slm hanımlar dün bi olay yaşadım.öldüm bittim resmen dün annemlerdeydim .dedim yemek yapayım bari herkes çalışıyor.deniz salondaydı bi anda sesi kesildi.dediginiz gibi ses çıkmayınca hemen şüpeleniyorum .deniz dedim ses yok.salona baktım yok.tam annemlerin odasının kapısında seslenecektim.bi baktım bizimki çekmiş sandalyeyi çıkmış cama.annemler 6 katta oturuyo.belden gerisini sarkıtmış dışarı bakıyo.arkadan seslenmeden bi sarıldım ama öldüm resmen.bütün gün elim ayagım titredi.canım sıkıldı dışarı bakıyom dedi.babam hemen kilit taktırdı bugün ..allah hepimizin yavrusunu bagışlasın
teşekkür ediyorum canım güzel dileklerin için a.s.canım çok geçmiş olsun.bu aralar salgın böyle insanı mahvediyo
canımsın benim kıyama ben size büyük geçmiş olsun bitanem eve girdimi mecbur herkesi dolaşacak bu hastalıklar dediğin gibi bizler neysede ufaklıklar olunca insanın eli ayağı dolanıyor üzüntüden.tekrardan geçmiş olsun çok özledim walla seni özletme bir daha bu kadar Şeniz
teşekkür ediyorum canım güzel dileklerin için a.s.
dediğin gibi tuhaf bir salgın var ortalıkta
hemde çok fena bir salgın bu bir daha Allah yaşatmasın inşallaha.s.
bende sizleri çok özledim canım,bundan sonra hep burdayım
kovsanda gitmem artık bidenemŞeniz
geçmiş olsun canım hayırlı cumalara.s.kk nın en güzel 3 yaş gurubu anneleri merhabalar...a.s.
uzun zamandır aranızda olamadığım için sizlerden özelliklede begümümden özür dilerim:çok üzgünüm:..
çok fena rahatsızlandık ve hastalandık ailece..
hastalığı ilk önce ben atlattım daha sonra eşim ve en son olarak da oğlum çok fena halde
evde yatak döşek yattık..şükürler olsun ki iyiyiz eskisinden daha da iyiyiz..
çok fena bir hastalıktı bu anlamış değilim:sm_confused: insanda ne güç nede derman bırakan ve yatağa mahkum eden
bir hastalıktısenağlama..ilaçlar,doktorlar derken kocaman bir kötü 10 gün geçirdik...
Allah kimseye böyle bir rahatsızlık vermesin inşallah...özelliklede kendi hastalığıma değilde oğluşum
berke umut çok sarsıldı yavrucak gerçi kız kardeşim geldi yardım etmeye ama yinede hastalık bu işte
ne gecenin gece olduğunu,nede günüdüzn gündüz olduğunu anlayabiliyor insan....
herkeze hayırlı cumalar diler,yeniden sizlerin arasında olmanın mutluluğu içersinde olmanın heyecanı ile
sizleri kocaman kocaman kucaklıyor:1hug: ve öpüyorum Şeniz
hoşbulduk arkadaşım çok sağol. yemek yemesinde sorun yaşıyorum hiç eline çatal alıp yiyeyim demiyor. bir yere gidince durmuyor. hep yanıma gelip beni huzursuz ediyor. hele hastene banka gibi yerlerde hiç oturmuyor. misafirliklerde de öyle beni hiç dinlemiyor. evde devamlı banyodaki tası sabunları kovaları başka yerlere getiriyor oyuncaklar her yerde. mutfaktaki çekmeceleir boşaltıp dağıtıyor. bazen çok sıkıntı geliyor inanki. geçen gün misafirjim geldi oyuncakları paylaşamadılar. her gelene çıkartıyoruz dört yıldır bazen sorun oluyor işte. of böyle bi içimi dökeyim dedim.:çok üzgünüm:canım o nasıl söz hoşgeldin aramıza benimde oğlum 07/12/2004 doğumlu eminim paylaşacak çok şeyimiz olacak a.s.
canım inan bana sıkıntılar paylaştıkça azalıyor mutluluklarda paylaşıldıkça çoğalıyor tekrar hoşgeldin
evet muhakkak bir sorun oluyor herkeste. bi tanıdığım var onun çocukta konuşamıyordu üç yaşındaydı ama anne bile diyemiyordu. birkaç ay eğitime gittiler. mesela üfleme egzersizleri yapıyorlarmış. çikolata sürüp dudaklarına onu yalatıyorlarmış yani dil gelişimi için bişeyler yapıyorlarmış. haftada üç gün gidiyordu. başka çocuklarda varmış eğitim alan kimisi r leri söyleyemiyor. vs. şimdi konuşuyormuş susturamıyorlarmış o da dört yaşında şu anda. o yüzden çok canını sıkma. bugünlerde geçecek. benim bir sıkıntım da eğitemiyorum çocuğu yani lafımı dinlemiyor. mesela resim yapalım istiyorum bir iki karalayıp kalkıyor ilgisini çekmiyor ondan dedim diğer arkadaşların çocukları nsıl acaba neler yapıyorlar. bisiklette çevirmiyor benimkisi. yani kendini oyalayaıyor bu sefer de benim üstüme çok düşüyor. kafamçokkarıştısıla canım sendekinin kız modelide bende var
ömrümden ömür gidiyor onla uğraşırken üstüne birde konuşma sorunumuz var
hala düzgün cümleler kurmuyor ama şükür dinlemeye başladı az çok komutlara uymayı öğreniyor
eşimin ailede geç konuşma ırsi bir ara kafayı yicektim bu nedenle çok yaramazda olunca epey korkmuştum ama şükür çocukda bir sorun yokmuş kreş önerdi psikiatr ve çocuk gelişimci haziranda başlayacak inşallah
hoşbulduk arkadaşım çok sağol. yemek yemesinde sorun yaşıyorum hiç eline çatal alıp yiyeyim demiyor. bir yere gidince durmuyor. hep yanıma gelip beni huzursuz ediyor. hele hastene banka gibi yerlerde hiç oturmuyor. misafirliklerde de öyle beni hiç dinlemiyor. evde devamlı banyodaki tası sabunları kovaları başka yerlere getiriyor oyuncaklar her yerde. mutfaktaki çekmeceleir boşaltıp dağıtıyor. bazen çok sıkıntı geliyor inanki. geçen gün misafirjim geldi oyuncakları paylaşamadılar. her gelene çıkartıyoruz dört yıldır bazen sorun oluyor işte. of böyle bi içimi dökeyim dedim.:çok üzgünüm:
haklılar aslında resmiyette var fazla gidilip gelinmiyor burda yaşıtları var ama. bazen parka götürüyorum. yumurcak tv varya orada lui diye bir çizgi film var lui resim çiziyor her gün bişeyin resmini bi gün fok balığı, bir gün kale onları çiziyorum bende veriyoum eline boya diye uymuyor çocuk bana hiç ya. aklınızda bulunsun seviyor kayu lui üçüzler çok seviyor bu üçünü .canım hepsi aynı inan bana neden çatalı alıp kendi yesinki nasılsa yediren biri var aç kalsalar bak nasıl yerler ama bizler dayanamıyoruz işte hep arkalarındayız.Çocuklarda haklı aslında enerjilerini boşaltamıyorlar o yüzden ne yapacaklarını şaşırıyorlar ama bizimde tahammül sınırımı arada zorlanıyor.Hepsinin farklı farklı huyları var işte tatlım bize düşen bol sabretmek sanırım
haklılar aslında resmiyette var fazla gidilip gelinmiyor burda yaşıtları var ama. bazen parka götürüyorum. yumurcak tv varya orada lui diye bir çizgi film var lui resim çiziyor her gün bişeyin resmini bi gün fok balığı, bir gün kale onları çiziyorum bende veriyoum eline boya diye uymuyor çocuk bana hiç ya. aklınızda bulunsun seviyor kayu lui üçüzler çok seviyor bu üçünü .
doğru fazla üstelememek lazım ben hiç üstelemem. veririm eline böyle boyayacaksın diye o iki çizik atar karalar tamamen neyse verdiğim çizdiğim atıverir oraya. bir de kağıt filan kestiriyorlarmış galiba küçükken bana da bir tanıdık söyledi aldım bi makas parmak kasları gelişiyormuş. hem oyalanıyor oda tabi sonra toplaması bize ait :))
aa o yapışkanı bilmiyordum inanki bi kırtasiyeye sorayım bizde alırız değişiklik olur onun içinde. çok sağol canım bilgilendirdiğin için. Şeniz biraz parka gittik traktörü var onu götürdük. şimdi berberdeler traş oluyor babası yanında.ewet canım bizde ona uygun bir makas aldık kağıt harici birşey kesmeyen birde su bazlı bir yapışkan renkli kağıtları dilediği gibi kesip yapıştırıyor her taraf batıyor ama yapışkan su bazlı olduğu için silince hemen çıkıyor çok eğleniyor.ince motor gelişimi için çok önemliymiş tatlım
canlarım sizlere süper bir haberim var...:dance:
sıkı durun söylüyorum.:teytey:..
kk nın kraliçesi,bizim topiğimizin Selim Mertimizin biricik annesi sevgili Zepp hamileee
evet yanlış duymadınız sevgili Zeppimiz hamile hemde 6 haftalık..
bu nasıl bir mutluluk anlatamam...:hooray:
ilk okuduğumda şok oldum ve dedim ki şakadır herhalde....
ama sonrasında doğru olduğunu görünce hemen sizlerle paylaşmak istedim..
Allah bütün anne olmak isteyenlerin başına inşallah..
Allahım bu nasıl bir güzel duygu böyle sanki kendim hamile gibi hissettim...
bu yapışkanı bilmiyordu kırtasiyedeki kız aslında çok büyük ib dükkan ama. oyun hamuru aldık değişik bişey plastik aparatı var delikli içine hamuru koyup iktirince saç gibi oluyor plastik makas ve tarağı var saçları kesiyor. bikaç şey yaptık ama gene de öyle oturup oyalanan bi çocuk değil.aa o yapışkanı bilmiyordum inanki bi kırtasiyeye sorayım bizde alırız değişiklik olur onun içinde. çok sağol canım bilgilendirdiğin için. Şeniz biraz parka gittik traktörü var onu götürdük. şimdi berberdeler traş oluyor babası yanında.
rahat bi hamilelik geçirirsin inşallah. hayırlı olsun. a.s.Adivarcigim Şenizcok tsk ederim ...
Evet arkadaslar henuz 6 haftalik ;bugun doktora gittim ...iki hafta sonra bir sonraki randevumuz :asigim:
uzun zamandir ugrayamiyordum buraya da kusura bakmayin ;cok halsizim, bulantim cok ...
Cok guzel bir duygu ;ilkinden daha farkli cunku oglusum var ;abi olacak :asigim:
Darisi tum bebek isteyenlere insallah ...
canlarım sizlere süper bir haberim var...:dance:
sıkı durun söylüyorum.:teytey:..
kk nın kraliçesi,bizim topiğimizin Selim Mertimizin biricik annesi sevgili Zepp hamileee
evet yanlış duymadınız sevgili Zeppimiz hamile hemde 6 haftalık..
bu nasıl bir mutluluk anlatamam...:hooray:
ilk okuduğumda şok oldum ve dedim ki şakadır herhalde....
ama sonrasında doğru olduğunu görünce hemen sizlerle paylaşmak istedim..
Allah bütün anne olmak isteyenlerin başına inşallah..
Allahım bu nasıl bir güzel duygu böyle sanki kendim hamile gibi hissettim...
Zepp güzel bir haber bu :)) seni düşünemiyorum şimdi yaşadıklarınla olsun annesi kucağına aldığın zaman hepsini bir anı olarak anacaksın.. senin işin daha da zor ki hem selim mert' e, hem kendine hemde bebişe çok iyi bakman gerekior.. lütfen kendini yorma çevrendiler yardımlarını esirgemesinler senden. sağlıcakla kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?