canlarım günaydın Şeniz
cuma akşamı kız kardeşim bana geldi ve bende kaldığı için pek uğrayamadım topiğimize..ay çok özlemişim burayı..
kardeşim bende olunca kalktık annemlere gittik dün,akşama kadar da annemde vakit geçirdik.dönüştede teyzesi Berke Umut'u bırakmadı bende kalsın dedi.Şu an teyzesi ile birlikte oğluşum ve fena halde özledim oğlumu..Eğer bu hasrete dayanamaz isem akşam almaya gideceğim..Ay ne kadar zor bir durummuş bir annenin evladından uzak olması..Allah kimseyi evladından ayırmasın inşallah..
Sağlıcakla kalın arkadaşlar a.s.
Merhaba arkadaşlar.Bende bakıyorum hiç yeni bir şey yazılmıyor merak ettim sizleriTuvalet eğitimi dediniz de geçen sene yaşadıklarım geldi aklıma...Ben hem gece gündüz alıştırdım hemde tuveleti öğretmeden bir- iki ay kadar öncede emziği bıraktırdımkafamçokkarıştı Hepsi üst üste geldi yılık iznimi bu işler için kullandım.Ama uğraştığıma değdi:hooray:Çok sabır isteyen bir süreç,Allah kolaylık versin herkese.Ama bizim oğlan oyuna dalıyor son ana kadar tutuyor çişini,sonra dört dönüyor evin içinde çişim var diye:roflol: Herkese a.s.
kızlar gündüz ben sormasam çok sıkışmadıkça söylemiyor bir süre sonra ben götürüyorum o zaman yapıyor.gece bağlıyorum eşim izin vermiyor daha küçük sıkma die sabah bezi çıkarmadan büyğünü yapıyor ne yazıkki onu hiç wcye yapmadık daha.zeppcim dediğin gibi yatağa gireen kadar ebz bağlamıyorum wc tutup bezliyorum dıoşarı çıkarkende öyle yapıyorum.bugün iş yerine götürdüm altı bezliydi ama çiş dedi sıkıyodu wc götürdüm pis dedi girmedi sonrada altına yapmıştı çünkü yürüyüşü düzeldi :))
bu arada kızlar ya ben farklı bir sorunumu paylaşaağım sizlerle
kızım 2004 ekim doğumlu ve maalesef hala doğru dürüst konuşamıyor
köy yaşamının bize en büyük zararı oldu bu sosyalleşemedi çocuk bir trlü iletişim sorunları var
pskiatr ve çocuk gelişim uzmanıyla görüştüm iki taraftanda aynı yanıt geldi uyaran eksikliği var kereş gitmeli ama maalesef hala gönderemiyoruz
haziranda taşınacağız inşllah hemen başlayacak kızım kreşe
bu şekilde bir sorun yşayan noldumu hiç aranızda yada çevrenizde
bazen çok korkuyordum hiç açılamayacak diye ama çok şükür son zamanlar
daha fazla dinleeye başladı bizi ve 2-3 kelimelikte olsa minik cümleler kuruyor
bir de bu yaşta hala kendi uydurdukları elimeleri kullanmaları normalmi acaba çocukların
örnek yumurtaya hala hımıkiyor bizim kız:)
yada dondurma = dombala
isterse doğrusunu söylüyor ama nadir olarak
Kızlar pc m bozuk akşamları eşim kendinninkini getiriyor ordan yazıyorum merhaba daha doğrusu iyi gecelerrr aayy burayıda ne çok özlemişim arkadaşlar o bahsedilen şuruplardan sanırsam hemen hemen hepimiz vermişizdir ama bugün tv dinledim doz aşımı çok önemliymiş verirken çok dikkat etmemeiz gerekiyormuş ilaç şurupları mutlaka dr önermeliymiş dr gözetimi altında kullanmamız gerekiyormuş,benimkilerin öksürükleri hiç bitmiyor biraz hafifliyor yine başlıyor şurup kullanmaya korkar oldum bu aralar hepinize çok selammmm çok öpüyorum yavrularınıza iyi bakın
bu arada kızlar ya ben farklı bir sorunumu paylaşaağım sizlerle
kızım 2004 ekim doğumlu ve maalesef hala doğru dürüst konuşamıyor
köy yaşamının bize en büyük zararı oldu bu sosyalleşemedi çocuk bir trlü iletişim sorunları var
pskiatr ve çocuk gelişim uzmanıyla görüştüm iki taraftanda aynı yanıt geldi uyaran eksikliği var kereş gitmeli ama maalesef hala gönderemiyoruz
haziranda taşınacağız inşllah hemen başlayacak kızım kreşe
bu şekilde bir sorun yşayan noldumu hiç aranızda yada çevrenizde
bazen çok korkuyordum hiç açılamayacak diye ama çok şükür son zamanlar
daha fazla dinleeye başladı bizi ve 2-3 kelimelikte olsa minik cümleler kuruyor
bir de bu yaşta hala kendi uydurdukları elimeleri kullanmaları normalmi acaba çocukların
örnek yumurtaya hala hımıkiyor bizim kız:)
yada dondurma = dombala
isterse doğrusunu söylüyor ama nadir olarak
Merhaba arkadaslar uzun suredir yazamadim ...
Malum yogunluk :bbo:
Burda havalar iyice isinde 40 dereceydi dun ...Artik erkenden parka gidiyoruz...Erken kalkiyor zaten oglum (saat 7:30 8 :00 gibi )Bugun oyle yaptik mesela kalktik kahvaltimizi yaptik ,parka gittik ...
Teyzeleri oglum iyice afacan oldu anlatamam :)
Babamiz eve gelir gelmez evde neler olmus ,neler yapmisiz bir bir anlatiyor babasina :)
hemen kapida :)
Diyor ki ''Annemi bugn uzdum annem bana kizdi ...parka gittik arkadasimla kaydim ,bisikletime bindim ''':)
Gecen gun evde kazayla bir vazo kirdim esim gelir gelmez ''Anne vazo kirdi babacigim ''dedi ...:roflol:
ayy cok hos ama bazen bu durum iyi olmayabilir :1rolleyesyle degil mi ?
Neyse Turkiye'ye donmemize de az bir zaman kaldi arkadaslar bol bol gezip alis veris yapiyoruz
Hepizini cok opuyorum ,yavrucaklarida ....Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?