- 7 Aralık 2019
- 56
- 92
- 8
- 39
- Konu Sahibi neseligunlerdi
-
eşim önceden de tanıdığım biriydi. bekarken yani. ilk evliliğim 1sene sonra bitti, kabus gibi bir şeydi zaten. ondan tam bosanmisken karsima çıktı. bana çok sevgisiz bir anımda şefkat, güven verdi. bu arada güzel, kendisine saygısı olan bir bayandim. duyanlar çok şaşırdı ama benim o şaşkın ördek halimi görünce engel olmadan. keşke biri tokat atsaymis bana...Âaaa sakın ama sakın barışmayın...
Çok ciddiyim bu adam sizi öldürür.
Açın boşanma davasını bitsin gitsin. İkinci evliliğiniz diye çekmek zorunda değilsiniz.
Sizi kırıp incitmek istemiyorum ama neden 55 yaşında bı adam.
İkinci evliliğimi bende yaptım. Ama çok severek ve sevilerek kendi yaşıtım eşimle yaptım. 33 yaşında yaptım bende evliliğimi.
Hep derim boşanmış bı kadında evlenirken kere 5 düşünmek gerek, adam boşanmış bı adamla evlenirken 95 kere düşünmek gerekir.
Kim bilir eşi bu terbiyesiz adamı neden bıraktı.
evet nickim böyle çünkü konu açmak için yeni aldım. şuanda bu ruh halindeyimN neseligunlerdi
nickiniz bile psikolojinizin ne durumda olduğunu gösteriyor....
Bence bu hayatınızı, evliliğininizi sorgulayın...
Gerekirse profesyonel destek alın...
gerçekte dindar değil ki. full içen biri. sadece bu konuda, beni tehdit etmek için kullanıyor bunuE boşasın ??! Eşek gibi öder nafakasını, devlet senin yanında ne korkuyosun !!? Boşanmaya değer hata yapmadıysan dinen onun boşaması da caiz değil, sözüm ona dindar beyimiz bunlarıbiliyo mu ??! Ne korkuyon anlamadım
Hemen evlenmek en büyük yanlışlardan biri.eşim önceden de tanıdığım biriydi. bekarken yani. ilk evliliğim 1sene sonra bitti, kabus gibi bir şeydi zaten. ondan tam bosanmisken karsima çıktı. bana çok sevgisiz bir anımda şefkat, güven verdi. bu arada güzel, kendisine saygısı olan bir bayandim. duyanlar çok şaşırdı ama benim o şaşkın ördek halimi görünce engel olmadan. keşke biri tokat atsaymis bana...
görüşmeye başladigimizda yeni bosanmistim. beni tabiri caizse havada kaptı. hemen iddetin kaldırılması davası actirdi. ve çöpsuz üzümu buldu. biraz süre gecseydi asla istemezdim onu bunu o da biliyordu. herşeyi oldu bityiye getirdi. Ben ona Allah'a inanır gibi inanmistim...Hemen evlenmek en büyük yanlışlardan biri.
Ben on yıla yakın evlenmedim.
Kendimi de iyici tanıdım neyim kimim iyi kötü yönlerimi serdim önüme...
Kk da keşke o zamanlar konu açsaydınız ben size yalvarırdım yapmayın diye.
Sakin ikinci evliliğim aman vah vah diye düşünmeyin.
Talağını telefonda versin. Yüzünüzü dahi göstermeyin bu adama.
keşke bıraksa... kurtulusum olur. Ama maalesef peşimi birakmayacakHiç üzülme sizi kaybetmek ne demekmi görsün bir mesaj atınca da arayınca kırgın bir ifadeyle konuş sakın annelerde onunla tartışma bazen böyle şeyler iyi olabilir sizin kıymetinizi bilsin belki arada sizi ona hatırlatacak birşeyler yapın mesela eşinizin adı x mesaj atın x çoçuğun ateşölöer vs bulamıyorum yada kimliği orada mı şuraya bak gibisinden yada farklı bir şekilde kendinzi hatırlatın ama asla adım atmayın mecburiyette. Yazıyormuşsunız gibi olsun .
Ayrıca eğer başka bir kadın vs yoksa eşiniz emin olun ki sizin olmayışınıza şimdi çok üzülüyordur aranız düzelir merak etmeyin eskiden bile daha iyi olur 4 yıl genç bir eş bir çoçuk sizi bırakacağını asla sanmam
Yaşadıklarıniza cok uzüldüm amaişi çok yoğun. birgün yorgun argın geldi, akşam yemeği yedik. yemek masasında ... beyle gorusucem dedi. yorgun değil misin dedim. olsun havam değişir dedi.peki dedim... bu arada bu şehirde yalnızız ve çocukla tum gün evdeyiz. h.ici 7den önce gelmiyor, hsonlari 1 gün mutlaka ise gidiyor. neyse... oğlum o gitmek üzere hazırlanırken koşuyor gibi yapıp arkasina bakıyor vs... aşkım bak seninle oynamak istiyor dedimbana bir cemkirdi... iyi ki bı gezmeye gitcez dedik, burnumdan getirme diye... iyi dedim peki... çayımı aldım TV karşısına oturdum. giderken ben gidiyorum dedi, iyi güle güle dedim, kapiya çıkıp ugurlamadim. normalde mutlama uğurlarim, zili çalınca oğlumu da alır karşılarım vs. bozuldu tabi. sonra o geç gelir diye komşuyu bize çağırdım. normalde 12 den önce gelmez içmeye gider o günler. o yüzden tele filan bakmadım. bu 2 saat sonra gelmiş bakmış kapıda kadın ayakkabısi, geri arabaya gidip oturmuş. bana mesaj atmış misafir çağırıyorsun bana niye haber vermiyorsun.
, misafir ağırlayacak durumda miyim diye. iyi niyetli olsa zile basardi, kadincagiz zaten kalkardı. ben yalnız kalmayın diye oturdu.neyse misafir gitti 10 dk sonra bu geldi. yine oralarda 5 dk oyalandı ama önüne çıkmadım çünkü beni çok kırmıştı. 5 dk sonra büyük bir hisimla gelip pazartesi ye kadar ailenin yanına gitmezsen seni 3 talakla bosarim dedi. bir iki sefer tekrarladı. sonra hızını alamayıp yarın git, işten geldiğimde seni görmek istemiyorum vs vs. içine şeytan kaçmış gibiydi... sonra mutfağa gidip bardaklari kırmaya başladı. bana sen kimsin kurbağa seni ezerim dedinormalde çok kibar, saygılı bir insandır. kabus gibiydi. gece biletimi aldim ve uyuyan çocuğumu battaniyeye sarip evden ayrıldım....
keşke bıraksa... kurtulusum olur. Ama maalesef peşimi birakmayacak
Nerden biliyorsun bırakmayacağını, bu kadar aşıksa niye kovdu senikeşke bıraksa... kurtulusum olur. Ama maalesef peşimi birakmayacak
aşık olduğu için değil, benim gibi bur salağı bir daha bulamayacağını bildiği için...Nerden biliyorsun bırakmayacağını, bu kadar aşıksa niye kovdu seni
Salak olmadığınızı ona gösterin ve geri dönmeyin sürünsünaşık olduğu için değil, benim gibi bur salağı bir daha bulamayacağını bildiği için...
bir ayrıntı daha önce gitmem ivin 3 gün mühlet verdi, sonra fikrini değiştirdi, sen gidene kadar ben otelde kalamam hemen git dedi. Bu arada evim aileme 1000 km uzaktaEşler arası kavga olabilir, bazen aşırı tepkiler gösterilebilir, akabinde pişman olunur vs vs bunların hepsine okeyim.
Ama adam(!) olan adam beğenmiyorsa eğer kendi defolur gider, 2 yaşındaki çocukla bir kadını evden kovmak nedir?
Aşkımdan ölsem de şu vicdansızlıktan sonra arkama bakmazdım, içim buz kesilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?