3 talakla bosarim diye tehdit eden koca...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşim önceden de tanıdığım biriydi. bekarken yani. ilk evliliğim 1sene sonra bitti, kabus gibi bir şeydi zaten. ondan tam bosanmisken karsima çıktı. bana çok sevgisiz bir anımda şefkat, güven verdi. bu arada güzel, kendisine saygısı olan bir bayandim. duyanlar çok şaşırdı ama benim o şaşkın ördek halimi görünce engel olmadan. keşke biri tokat atsaymis bana...

E boşasın ??! Eşek gibi öder nafakasını, devlet senin yanında ne korkuyosun !!? Boşanmaya değer hata yapmadıysan dinen onun boşaması da caiz değil, sözüm ona dindar beyimiz bunlarıbiliyo mu ??! Ne korkuyon anlamadım

gerçekte dindar değil ki. full içen biri. sadece bu konuda, beni tehdit etmek için kullanıyor bunu

Hemen evlenmek en büyük yanlışlardan biri.
Ben on yıla yakın evlenmedim.
Kendimi de iyici tanıdım neyim kimim iyi kötü yönlerimi serdim önüme...
Kk da keşke o zamanlar konu açsaydınız ben size yalvarırdım yapmayın diye.
Sakin ikinci evliliğim aman vah vah diye düşünmeyin.
Talağını telefonda versin. Yüzünüzü dahi göstermeyin bu adama.

Aaa saygısız herif!

İyi olmuş annenizin yanına gittiğiniz. Mis gibi işiniz var her şey hallolur hiç üzülmeyin. Çocuk için de nafaka istersiniz gül gibi geçinir gidersiniz.

Kaç yaşına gelmiş eşiniz ya insan biraz olgun, saygılı falan olmasını bekliyor.

Beni eşim böyle tehdit etse suratına 3 talak yapıştırırım. Beni kovamazsınnn ben kendim istifa ediyorum diyen film karakterleri gibi yaparım hemen

İki kere evlenip boşanmanın hiç ayıbı yok böyle şeyler düşünmeyin sakın. Hatta ileride karşınıza iyi birisi çıkar üçüncüye evlenirsiniz kim ne diyebilir? Eşiniz böyle saygısızlığa devam ederse boşayın gitsin.

görüşmeye başladigimizda yeni bosanmistim. beni tabiri caizse havada kaptı. hemen iddetin kaldırılması davası actirdi. ve çöpsuz üzümu buldu. biraz süre gecseydi asla istemezdim onu bunu o da biliyordu. herşeyi oldu bityiye getirdi. Ben ona Allah'a inanır gibi inanmistim...

Hiç üzülme sizi kaybetmek ne demekmi görsün bir mesaj atınca da arayınca kırgın bir ifadeyle konuş sakın annelerde onunla tartışma bazen böyle şeyler iyi olabilir sizin kıymetinizi bilsin belki arada sizi ona hatırlatacak birşeyler yapın mesela eşinizin adı x mesaj atın x çoçuğun ateşölöer vs bulamıyorum yada kimliği orada mı şuraya bak gibisinden yada farklı bir şekilde kendinzi hatırlatın ama asla adım atmayın mecburiyette. Yazıyormuşsunız gibi olsun .
Ayrıca eğer başka bir kadın vs yoksa eşiniz emin olun ki sizin olmayışınıza şimdi çok üzülüyordur aranız düzelir merak etmeyin eskiden bile daha iyi olur 4 yıl genç bir eş bir çoçuk sizi bırakacağını asla sanmam

Sen de onu korkut
sıkıyorsa boşa, sıkıyorsa boşa, sıkıyorsa boşa de.
Boşamazsan en adisin ulan ×3 de mesela.

Bak bakalım boşayabiliyor mu pabucumun talakçısı.

Boşasa boşardı.

keşke bıraksa... kurtulusum olur. Ama maalesef peşimi birakmayacak

Yaşadıklarıniza cok uzüldüm ama
şu son yazdıginizi okuduğumdan beri ağlıyorum
Yanınızda olmak istedim

gece biletimi aldim ve uyuyan çocuğumu battaniyeye sarip evden ayrıldım....☹

Size bunu yaşattiği için

Allah eşinizi bildiği gibi yapsiñ inşallah

keşke bıraksa... kurtulusum olur. Ama maalesef peşimi birakmayacak

Hadsizliği kendisi ele almış. Sizi böyle evden kovmasına müsade etmeyin ,ben boşanıyorum sizden deyin de bi neye uğradığına şaşırsın. Ayrıca cidden size uygun mu aranızda kuşak var resmen

Eşler arası kavga olabilir, bazen aşırı tepkiler gösterilebilir, akabinde pişman olunur vs vs bunların hepsine okeyim.

Ama adam(!) olan adam beğenmiyorsa eğer kendi defolur gider, 2 yaşındaki çocukla bir kadını evden kovmak nedir?
Aşkımdan ölsem de şu vicdansızlıktan sonra arkama bakmazdım, içim buz kesilirdi.

bir ayrıntı daha önce gitmem ivin 3 gün mühlet verdi, sonra fikrini değiştirdi, sen gidene kadar ben otelde kalamam hemen git dedi. Bu arada evim aileme 1000 km uzakta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…