selam ben de 3 yaşındaki oğluşum emirciğimin annesiyim.
bu siteye üye olmamdaki ilk amacım oğluşumun yaşıtlarıının anneleri ile buluşabilmekti.çünkü ilk çocuğum,yaşadığım sıkıntılar her geçen gün daha da yoğunlaşıyor.
umarım tecrübelerimizi paylaşır,hoş vakit geçiririz.
benim kızımda 3 yaşında .Aman sormayın bir laflar bir laflar bu aralar bağırarak istediğini yaptırmaya çalışma çabasındayız. Ve babamıza hiç yüz vermiyoruz adamcağız deli oluyo onuniçin ama ne varki oyun aynayalım derse tamam koşa koşa gidiyoruz yok seveyim deyince bas bas bağırıyoruz anlamadım gitti. Evde bağıran çağıran tiplerde değiliz hele onun yanında çok daha özenliyiz ama ????Bu tarz bişeyler yaşayan varsa fikirlerinizi duymak isterim.
canım Allah bağışlasın kızlar baba delisi olur derler birde bak demek değilmiş öyle:)tatlım dert etme hepsi aynı bizimkiside dikkat çeksin diye bazen bağıra bağıra konuşuyor:)
3. yaşını tamamlamasına 6 ayı kalan...pamuk prensin annesiyim...:asigim:
en güzel zamanları....dır dır çene....tuvalet eğitimen meyilli olmayan...anne kakamı yaptım ne dersin deyip beni güldüren:roflol:ama ben onu seviyom...:asigim:
kıslar tuvalet eğitimini benim oğluş 24 aylıkken öğrendi,üzerine 10 gün düstüm olmıcak deyip bırakırken kendiliğinden sölemeye başladı yani fazla ısrarcı olunmıcakmış onlar cok daha iii biliolar neyin iii neyin kötü olduğunu bilerek yapıolar benceee:))))))))))
Güzelim nihayet uzun bir aradan sonra sitedeyim sen biliyorsun sebepleri :1no2:herkeze Merhaba kızlar 2004 doğumlu ve 2006 doğumlu iki dünya tatlısı
oğluşum var yaklaşık 15 gündür ikiside arka arkaya hasta oldular çok zordu çok şükür atlattık ama küçüğümde halen biraz var hayırlısı oda düzelecek
inşallah sevgilerle
beklemedeyiz zaten.... :1no2:bakalım daha ne kadar... bu arada acayip öfesi var....mimiklerini bir görseniz nasıl yansıtıyor...senağlamaama beni sevdiğini söleyip...şapur şupur öpünce benim bittiğim an oluyor.:asigim:..allah hepsine sağlık versin:çok üzgünüm:
canım bizim işimiz beklemek zaten canları ne zaman isterse ne zaman hazırlarsa o zaman.zaten o sırnaşıklıkları olmasa kendimize gelemeyiz öyle kandırıyorlar bizleri....Allah acılarını göstermesin
canım benimmm seni burda görmek harika özledim walla gözlerim hep seni arıyor hoşgeldin bitaenm nasıllar ufaklıklar umarım daha iyidirller
İyiler canım büyük biliyorsun büyük kreşte küçük te yanımda döktüm bütün oyuncakları oynuyor yoksa rahat vermiyorbugün biraz daha iyiler seninki nasıl ?:1hug:
canım bende annemdeyim furki uyudu şükür daha iyi bende hazır o uyumuşken biraz girim dedim seni gördüm mutu oldum bitanem
sağol bitanem bende seni açmış görünce çok mutlu oldum duygular karşılıklı:1hug:
gülsecim burdamısın canım benim................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?