Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bende cok yogun reglim sanki + cıkacam bu psikolojiyi atamıyorum üstümden dünden beridir abartsızı 10 kişi zayıfladıgımı ifade etti.bu beni cok sevindiriyor umarım devamı gelir nedense bugün büyü bozulacakmıs korkusu sardı töbe töbe...:37:

canım regl döneminde 2 hafta tartılmayın diyordu taylan kümeli.. hatta lodoslu havalar bile kilonun fazla çıkmasına neden olabilirmiş..düşün yani.. diyetisyenin yağdan sudan kastan gittiğini görüyor zaten, o nedenle endişelenme..

bir de kızlar, bir psikolog tanıdığın tavsiyesi; sabahları ilk kalktığımızda ve akşamları en son yatarken söylediğimiz, düşündüğümüz şeyler bilinçaltımızı etkiliyor.. bunu bir araç olarak kullanıp, 21 gün boyunca sabah ilk kalktığınızda ve akşam yatarken son olarak, " kendimi seviyorum, kendimle barışığım.. kendimi olduğum gibi seviyor ve kabul ediyorum... bedenimi ve ruhumu seviyor, ona özenle bakıyorum, sağlıklı yiyecekler yiyor sağlıklı içecekler içiyorum. sağlıkla kilo veriyorum" diye kendinize telkin verin.. inanın faydasının olduğunu göreceksiniz.. cümleleriniz hep olumlu olacak ama.." yapmıyorum etmiyorum" yok, mesela "zararlı yiyecekler yemiyorum" demeyin.. cümleleri bi kağıda yazın ve yapın.. çok güzel bi şey bu psikoloji zaten yaa:)

Menünn çok güzel sadece pilav hariç onu da bu seferlik görmüyoruz. :46::46: Aferin çağlacım bak çok güzel toparlandın. Bir hafta böyle devam et eskisi gibi kilolarının gittiğini gör ondan sonra eskisi gibi devam edersin.
Bu hafta cuma günü ben güzel sonuç alacağına inanıyorum lakin olmazsa cuma günkü sonucun sadece 3 günlük olduğunu unutma. Çünkü salı günü başladın :34: Bir hafta kendine müsade ver. Pes etme :16::16:
etmiccem inşallahda tam uygulayamadım bi türlü edacımm sinir oldum bu aksam da esim sinemaya götürcek dısarda yerız artık en ızgara köfte salata ayran falan alırım dusundum iz hep fast food yemişiz cıkınca gece ne yerim diye düşünmekten uyuyamadım:))

Yine kaçamaksiz gidiyorsun misafirlere ragmen caglacim bravo valla[/QUOTE]

saol canımmm pilav olmadı ben misafirler warken ayarlayamıorum ya barbunyada pek sewmem kaynanam getırdı oyuzden bıraz pılav karıstırıp yedım

kötü düşünme canım. Bence güzel olacak. Bende sonucu çok merak ediyorum. Yarıştayız unutma :10::10:
ben burda bahat hastanesi var hemşireminde gittiği diyetisyene gittim o kadar yogunki malum benimde evde beklenyenler var bir türlü uzun uzun konusamadık.alel acele liste alıp cıktım bu sefer oturup konusacagım bazı şeyleri.mesela şuan burnuma tarcınlı sıcak kurabiye kokusu geliyor.sanki gebe gibi aşeriyorum reglden muhtemelen.ama listemde benzer bişey yokki yerine koyayım.

etmiccem inşallahda tam uygulayamadım bi türlü edacımm sinir oldum bu aksam da esim sinemaya götürcek dısarda yerız artık en ızgara köfte salata ayran falan alırım dusundum iz hep fast food yemişiz cıkınca gece ne yerim diye düşünmekten uyuyamadım:))

Yine kaçamaksiz gidiyorsun misafirlere ragmen caglacim bravo valla

saol canımmm pilav olmadı ben misafirler warken ayarlayamıorum ya barbunyada pek sewmem kaynanam getırdı oyuzden bıraz pılav karıstırıp yedım[/QUOTE]

Canım avmlere falan gidiyorsanız ramiz köfteye git. Hem güzel oluyor hem menünü bozmazsın. Ha o yoksa yapacağın şey. burger king tavuklu salata+ büyük ayran. Yanındada bir dilim kepek ekmek götür ne olacak :52: Ben bunu hafta sonu dışarıdayken yapıyorum. Param müsaitse ramiz:10::10:

ben burda bahat hastanesi var hemşireminde gittiği diyetisyene gittim o kadar yogunki malum benimde evde beklenyenler var bir türlü uzun uzun konusamadık.alel acele liste alıp cıktım bu sefer oturup konusacagım bazı şeyleri.mesela şuan burnuma tarcınlı sıcak kurabiye kokusu geliyor.sanki gebe gibi aşeriyorum reglden muhtemelen.ama listemde benzer bişey yokki yerine koyayım.

Benim canım kolay kolay istemiyor. Fakat dün canım ne çekti. Akşam kurstan eve dönerken sokak tatlıcıları var ya onun orada şam tatlısı mı şambaba mı ne dedikleri tatlıdan çekti canım. Çok güzel görünüyordu. Normalde canım şerbetli tatlı istemez ama gözüm kaydı canım istemedi dersem yalan olur.

İşte bundan :9:

$sam_tatlisi_h598.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar nasilsiniz bakalim..

ben iki ay önce burdayn hamilelik nedeni ile ayrilmistim.. cok degismis takim ya...

pegasus07, kaptanliga devam ediyormusun? neoldu iki ay da digerlerine hepsi mezun oldumu :10:

Hosgeldin cnm hatirliyorm seni hamilelil nasil gidiyo cinsiyet ne cnm

Dun ki menum

Sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta

Ara
1 kucuk armut

Ogle
1 kase mercimek çorbası

Ara
1 elma
1 mandalina

Aksam
1 kase corba
Bol salata valla cok boldu :9:
4 yk etli nohut

Su:2 lt
Bitki: 4 fincan karisik bitki regl oluyum diye ne bulduysam ictim tik yok hala

Spor: yok malesef bugunun yemeklerini yapim derken saat on olmustu :(
Cnm massllah en kisa zsmanda kilocuklarin gitsin ins

2013 de ben

2012 de zayifken bir yil yiyip icim 2013 e 68 le girdim

01.01.2013 de bebisim haberini aldim meger 5 haftadir benimleymis

04.2.2013 de besbisimi kaybettim

1.3.2013 de diyetisyene gittim 68 kg idim

1.6.2013 de 56-57 kg olmustum

1.12.2013de 64kg olmustum

2014

Bu yilda daha hafif beslenip daha cok su icecegim

Aldim verdim ben seni yendim diyemeyecek kilolar

Bir gun cok mu yedim olur ya orda bırakmak yok dengelemeliyim

Hayatti biraz da akisina birakmaliyim kaderimin iplerini eleime alamayacagimi ogrendim

Ee kizlar siz yeni bir yilda neler degistireceksiniz

Ben yeni yıla 65 kg olarak girmek istiyorum :52: 65,9 bile olsa o 65'i görmek istiyorum :) 65,9'a sadece 1.2 kg kaldı :52:

ben Şule hanımın iş arkadaşıyım arkadaşımı size şikayet etmek istiyorum bugün yemek kurallarını ihlal etti öğlen 12 de yemek yediği halde 13:30 da da tekrar yemek yedi ceza verebilirsiniz.

ben Şule hanımın iş arkadaşıyım arkadaşımı size şikayet etmek istiyorum bugün yemek kurallarını ihlal etti öğlen 12 de yemek yediği halde 13:30 da da tekrar yemek yedi ceza verebilirsiniz.

:9::9::9: arkadaş dediğin böyle olur şule canım herşey senin iyiliğin için bak arkadaşın seni ne kadar düşünüyor ne ceza versek şuleye kızlar :47: :9:

Sule tarti oncesi iki defa ogle yemegi yemekte neyin nesi:20::20::20:

:9::9::9: arkadaş dediğin böyle olur şule canım herşey senin iyiliğin için bak arkadaşın seni ne kadar düşünüyor ne ceza versek şuleye kızlar :47: :9:

:17::17::17:
ekranım açık kalmış arkadaşımda yediklerimi duyunca sizlerden nasıl korkup yemediğimi biliyor ya hemen seni şikayet edicem diyip klavyeye çöktü walla.. ne yaptımsa ikna edemedim :18:
boşa mı spor yapıyoruz dikkat ediceksin yemeyeceksin diye de azarladı :30:

2013 de ben

2012 de zayifken bir yil yiyip icim 2013 e 68 le girdim

01.01.2013 de bebisim haberini aldim meger 5 haftadir benimleymis

04.2.2013 de besbisimi kaybettim

1.3.2013 de diyetisyene gittim 68 kg idim

1.6.2013 de 56-57 kg olmustum

1.12.2013de 64kg olmustum

2014

Bu yilda daha hafif beslenip daha cok su icecegim

Aldim verdim ben seni yendim diyemeyecek kilolar

Bir gun cok mu yedim olur ya orda bırakmak yok dengelemeliyim

Hayatti biraz da akisina birakmaliyim kaderimin iplerini eleime alamayacagimi ogrendim

Ee kizlar siz yeni bir yilda neler degistireceksiniz

var ya kilo alışın verişin aynı ben :9: 3 ayda 11 kilo vermişsin, 6 ay sonra çoğunu geri almışsın.. bende de aynen böyle oldu..
kratayda böye olmayacak inşallah..
benim 2014 dileklerim;

yılın ilk 3 ayı sonunda buraya atanmış olmak istiyorum (Elimde olan bişey değil ama dilek:) )
yine 3 ay sonunda hedef kiloma ulaşmış 52 kilocuk olmuş olmak istiyorum:)
2014 yılında ankaradan güzel güneşli bir ev için taksite başlayabilmek istiyorum
yıl boyunca karataydan şaşmadan bunu hayat tarzım haline getirmek istiyorum
başlayan bakıcımızın çok iyi biri çıkmasını, oğlumun memnun ve mutlu olmasını istiyorum..
bunlardan en önemlisi, olmazsa hiçbişeyin kıymetinin olmayacağı sağlık sağlık sağlık istiyorum tüm sevdiklerime ve kendime:)

ne çok şey istiyorum yaa:)))

Son düzenleme:
sulofe tamam panik yok, akşama dengelersin olur biter.. bi de ben gibi gecenin bi yarısı leslie attın mı tamamdır :)))

Back
X