allah bagislasin bence hic durma 3 yas arasi iyi sen dogum yapmaya oteki 4 olur ikinci cocuk daha rahat oluyo 1. kadar zahmetli olmuyo benimkilerin arasinda bir bucuk yas var ama diyorum keske aralarinda 3 yas biraksaydim ikisinede hak ettikleri sevgiyi tam veremedim diye dusunuyorum
ya aslinda cok dogrusun benim oglum 2 yasinda bezi birakti simdi 5 yasinda ama hala gece biraktiramadim cok denedim hala deniyorum ama olmuyor .
canım ya öyle düşünme bence bir anne mutlaka sevgisini verir diye düşünüyorum ben vermişsindir onlar hissetmiştir en azından...:)
merhabaa arkadaslar.05-07-2005 dogumlu bir oglum var.henuz konusmuyor konusmasi icin agzinin icine bakiyor sabirsizlik icinde onun bicir bicir konusmasini bekliyorum.onunla cok konusuyorum nesneleri gösterip bak bu araba bak bu telefon vs.diyorum ama nafile konusmuyor.kulak doktoruna götürdüm bir sorun yok gayet iyi duyuyor dedi.yavrum susayinca su siseni aliyor eline.acikinca ekmek kutusunda ekmek alip yemeye basliyor.seker yada kraker isterse dolabin önune gelip kendince bir seyler söyleyip tipki kedi gibi dolaba bakiyor.lego,yap-boz,araba,tren yolu,ve elektrikli esyalar ile oynamayi cok seviyor.canim oglum benim birde konussa söyle kafami sisirene kadar bekliyorum bakalim
canım benimde 3 yaşında kızım var.bende senin gibi geçen sene öğrettim tuvalet eğitimini.şimdi çok şükür rahatım o konuda.bilgisayara gelince benim kızımın pek bilgisayarla işi yok.daha doğrusu olacak ama büyük kızımdan ona sıra gelmiyor.
5 yasinda oglum hala gece bez takiyorum ama korkuyorum hic birakamiycak diye annecigim sen bez tak yinede yatak batmasin ben yapmamaya calisirim diyor sabah kalkinca kosup bezi cöpe atiyor ben görmeyim diye
slm arkadaşlar burayı takip eden arkadaşlar bilir benim haylaz oğlan asla bezini bırakmak istemiyor ne yapsak olmadı 3yaşında ama yazın tam kestik dedik ama tekrar sil baştan olmadı .iş kabızlığa kadar vardı neler yaşadık neler....
geçen gün bir yapı marketin kataloğuna bakıyordum elimden aldı ve klozet kapaklarından birini gösterip anne ben buna kaka yapıcam dedi nasıl yani oldumm tekrarladı buna yapıcam anne dedi ,klozet kapağının üstünde kayıp balık nemoya benzeyen palyaço balıkları vardır.
Babamıza söyledik iş çıkışı beraber oraya gittik bir umut belki bu bir vesile olur dedik inanın bir çok balık desenli klozet kapağının içinde buldu orda onu babasına döndü baba ben buna nemoya kaka ypıcam dedi tabi haliyle aldık eve geldik hadi diyor nemoya yapıcam ,babası taktı klozet kapağını ve küçük bey hemen oturdu ve çişini yaptı.
bir kaç gündür çişimize sıklıkla nemoya gidip yapıyoruz kakamızı denedik ama pek başarılı olamadık umarım artık bu bir vesile olurdu atarıuz nemo sayesinde bezi.....
Seninki artık rahatsız olmaya başlamış demekki ne güzel işte ben ce sende biraz gaz ver ona sen yaparsın becerirsin gibilerinden(ben sana güveniyorum havası)Kaka ya da kendi istesin ama sen teklif et bence kaka zamanlarını oyuna dönüştür daha kolay olur,memo beklerr falan :1no2:Çok sevindim senin adına
Benimki bir haftadır tabure aldık kendi çıkıyor lazımlığa :teytey:
tabure bile baya işe yaradı herseferinde ben oturtup kaldırıyordum
Küçükte te abiye bakıyor ama tık yok gerçi bikaçkez oturtum ve yaptı
amaaa acele etmiyorum kafamçokkarıştı
canımsın benim saol bitanem inşallah böyle devam eder ne şaklabanlıklar yapıyorum bir görsen oturuyoruz saatlerce nemo bekliyor bak acıkmış falan diyorum tamam diyor ama ağırdan alıyor gülsecim sıkıldığı falan yok bencesenağlama
canım ya ufak için erken daha küçük o ama yinede sen bilirsin bende furkiyi çok küçükken başlamıştım oturtmaya dr. çok erken yapmayın dedi kestim bazen diyorum keşke kesmeseydim kısmet
:roflol::roflol:ÇOK GÜLDÜM ACIKMIŞŞ :roflol:hayırlısı bakalım canım aslına bakarsan ben büyüğü 18 19 aylık ken başlamıştım biliyosun 2 yaşında kardeşi geldi ozaman da zaten lazımlığa yapıyordu kendiliğinden:sm_confused:bilmiyorum kararsızım bide çocuktan çocuğa değişebiliyor büyük rahat yaptı ama küçük biraz zor alışır gibi senin söylediğin de doğru sıkmak ta istemiyorum:asigim:
oh oh bayanlar hepnizin yavrulari az cok alismis tuvalet egitimine benimkinde tik yok gecen yaz iyi gidiyordu ama birden birakti dahada tik yok kucuk oglumsa iki gun once 1 yasina girdi allah kismet ederse agustosta ucuncu dogumu gerceklestiricem( {umarim bu sefer bir kizim olur:)}
yani bu demek oluyorki uc kakali popo degistiricem, temizliycem bu gidisle .....
a.s.nasılsın canımm epeydir karşılaşamıyoruz 1 yaşın giren için bence erken be güzelimm ,bu arada çok sevindim yaza tekrar bir bebek daha hadi bakalım Allah kalbine göre versin inşallah ,büyüğü yavaştan hazırla bence yoksa çok zorluk çekersin:çok üzgünüm:
oh oh bayanlar hepnizin yavrulari az cok alismis tuvalet egitimine benimkinde tik yok gecen yaz iyi gidiyordu ama birden birakti dahada tik yok kucuk oglumsa iki gun once 1 yasina girdi allah kismet ederse agustosta ucuncu dogumu gerceklestiricem( {umarim bu sefer bir kizim olur:)}
yani bu demek oluyorki uc kakali popo degistiricem, temizliycem bu gidisle .....
evet canim gorusemiyoruz sen nasilsin umarim hersey guzeldir hayatinda
kucuk oglum icin erken evet ama buyuk oglum 3 yasina girdi ama kesinlikle soylemiyo yaptiktan sonra soyluyo tabi temiz bez getiriyo dolaptan degistirmem icin ama neler yaptim kar etmedi simdi birde ucuncu gelince tam uc popo temizliycem dusundukce cildiricam zaten yalnizim yardim edicek kimsemde yok yanimda umari ucuncu gelmeden alisir ama hic umidim yok yaa....(
ne yapicam bir puf noktasi varmi bu tuvalet egitiminin varsa Allah askina yardim edin yoksa cildiricam inanin...:bbo:kafamçokkarıştı
canım yavrularını Allah bağışlasın ne mutlu sana bu genç yaşına üç yavru sığdırabilmişsinn
tatlım walla bu çocuklar böyleler kendileri ne zaman isterlerse o zaman alıyorlar verdiklerimizi ne kadar uğraşsak boş işin zor Allah yardımcın olsun.........
İYİ GECELERR
Canım takıma yazayım dedim ama giremedimmm:uhm:görüştünmü hayatım bilgilendir beni ok öpt:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?