evet canim cok is dusuyor ...
Bahsetmistim bu sene dubai'den kesin donus yapiyoruz biz ...
Nereye gidecegimiz belli degil ama cok is var :bbo:ev tasinacak ,4 aylik hamile olacagim o siralar (Allah izin verirse)selim mert'im var ...
Insallah yardimci olurlar ...olmazsa sizler yardim egersiniz yakin iller cikarsa :)
Tsk ederim iyi dileklerin eksik olma :1hug:
canlarım sizlere süper bir haberim var...:dance:
sıkı durun söylüyorum.:teytey:..
kk nın kraliçesi,bizim topiğimizin Selim Mertimizin biricik annesi sevgili Zepp hamileee
evet yanlış duymadınız sevgili Zeppimiz hamile hemde 6 haftalık..
bu nasıl bir mutluluk anlatamam...:hooray:
ilk okuduğumda şok oldum ve dedim ki şakadır herhalde....
ama sonrasında doğru olduğunu görünce hemen sizlerle paylaşmak istedim..
Allah bütün anne olmak isteyenlerin başına inşallah..
Allahım bu nasıl bir güzel duygu böyle sanki kendim hamile gibi hissettim...
Adivarcigim Şenizcok tsk ederim ...
Evet arkadaslar henuz 6 haftalik ;bugun doktora gittim ...iki hafta sonra bir sonraki randevumuz :asigim:
uzun zamandir ugrayamiyordum buraya da kusura bakmayin ;cok halsizim, bulantim cok ...
Cok guzel bir duygu ;ilkinden daha farkli cunku oglusum var ;abi olacak :asigim:
Darisi tum bebek isteyenlere insallah ...
evet canim cok is dusuyor ...
Bahsetmistim bu sene dubai'den kesin donus yapiyoruz biz ...
Nereye gidecegimiz belli degil ama cok is var :bbo:ev tasinacak ,4 aylik hamile olacagim o siralar (Allah izin verirse)selim mert'im var ...
Insallah yardimci olurlar ...olmazsa sizler yardim egersiniz yakin iller cikarsa :)
Tsk ederim iyi dileklerin eksik olma :1hug:
canım her kırtasiyede olmuyor bende bir aılşverişmerkezinde buldum notebook diye bir kırtasiyede uhu markası üsteilbu yapışkanı bilmiyordu kırtasiyedeki kız aslında çok büyük ib dükkan ama. oyun hamuru aldık değişik bişey plastik aparatı var delikli içine hamuru koyup iktirince saç gibi oluyor plastik makas ve tarağı var saçları kesiyor. bikaç şey yaptık ama gene de öyle oturup oyalanan bi çocuk değil.
bunun üstünde türkçe olarak su bazlı yapıştırıcı yazıyormu peki? ne yazıyor acaba ona göre bakayım. belki satıcı kız bilmiyordur çünkü bizim evin altı kırtasiye baya büyük yani.]
canım her kırtasiyede olmuyor bende bir aılşverişmerkezinde buldum notebook diye bir kırtasiyede uhu markası üsteil
bunun üstünde türkçe olarak su bazlı yapıştırıcı yazıyormu peki? ne yazıyor acaba ona göre bakayım. belki satıcı kız bilmiyordur çünkü bizim evin altı kırtasiye baya büyük yani.
Kızlar gününüz aydınlık ve huzurluk içinde geçsin inşallah. Ankara bugün çok güzel tam yaz havası var oturduğum yerden içim kıpır kıpır dışarıyı seyrediyorum çocuklarımıda sizleri çok öpüyor gününüzün güzel geçmesini diliyorum..a.s.
zepp kutlarım allah nazarlardan sakınsın hayrılısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
sıla çok da yüklenme çocuğuna benim kızım 8-9 ay öncesinde harika resimler çiziyor ve hiç taşırmadan boyama falan yapıyordu
kelebek çiçek ev bisiklete binmiş çocuk kız ve erkek ayrımıyla çizerdi
kulağındaki küpesine kadar düşün yani
çok özenli ve becerikliydi
kağıt kesme işinde ustalaştıydık iyice çok güzel şeyler yapıyordu
bloklarla falan harikalar yaratıyordu çanta uçak ev kuleler vs.
hepsini bıraktı sanırım fazla yüklenmişiz çocuğa artık elini bile sürmüyor
yani bıktırma
inan öyle bir inat oluyorlarki tam bela bunlar
sırf bana gıcıklık olsun diye babasına selma diyor ya deli etcek beni
ama dondurma isterken baba demesini pek ii biliyor
bu arada bahsettiğiniz dil egzersizlerini ben oyun şeklinde yaptırıyorum kızıma zaten
özellikle üfleme sakız çiğneme yalama mesela dudağına çikolata sürüp yalatmak mum söndürmek sabunla köpükler üflemek balon şişirmek vs....
yapılabilecek egzersizlerdir
Merhaba arkadaşlar
27-12-2004 doğumlu Damla adında kızım kızım var. Bizde de inat krizleri var. Bazan ne dersem tersini yapıyor. Bir de giydirmek yada üstündekileri çıkartmak tam bir işkence gibi. Bunların dışında şeker gibi bir kızım var. Aklı fikri oyun oynamakta : )
Çalışan bir anneyim . Bu aralar anne işe gitme diye arkamdan çok ağlıyor. Akşam olunca da bize hiç yüz vermiyor. Soruyoruz işe gittiğimiz için bize küstüğünü söylüyor. Geçici bir dönem ama çok zor.
Teşekkürler hoşbulduk : )
Allah hepimizin çocuklarını bizlere bağışlasın canım.
Evet ya o dilleri yokmu. Bazan öyle şeyler söylüyorlar ki ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Bizimki de bugünlerde evlenmeye takmış durumda. Çizgi film kahramanı var sedrix isminde . Anne ben sedrixle evleneceğim diye tutturdu. Dün akşamda güya telefonda sedrixle konuşuyor "merhaba sedrix, nasılsın canım.." diye. Babasını da beni de gülme tutuyor. Ama malesef daha damadımızı görme imkanımız olmadı televizyonda : )
arkadaslar bende burayı yenı gordum butun yazılanları tam okuyamadım daha ama benım kızımda 22.7.2005 dogumlu benıde bılgılendırısenız sevınırım benımkıde buyudukce laf anlatması zor oluyor ne yapabılırız acaba bu konuda .?
Mrb rumeysa aramiza hosgeldin ...Allah bagislasin evladini ...
Benim oglumda 10 mart 2005 dogumlu yakinda da kardesi gelecek :asigim:ikinci yolda yani
Benim kide 3 yasina girerdiginden beri hic soz dinlemez oldu ...
Kucukken nasil usluydu :çok üzgünüm:
3 yas sendromu naparsin :1no2:
arkadaslar bende burayı yenı gordum butun yazılanları tam okuyamadım daha ama benım kızımda 22.7.2005 dogumlu benıde bılgılendırısenız sevınırım benımkıde buyudukce laf anlatması zor oluyor ne yapabılırız acaba bu konuda .?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?