gülsecim geçmiş olsun. afacanlar nasıl oldu. benim kızda biraz hasta, öksürük var bademcikler biraz şişti. malum kışın olmazsa olmuyorlar. neyse allah beterinden korusun. bizim kızın durumu için yazdıklarına da teşekkür ederim ayrıca canım. afacanları öpüyorum. svgler...:1hug:
arkadaslar benim de 3 yasında oğlum var çok yaramaz tuvalet eğitimini nasıl öğreteceğim derken kendilignden öğrendi gibi oldu 1 senedir bez kullanmıyorum benim ki cok kilolu olduğu için bez onu çok sıktı bezi çıkarıp atıyordu bende devamlı çişe tuttum öğrendi şimdi her şeyini kendi yapıyor maşallah bir de benim çocuk bilgisayarın başından kalkmıyor oyun oynuyor sizinkilerde böyle yapıyormu yazarmısınız
gülsecim geçmiş olsun. afacanlar nasıl oldu. benim kızda biraz hasta, öksürük var bademcikler biraz şişti. malum kışın olmazsa olmuyorlar. neyse allah beterinden korusun. bizim kızın durumu için yazdıklarına da teşekkür ederim ayrıca canım. afacanları öpüyorum. svgler...:1hug:
arkadaslar benim de 3 yasında oğlum var çok yaramaz tuvalet eğitimini nasıl öğreteceğim derken kendilignden öğrendi gibi oldu 1 senedir bez kullanmıyorum benim ki cok kilolu olduğu için bez onu çok sıktı bezi çıkarıp atıyordu bende devamlı çişe tuttum öğrendi şimdi her şeyini kendi yapıyor maşallah bir de benim çocuk bilgisayarın başından kalkmıyor oyun oynuyor sizinkilerde böyle yapıyormu yazarmısınız
merhabaa arkadaslar.05-07-2005 dogumlu bir oglum var.henuz konusmuyor konusmasi icin agzinin icine bakiyor sabirsizlik icinde onun bicir bicir konusmasini bekliyorum.onunla cok konusuyorum nesneleri gösterip bak bu araba bak bu telefon vs.diyorum ama nafile konusmuyor.kulak doktoruna götürdüm bir sorun yok gayet iyi duyuyor dedi.yavrum susayinca su siseni aliyor eline.acikinca ekmek kutusunda ekmek alip yemeye basliyor.seker yada kraker isterse dolabin önune gelip kendince bir seyler söyleyip tipki kedi gibi dolaba bakiyor.lego,yap-boz,araba,tren yolu,ve elektrikli esyalar ile oynamayi cok seviyor.canim oglum benim birde konussa söyle kafami sisirene kadar bekliyorum bakalim
slm arkadaslar
Benim de 30.012005 dogumlu bu kizim var.Daha dogrusu bi cadim var.Cok hareketli kipir kipir ve o kadar cok soruyor ki artik evet yanitini kabul etmiyor mutlaka bir aciklama istiyor.Ama bazen istedigi bir seye hayir desem öfke nöbetleri geciriyo bu konuda bana yadimci olabilirmisiniz o anda nasil davranmaliyim susuyorum neden hayir dedigimi anlatiyorum nafile sevgiler
tsk canim sagol .bunlari biliyorum ve uyguluyorum .Sanirim benim sorunum benim hayir derken kocacigim hic dayanamaz kizina sadece uzulüp aglamasin diye evet demesinden de kaynaklaniyor. biz evede yanliz olunca olmuyo bunlar.
HAYATIMMhaklısın cnm bu çok önemli doğru diyorsun çocuklarda bunu kullanıyorlar aslında ilk önce bunu çözmemiz lazım .kendimiz kızsakta karşımızda başkası kızdığında yada yok dediğinde içimiz eriyor dayanamıyoruz...aslında bu yaptığımız onlara iylik değil ama yapıyoruz bazen maaleseff...
HAYATIMM
:1hug:Nasılsınız kızlar begümcüm nerelerdesin karşılaşamıyoruz gündüzleri be pek giremiyorum malüm iki tane olunca iş güç te bitmiyor tatlicadiarzu birazda
dekorasyona takıldım,ÇAĞHAN'IM halen kreşe gitmiyor bu ay hastalıktan dolayı hep evde geçirdik buna ragmen iyileşse bari içim yanmıycak,Dün kreşten aradılar artık halen iyileşmedi mi diye iyileşti ama şimdi de öksürük var yavrum zaten hastalıktan iyice zayıfladı zaten doğru dürüst iştah yok :çok üzgünüm:
sabah kahvaltı yaptı oda yarım yumarta daha sonrasında zaten yemek istemiyor ya öksürünce o yediğni de çıkardı:roflolüşün halimi :teselli:
çok öpüyorum seni Şeniz
Tamam canım mutlaka danışcam fakat benimkinin öksürüğ değişk her an değilcnm benim ewet karşılaşamıyoruz bir türlü diğer arkadaşlarda pek uğramaz oldu topiğimize
cnm benim bir süre gitmemesi çağhan için daha iyi olucaktır ne kadar olursa olsun iyileşmeden tekrar üst üste hastalanıyorlar ne kadar dikkat etsekte diğer çocuklardada illaki oluyor birbirlerine drumadan geçiriyorlar dinlensin evde azcıcık annesi
öksürük çok kötü zaten benim yeğendede o kadar ilaç bir türlü geçmedi en sonunda nebülüzatörle ventolinin serum fizyolojik gibi damlaları var ondan veriyoruz o iyi geliyor bir danış dr.una furkandada kullanıyordum ben çok etkili bir yöntem bir kaç kez hastanede geçmeyince acilde yapmışlardı bir seansı 150 ytl falan tutmuştu bende dedimki dr. bu aletin ev tipi olanını alim evde yapim daha mantıklı geldi aldım çok memnun kaldım tavsiye ederi,m cnm .
Allah yardımcın olsun bitanem öpüyorum çok dediğimi danış dr.una ok fikir vermekte yardımcı olurum sana istersen...Şeniz
Tamam canım mutlaka danışcam fakat benimkinin öksürüğ değişk her an değil
iki gündür mesela bir gıcık tutuyor o gıcıkla çocuğum balgam çıkarıyor:çok üzgünüm:senin dediğinde bu tarzmı?bugün bir arkadaş umca yı tavsiye etmişti,bende dr sordum kullanabilirsiniz dediçocuğu hastalıklara karşı korurmuş:sm_confused:bakalım canım bugün verdim 10 damla inşallah işe yarar:teytey:sana da güzel haberler veririm.
SEVGİLER:1hug:
selam benimde 22.04.2004 dogumlu bir kizim var sila onunla cok iyi anlasiyoruz bugun biber dolmasinin icini o doldurdu cok tatli ama cok inatci benim yaptigim herseyi yapmak istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?