3 yaş grubu anneleri

canım hoşgeldin aramıza benimde 07/12/2004 doğumlu bir oğluşum var canım aynen oda dediğim dedik geziyor çalışan anne olmak gerçekten zor tabii ama sanırım çocuklardan ziyade anneler daha zor oluyor

hoşgeldin canım aramıza Allah bağışlasın yavrunu tatlım büyüdükçe işimiz daha zorlaşıyor

günaydın kızlar hayırlı günler
rumeysa ilknur hoşgeldin.
benim de oğlum bazen ne söylüyorsam aynısını söylüyor. mesela oğlum yemeğini ye dersem oda oğlum yemeğini ye diyor. kızlar bizim oğlanın şeyi bitikmiş yani ucu görünmüyormuş idrarı yaparken şişiyordu. dün sünnetçiye götürdük. o da 5-6 yaşından sonra yapmanın daha uygun olduğunu söyledi ama derisin geriye doğru sıyırdı ağladı tabi baya ucu çıktı artık. ama akşam tuvaletteyken ağladı baya kanadı hatta. bir iki gün idare edicez artık bakalım.

sıla canım gerçi erkek çocuk annesi değilim ama doğduğundan itibaren bebeklerin ucundaki o parçanın çevrili arasıra açılıp temizlenmesi gerektiğini biliyorum gerçi evet bazı çocuklarda daha fazla sorun oluyor ama sizde arasıra temizleyin o şekilde
ve evet sakın bu yaş döneminde sünnet yaptırmayın
3 yaş çok hassas
bu dönemde yaşadıkları bireyin tüm hayatını etkiliyor
bu dönem yaşanan bir olay hafizadan silimiyor çocuklar 5-6 yaş dönemindeki travmaları bile unuturken 3 yaşında yaşayıpta çok etkilendiği olayları unutmuyorlar
aslında en güzeli bebek doğar doğma sünnetinide yaptırmak
2.de oğlum olursa(hani çeşit olması bakımından:))))))))))))))) hastaneden çıkmadan yaptırırım hemen
o durumda bilmiyor bile çocuklar ve hemen iyileşiyor yaraları

Selam Bayanlar, Benim Kizim 03.03.2006 Doğumlu Gerek Haraketleri, Konuşmasi, Gerekse Zekasi Ile Bizi çok şaşirtiyor. Ben çalişan Bir Anneyim Kizima Kayinvalidem Ve Annem Ortak Bakiyorlar, Ondan Ayri Kalmak çok üzüyor Ama Akşam Ve Hafta Sonlari Nerdeyse Tüm Vaktimi Ona Ayiriyorum Ki Kendini Bizden Uzak Hissetmesin Diye.. Benim şikayetim Tv Deki Sihir Dizileri Ben Izlettirmesemde Başka Yerlerde Kontrolsüz Olarak Izliyor Oysaki Anneme Ve Kayinvalideme Eğitici Cd Ler Aldim Sadece Bunlari Izlesin Diye Ama Olmuyor.. Kizim Bez Bebek Denilen Dizideki Haraketleri Yapiyor Ve Bu Canimi Sikiyor Orada Kiz Yüzüğüne üfleyip Sihir Yapiyor Galiba Kizimda Benim Yüzümü üfleyip öyle Olmasini Bekliyor . Siz Böyle Bir Durumu Nasil Izah Edersiniz Yaş Grubu Biraz Sizinkilerden Küçük Ama Kendi öyle Değil. Birde Dün Bir Derigde Kitap Tanitimi Gördüm " Benimle Oynarmisin Anne " Kitabin Adi Bilgisi Olan Varmi Nasil Bir Kitap Ona Göre Alsam

Geçmiş Olsun Erkek çocuğu Annesi Olmadiğim Için Bilemiyorum Ama Ablamin Oğlundada Sorun Vardi Minicikdi Sünnet Olduğunda çok Zorluk çektiler Allah Kolaylik Versin

evet çok iyi olur canım öyle yaptır hem bu olayı atlatmış olursun sonra rahat edersin.a.s.

Geçmiş Olsun Erkek çocuğu Annesi Olmadiğim Için Bilemiyorum Ama Ablamin Oğlundada Sorun Vardi Minicikdi Sünnet Olduğunda çok Zorluk çektiler Allah Kolaylik Versin
çok sağol şimdilik sünnet olmadı bakalım zamanı gelince onuda yaşıcaz ama benimde ağlayasım geliyo valla o ağlayıca

canım sen onları tekrar uyar seyrettirmesinler biz bakmıyoruz baktırmıyoruz. bilgisayarda da güzel siteler var satılık cdler var. senin dediğin gibi bizde dahi bebek cd si almıştık. çok faydası oldu. bilg da da oyunlarla matematik oyunlarla trafik cdleri var onalrı da tavsiye ederim yaşına uygun tahtadan oyuncaklar var meyveleri yerlerine yerleştiriyor. bir de gene tahtadan ağaç, düz ama üç boyutlu değil delikler var ve ayakkabı bağcığı gibi ipler var geçiriyor o ipleri kanaviçe işler gibi düşün parmak kasları için güzel bi oyuncak, kule ver üst üste diziyor, yuvarlak halkalar var farklı boyutta üst üste diziyor, kepçe var parçalarını söküp takabiliyor tornavida gibi bi aparatı var bunları genel olarak yazıyorum bilmeyenler vardır diye birbirimizle paylaşırsak iyi olur diye düşündüm ondan yazıyorum.

senin o gördüğün kitaptan bende de var bebekken almıştık. biçok oyun önerisi var güzel alabilirsin. mesela diyorki eski bi dişfırçası verin eline suyun içinde örnek olarak paraları verin fırçalasın demiş yada bi masaya örtü örtün çadır gibi olsun çok sever yada sofra bezini serin sanki piknik yapar gibi pikni tabağı bardağı koyun güneş gözlüklerini takın oyun olsun diye ben de bakmamıştım bayadır o zaman bebekti mesela elinize bi şey alın arkaya saklayın ona özelliklerini sormasını isteyin o da tahmin etsin. tavsiye ediyorum alabilirsin canım a.s.

SIla cım çok teşekkür ederim cd lerden aldım çok ama çok faydası oldu konuşması daha netleşti ve ordaki herşeyi çok iyi takip edior evet o tahta oyuncaktan aldım güzel oynuyor ve tahtanın üstündeki şekilleri çok rahat sayoyor hatta hayvan figürlerinde kızım bu nasıl ses çıkarıyor dediğimde hayvan taklidi yapıtor çok faydalı o kitaptan alayım o zaman tekrar çok teşekkür edeim.

Sıla o sünnetçiye git deki bu çocuk 5 - 6 yaşa kadar nasıl böyle büyüyecek peki diye sor ne olur güzelim. Aynı sorunları vardı çocuğumunda hemen sünnetini yaptırdım. Yarı anestezi yapıldı, ne sünnet olduğunu anladı nede bizi üzdü. Bitti. 3 yaşında oğlum ne gerek var o yaşa kadar bekletmemizin yazık günah. Götürdüm cerrahlara hepside aynı şeyi söylediler bu çocuğun hemen sünnet edilmesi gerekir ve çok iyi bir hoca bulduk ve sünnetini yaptırdık. Maşallah hiç bir sorunumuz yok. 1 ay 7 gün oldu sünnet olalı ne ateşi oldu nede iltihaplanma oldu, ipleri bile kendi kendine düştü şimdi maşallah koçlar gibi koşturup duruyor akşama kadar. Sılam bir kaç doktora götür göster bekletme yavruyuya işine karışmış gibi olmak istemem ama bir sünnetçiye kalma bence..

canım hoşgeldin aramıza Allah bağışlasın yavrunu kızlar pek bir dilli ve afacan oluyorlar tatalım benimde 07/12/2004 doğumlu bir oğluşum var

sılacım tatlım inan çok üzüldüm ama bence sünnetçiden ziyade bir çocuk cerrahına götürmen daha doğru olur tatlım günümüzde artık eskisi gibi değil normal sünneti bile çocuk cerrahları yapıyor canım.bencede madem şu an için böyle bir problem oluştu biraz önce yapılmasında fayda var tatlım o şekilde bekletmek daha kötü sonuçlara neden olabilir Allah korusun bak yakın zamanda kavakyeli arkadaşımızın küçük mete side sünnet oldu ve Allaha şükür atlattılar ,geçmiş sayfaları okursan kavakyelinin yazdıklarından için bir nebze rahatlar canım

canikom zaten devlet hast çalışan biri cerrahide. ucu açıldı şu an şişme yok çok şükür iyiyiz. rahatladık. evet bi müsait zamanda geçmiş sayfaları okuyayım çok sağolun ilgi için.a.s.a.s.a.s.

şu an iyi canım da yarı anestezi nasıl yapılıyor kaç dk sürdü merak ettim anlatır mısın?

canım benim büyük geçmiş olsun çok zor bir olay çok dikkat istiyor tabi burda iş bizlere düşüyor tabi

Sılacım kolundan iğne yapmaya çalıştıkları sırada beyaz tenli olduğu için damarı rahat bulamamışlar canını yakmışlar ağlayarak uykuya dalmış. . O sırada küçük ameliyat oldu gözlerini açtığındada nasıl uyuduysa öyle uyandı ağlayarak senağlama 15-20 dakika bile sürmedi gözlerini açtıktan sonra akşama kadar garip ağlamanın etkisinden kurtulamadı haliyle iğnenin etkisi devam etti. Ertesi günü de birşeyi yoktu maşallah.

slm arkadaşlar bir kaç gün uğrayamadım nasılsınız ufaklıklar iyidir inşallah yoktur bir yaramazlık öpüyorum hepinizi vede yavrularımızı Şeniz

geçmiş olsun canım. sağlıkla büyüsün inşallah.

slm arkadaşlar bir kaç gün uğrayamadım nasılsınız ufaklıklar iyidir inşallah yoktur bir yaramazlık öpüyorum hepinizi vede yavrularımızı Şeniz
iyiyiz canım benimki iki gündür yaptıklarını inkar etmeye başladı gözümüzün önünde bişey yapıyor sonra da ben yapmadım anne yaptı diyor mesela :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…