin bence 300 gr fazlasi gider son bir gunde bile tartida inanilmsz degisim olabiliyor![]()
bende cok yogun reglim sanki + cıkacam bu psikolojiyi atamıyorum üstümden dünden beridir abartsızı 10 kişi zayıfladıgımı ifade etti.bu beni cok sevindiriyor umarım devamı gelir nedense bugün büyü bozulacakmıs korkusu sardı töbe töbe...![]()
Bence diyet menüsü olmamış. KaşarHalley
![]()
Şöyle yapsan sabah kahvaltıdan önce küçük bir parça ekmeği zeytinyağına banıp yesen üstüne bir bardak su içsen 15-20 dk sonra kahvaltı etsen bence ateşleyici olarak bunu kullansan hem direkt olur. Bence endişe etme. Kaşardaki yağ kadar zararlı olmaz. Hem halleyde yemezsin.
1 Yemek Kaşığı (10gr) Zeytinyağı • 90 kcal (sen olsa olsa bir tatlı kaşığı yersin 1 yemek kaşığı bile olsa seni diğer yediklerin kadar etkilemez.)
Yediklerinin kalorileri
1 Adet (30gr) Ülker Halley • 132 kcal
1 Kibrit Kutusu Taze Kaşar • 102 kcal