- 12 Aralık 2009
- 3.061
- 5.085
- 358
- 40
- Konu Sahibi neseligunlerdi
konunun devami nerde?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşadıklarıniza cok uzüldüm ama
şu son yazdıginizi okuduğumdan beri ağlıyorum
Yanınızda olmak istedim
gece biletimi aldim ve uyuyan çocuğumu battaniyeye sarip evden ayrıldım....☹
Size bunu yaşattiği için
Allah eşinizi bildiği gibi yapsiñ inşallah![]()
Benimde 6 aylık bi bebeğim varNeden üzüldünüz ki o cümleye? Ben açıkçası çok sevindim onu okuyunca. Gitme özgürlüğü varken gidebilmiş konu sahibi. Her ne kadar içinden öküz çıkan bir erkekten bahsetsek de hanımefendiyi eve kilitlememiş, işkence yapmamış, yaralamamış, ÖLDÜRMEMİŞ. Git demiş ve gitmesine izin vermiş. Bu, özellikle son zamanlarda yaşanan olaylardan sonra nasıl büyük bir nimet farkında mısınız?
Git deyip gitmesine izin vermis yazmissiniz da bunun git deyip gitmesine izin vermeyen versiyonu mu var?Neden üzüldünüz ki o cümleye? Ben açıkçası çok sevindim onu okuyunca. Gitme özgürlüğü varken gidebilmiş konu sahibi. Her ne kadar içinden öküz çıkan bir erkekten bahsetsek de hanımefendiyi eve kilitlememiş, işkence yapmamış, yaralamamış, ÖLDÜRMEMİŞ. Git demiş ve gitmesine izin vermiş. Bu, özellikle son zamanlarda yaşanan olaylardan sonra nasıl büyük bir nimet farkında mısınız?
Zaten eresmi nikahı varmis3 talak derdine düşmeden çok daha öncesinde resmi nikah talep etmeliydiniz.
Sosyal hayatta da kendinizi burada ki gibi ifade edemiyorsanız işiniz gerçekten zor..
Yorumlarda resmî nikahı olduğunu da belirtmiş3 talak derdine düşmeden çok daha öncesinde resmi nikah talep etmeliydiniz.
Sosyal hayatta da kendinizi burada ki gibi ifade edemiyorsanız işiniz gerçekten zor..
Ben bazen yorum yapanlarin yorum yapmak icin yazdigini dusunuyorum. Nasil bir kafa yapisidir anlamis degilim. Neden uzuluyorsunuz kadin gitme hakkini kullanmis, eve zorla kapatilmamis demis. Kadin tercih hakkini kullanmamis ki... kovulmus. Yorum yapan da kadinin ozgur iradesiyle karar verdigi icin sevindigini yazmis. Kafaya bak. Ha bir de son yasanan kadin olaylarindan sonra konu sahibinin eve kilitlenmedigi icin de sevinmis. Ne hale geldik ya. Bunu yazan da bir kadin ustelik. Dayak yemeden sadece kovuldugumuz icin sevinmeliymisiz. Yoruma bak ya.Benimde 6 aylık bi bebeğim var
Allah yaşattırmasın ama
Kendimi koydum yerine
Minicik bebeğimi gecenin bi vakti uyurken battaniyeye sarıp bu soğukta evden gitmek gönderilmek
Hiç hoşuma gitmezdi ☹
sosyal hayatta kendinizi ifade etmiş olabilirsiniz ama okuduğunuzu anlamamışsınız. Kadının zaten var resmi nikahı. kadının derdi çok başka yani onu da anlatmış zaten3 talak derdine düşmeden çok daha öncesinde resmi nikah talep etmeliydiniz.
sosyal hayatta kendinizi ifade etmiş olabilirsiniz ama okuduğunuzu anlamamışsınız. Kadının zaten var resmi nikahı. kadının derdi çok başka yani onu da anlatmış zaten
o kadın da zaten o kadar kötü şartlardayız ki buna bile sevinir olduk demek istemiş ironi yapmış aslında .Kadınların malesef içinde bulundukları haksızlıklara gönderme yapmış.Ben bazen yorum yapanlarin yorum yapmak icin yazdigini dusunuyorum. Nasil bir kafa yapisidir anlamis degilim. Neden uzuluyorsunuz kadin gitme hakkini kullanmis, eve zorla kapatilmamis demis. Kadin tercih hakkini kullanmamis ki... kovulmus. Yorum yapan da kadinin ozgur iradesiyle karar verdigi icin sevindigini yazmis. Kafaya bak. Ha bir de son yasanan kadin olaylarindan sonra konu sahibinin eve kilitlenmedigi icin de sevinmis. Ne hale geldik ya. Bunu yazan da bir kadin ustelik. Dayak yemeden sadececjovuldugumuz icin sevinmeliymisiz. Yoruma bak ya.
2 yasinda bir cocukla batraniyeye sarili gece gece kovulmus kadin. Evinden atilmis. Buna da birileri sevinmis. Adam adam olsaydi kendi giderdi. Boyle yorumlar beni nasil uzuyor anlatamam.
Yorumum size degildi yanlis anlamayin. Sizin alintiladiginiz kisiye idi. E esragungor e idi saskinligim uzerinize alinmayin.
Yorumlarda resmî nikahı olduğunu da belirtmiş
Umarim oyledir.o kadın da zaten o kadar kötü şartlardayız ki buna bile sevinir olduk demek istemiş ironi yapmış aslında .Kadınların malesef içinde bulundukları haksızlıklara gönderme yapmış.
Benimde 6 aylık bi bebeğim var
Allah yaşattırmasın ama
Kendimi koydum yerine
Minicik bebeğimi gecenin bi vakti uyurken battaniyeye sarıp bu soğukta evden gitmek gönderilmek
Hiç hoşuma gitmezdi ☹
Git deyip gitmesine izin vermis yazmissiniz da bunun git deyip gitmesine izin vermeyen versiyonu mu var?
Adam evden kovmak icin bahane ariyormus. Evden kovmus. Sizde gitme ozgurlugunu kullanmis diyorsunuz. Bunun ozgurluk neresinde? Kadin tercih hakkini kullanmamis ki, zorla kovulmus. Nasil bir anlayisiniz var sizin ya.
Evlilikten rahatsizligi olan gider... iki yasinda bir cocukla gece gece kadin kovulmaz. Adam adam olsaydi kendi giderdi.
Ben bazen yorum yapanlarin yorum yapmak icin yazdigini dusunuyorum. Nasil bir kafa yapisidir anlamis degilim. Neden uzuluyorsunuz kadin gitme hakkini kullanmis, eve zorla kapatilmamis demis. Kadin tercih hakkini kullanmamis ki... kovulmus. Yorum yapan da kadinin ozgur iradesiyle karar verdigi icin sevindigini yazmis. Kafaya bak. Ha bir de son yasanan kadin olaylarindan sonra konu sahibinin eve kilitlenmedigi icin de sevinmis. Ne hale geldik ya. Bunu yazan da bir kadin ustelik. Dayak yemeden sadece kovuldugumuz icin sevinmeliymisiz. Yoruma bak ya.
2 yasinda battaniyeye sarili bir cocukla gece gece kovulmus kadin. Evinden atilmis. Buna da birileri sevinmis. Adam adam olsaydi kendi giderdi. Buna kizmiuor da...kadinin eve kilitlenmedigine seviniyor. Boyle yorumlar beni nasil uzuyor anlatamam.
Yorumum size degildi yanlis anlamayin. Sizin alintiladiginiz kisiye idi. E esragungor e idi saskinligim uzerinize alinmayin.
o kadın da zaten o kadar kötü şartlardayız ki buna bile sevinir olduk demek istemiş ironi yapmış aslında .Kadınların malesef içinde bulundukları haksızlıklara gönderme yapmış.
Siz benim yazdıklarimi tamamen baska bi yone cektinizBen bazen yorum yapanlarin yorum yapmak icin yazdigini dusunuyorum. Nasil bir kafa yapisidir anlamis degilim. Neden uzuluyorsunuz kadin gitme hakkini kullanmis, eve zorla kapatilmamis demis. Kadin tercih hakkini kullanmamis ki... kovulmus. Yorum yapan da kadinin ozgur iradesiyle karar verdigi icin sevindigini yazmis. Kafaya bak. Ha bir de son yasanan kadin olaylarindan sonra konu sahibinin eve kilitlenmedigi icin de sevinmis. Ne hale geldik ya. Bunu yazan da bir kadin ustelik. Dayak yemeden sadece kovuldugumuz icin sevinmeliymisiz. Yoruma bak ya.
2 yasinda battaniyeye sarili bir cocukla gece gece kovulmus kadin. Evinden atilmis. Buna da birileri sevinmis. Adam adam olsaydi kendi giderdi. Buna kizmiuor da...kadinin eve kilitlenmedigine seviniyor. Boyle yorumlar beni nasil uzuyor anlatamam.
Benim lafim size degildi. Siz bu duruma zaten uzulmussunuz. Bunu soylemissiniz. Baska biri sizi alintilayip tersini soyleyince ben aslinda o kisiye soylemistim, size degil. Bunu da belirttim zaten. Bir yanlis anlasilma oldu. Kusura bakmayin.Siz benim yazdıklarimi tamamen baska bi yone cektiniz
Bişey dmek istemiyorum size
Hee anladım siz kusura bakmayınBenim lafim size degildi. Siz bu duruma zaten uzulmussunuz. Bunu soylemissiniz. Baska biri sizi alintilayip tersini soyleyince ben aslinda o kisiye soylemistim, size degil. Bunu da belirttim zaten. Bir yanlis anlasilma oldu. Kusura bakmayin.