- 3 Şubat 2017
- 943
- 2.013
- 113
- Konu Sahibi neseligunlerdi
-
bir ayrıntı daha önce gitmem ivin 3 gün mühlet verdi, sonra fikrini değiştirdi, sen gidene kadar ben otelde kalamam hemen git dedi. Bu arada evim aileme 1000 km uzakta
gece 1de kavga ettik sabaha ilk ucak biletini online satın aldım.Siz de o gün gitmediğiniz veya gidip döndüğünüz için aynı lafı tekrar işittiniz..
Karaktersiz, size ve çocuğunuza zerre değer vermeyen biriyle berabersiniz.
Şuan bir yol ayrımındasınız ve karar vermelisiniz.
Şahsi fikrim, böylesine nankör ve bencil birinin 10 yıl sonra bakıcılığını yapmak istemezdim, malum 70’e merdiven dayayacak..
Bugün ayrılır ve kendime yeni bir hayat kurardım daha gençsiniz. Siz değil o kaybedecek.
Aaa ben galiba tam anlamadım sizi sizin dieldiğiniz gibi olur inş ben boşanmak istemiyorsun diye algıladımkeşke bıraksa... kurtulusum olur. Ama maalesef peşimi birakmayacak
yas farkımız çok evet. ama normalde imrenilecek bir ciftizdir. fakat tek sorun beni zamanla cepte görmesi
Ben ona Allah'a inanır gibi inanmistim...
Aynısını yaptım dava actıgımda bosanmazsan benden adam degılsın ulan dedım.tfnla gorusme yaptımızda. Telefon kapandı aniden. Kırmıstı telefonu.Sen de onu korkut
sıkıyorsa boşa, sıkıyorsa boşa, sıkıyorsa boşa de.
Boşamazsan en adisin ulan ×3 de mesela.
Bak bakalım boşayabiliyor mu pabucumun talakçısı.
Boşasa boşardı.
Ben ona Allah'a inanır gibi inanmistim...
Ben ona Allah'a inanır gibi inanmıştım diyorsunuz ya vay be....görüşmeye başladigimizda yeni bosanmistim. beni tabiri caizse havada kaptı. hemen iddetin kaldırılması davası actirdi. ve çöpsuz üzümu buldu. biraz süre gecseydi asla istemezdim onu bunu o da biliyordu. herşeyi oldu bityiye getirdi. Ben ona Allah'a inanır gibi inanmistim...
Banned olmuşBen ona Allah'a inanır gibi inanmıştım diyorsunuz ya vay be....
E o zaman size müstehak.
Şu cümleden sonra resmen içim kalktı.
Acaba gece gece bizle dalga geçtiğiniz düşüncesi oluşmadı da değil...
bu hallere dustugum için, çocuğuma iyi bir aile içinde buyun fırsatını veremedigim, veremeyeceğim için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?