- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
bende cok yogun reglim sanki + cıkacam bu psikolojiyi atamıyorum üstümden dünden beridir abartsızı 10 kişi zayıfladıgımı ifade etti.bu beni cok sevindiriyor umarım devamı gelir nedense bugün büyü bozulacakmıs korkusu sardı töbe töbe...![]()
canım regl döneminde 2 hafta tartılmayın diyordu taylan kümeli.. hatta lodoslu havalar bile kilonun fazla çıkmasına neden olabilirmiş..düşün yani.. diyetisyenin yağdan sudan kastan gittiğini görüyor zaten, o nedenle endişelenme..
bir de kızlar, bir psikolog tanıdığın tavsiyesi; sabahları ilk kalktığımızda ve akşamları en son yatarken söylediğimiz, düşündüğümüz şeyler bilinçaltımızı etkiliyor.. bunu bir araç olarak kullanıp, 21 gün boyunca sabah ilk kalktığınızda ve akşam yatarken son olarak, " kendimi seviyorum, kendimle barışığım.. kendimi olduğum gibi seviyor ve kabul ediyorum... bedenimi ve ruhumu seviyor, ona özenle bakıyorum, sağlıklı yiyecekler yiyor sağlıklı içecekler içiyorum. sağlıkla kilo veriyorum" diye kendinize telkin verin.. inanın faydasının olduğunu göreceksiniz.. cümleleriniz hep olumlu olacak ama.." yapmıyorum etmiyorum" yok, mesela "zararlı yiyecekler yemiyorum" demeyin.. cümleleri bi kağıda yazın ve yapın.. çok güzel bi şey bu psikoloji zaten yaa:)