3 yaş grubu anneleri

HOŞGELDİNİZ KIZLARR
Begüm yok ben merhaba diyeyim benimde iki oğlum var çok yoruyorlar beni canları sağolsunda inanın mahvoluyorum dediğiniz gibi insan kendini burda iyi rahat hissediyor:))
begümcüm takımla ilgili sorun halen devam canım okursan görürsün:uhm:

merhaba bayanlar benim oğlumda 17-9-2004 doğumlu. 3,5 yaşa gidiyoruz. bende aranıza katılmak isterim.

a.s.aramıza hoş geldin canım allah bağışlasın oğlunu.benimde 6 ocak 2005 doğumlu kızım var.

a.s.kızlar merhaba benim büyük oğluşun yine yeme problemi başladı günlerdir onunla uğraşıyorum ne yapıcağımı şaşırdım çok yoruyor ben vitamin olarak minadex veriyordum sizler hangi şurubu kullanıyorsunuz?küçükte bir anormal oldu acayip bir yaramazlık nereyi nasıl karıştıracağını şaşırıyortatlicadiarzu:çok üzgünüm:

a.s.valla o yeme problemi bizde doğuştan beri var.ben hiç doyasıya yemek yediğini görmedim.zorla yedirmeye uğraşıyom bu sefer çıkarıyo.iştah şurubu vermek istedim ama şurup içmiyo onun için şurupta veremiyorum.:uhm:vitamin olarak büyük kızıma polivit kullanıyordum.küçük kızımda kullanamıyorum çünkü şurup içmiyo.ay ne kadar derdim varmış iyiki sormuşsun arkadaşım.biraz rahatladım oh beeeee.

kızlar çocuklarınız yanınızdamı yoksa odalarında mı yatıyor.benim büyük kızım hiç yanımıza gelmezdi ama benim küçük cadım hep yanımızda yatmak istiyor.başta yatağında yatıyor ama gece mutlaka yanımıza geliyor.nasıl ayırcam bilmiyorum.:1hug:

Zor valla Allah sabır versin sanada bizdede öyle biraz zorlayınca hemen öğürmeye başlıyor bende hiç zorlamıyorum ama üzülüyorum Allahtan vitamanin içiyor okonuda biraz bilgilendi neyse güzelim napalım daha büyük dert vermesin uğraşalım bakalımtatlicadiarzu

Benim oğlumda 4.3.2005 doğumlu yarım yamalak konuşuyor ve yeme problemi bizde de var ama dişine göre şeyler yemek istiyor sabah bile sorunca pilav istiyor yemekleri pilavın altına saklayıp yediriyorum .çorba kesinlikle içmiyor ama hergün hamburger patates yedirsem itiraz etmez.sebzeleride ancak börek içinde yiyor .ne yapsamda ona normal yemek yedirebilsem önerilerinizi bekliyorum

sanada merhaba sanki daha önce karşılaşmıştık seninle başka bir köşede:sm_confused:Allah bağışlasın yavrularını benimkide bi ara sabahları
tatlı isterdi puding,muhallebi şimdi unuttu ama benimkide çok fazla sebze yemez yeni yeni kreşte yiyormuş güyaa bilemiyorum ne kadar yiyor
Malesef çocuklar böyle benimkilerde makarna patates köfte ama Allahtan çorba da severler .Bence çok fazla zorlama sebze yemiyorsa ben mutlaka
onu bir şekilde çorbasına falan katıyorum Kolay gelsin canım

benim kızımda 04.05.2004 doğumlu çok konuşkan bazen beni yıldırıyor ben acayip titiz bir anneyim bundan nefret ediyorum ve herşey beni buluyor dün kafasında bit buldum hemen eczaneye koştum inşallah sorunum gider ne yapmam lazım lütfen yardım

canım anladığım kadarıyla ilaç almışsın onun faydası olacaktır.benim büyük kızım 2.sınıfa gidiyor malum okulda bu tip olaylar oluyor.çok şükür bize gelmedi ama öğretmenimiz gelmemesi için çocukları yıkarken son durulama suyuna sirke koymamızı söyledi faydası oluyormuş.bu arada kızının çok konuştuğunu yazmışsın.benim küçükte aynı.insanı bunaltacak kadar sorular soruyor ama napalım bu yaşta her şeyi merak ediyorlar allah yokluklarını göstermesin:1hug:

ayy hiç anlamam ki ablamdan biliyorum eskiden bir ilacı vardı birde sirke mi dökerlerdi valla bilemiycem geçmiş olsun aile büyüklerine danış derim

benim oğlumda 08.12.2004 doğumlu fakat çok konuşuyor ve benden daha dikkatli sadece sıkıya gelemiyoruz.sayıları saydıramıyorum.evde tam bir bando takımı var.ben çalışıyorum ve oğluma annem bakıyor.bu yaşta kreşe güvenemedim ben.kendini çok itilmiş hisseder diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…