3 ve Daha Fazla Çocuğu Olanlar

Henüz iki çocukluyum üçüncüye hamileyim bende yazılanları suracikta okuyayım bari yaş aralıkları biri 7 diğeri 3 yaşında

Şaka bir yana benimkiler arka arkaya olunca onun zorluğunu çektim ama şimdi meyvelerini topluyorum. Çok güzel oynuyorlar, kolay kolay sıkılmıyorlar. Çok güzel kavga ettikleri de oluyor tabi
Sizin diğer ikisinin yaşı güzel yeni bir bebek çok zorlamaz diye düşünüyorum. Allah gönlünüze göre versin

Ben de böyle az yaz aralikli 3 tane istemiştim ama ikinci kızım uykusuz huysuz bir bebekti göze alamadım o yüzden. Ben şimdi kizlarimla çok rahatım zamanında eziyetini çok çektim ama şimdi her şey çok güzel. Yanımda okula geliyorlar hep de beraberiz bu şekilde çok mutluyum. Allah tüm annelere evlatlara hayırlı ömür versin

Amin, sağlıklı huzurlu uzun ömürler nasip etsin

3 cocugu olan bir arkadasim var (14,11 ve 7 yasindalar cocuklar), cocuk bakmaktan ne calisabildi ne kendine bakabildi. daha 40 yasinda ama cok yasli gösteriyor, gözlerin alti cökmüs, ne zaman konussak yorgunum diyor.

3 cocugu olan bir arkadasim var (14,11 ve 7 yasindalar cocuklar), cocuk bakmaktan ne calisabildi ne kendine bakabildi. daha 40 yasinda ama cok yasli gösteriyor, gözlerin alti cökmüs, ne zaman konussak yorgunum diyor.
Aslında çocukları büyümüş de bayağı. Hayatta çocuk dışındaki dinamikler de var elbette sadece çocuk buyutmekle alakali olmayabilir

Benim 1 ablam 1 abim 1 kız kardeşim 1 erkek kardeşim var toplama kampı gibiyiz seviyorum kalabalık olmayı cesaretim olsaydı ben de yapardım herhalde çok çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…