kızlar slm benim zillim 4/12/2004 lü herşeyi dönem dönem yaşıyoruz tabi aynı şeyler hep devam ediyor biraz ara veriyor ve devam
son 1 aydır duymamazlıktan geliyor mesela "erva onu yapmamalısın diyorum 1 dakka belkliyorum arkasındançocuklara bişey söledikten sonra yapmaları için zaman vermek gerekiyormuş ) ama nerde hala aynı tas aynı hamam özellikle akşamları pijamasını giymesini 10 dafe söerim.en sonunda bagırmak zorunda kalıyorum
1 sorunda şu 1 hafta öncesine kadar masada sabit ıturup yemek yemiyordu defalarca kalkıyor masadan çagırmadanda geri gelmiyordu en sonunda babasını kızdırdı ve eşi "bak erva eger böle yapmaya devam edersen gelirken sana aldıgım şeyi hiç vermem "dedi ( işten gelirken mutlaka birşeyler alır ona yiycek ve yemekten sonra verririz) o günden sonra masadan kalkamaz oldu ama poposu hariç heryerini sarkıtıyor sandelyede şimdide offfffff ya benimki ayrı bi yaramaz oldu of offffffffff
kızlar slm benim zillim 4/12/2004 lü herşeyi dönem dönem yaşıyoruz tabi aynı şeyler hep devam ediyor biraz ara veriyor ve devam
son 1 aydır duymamazlıktan geliyor mesela "erva onu yapmamalısın diyorum 1 dakka belkliyorum arkasındançocuklara bişey söledikten sonra yapmaları için zaman vermek gerekiyormuş ) ama nerde hala aynı tas aynı hamam özellikle akşamları pijamasını giymesini 10 dafe söerim.en sonunda bagırmak zorunda kalıyorum
1 sorunda şu 1 hafta öncesine kadar masada sabit ıturup yemek yemiyordu defalarca kalkıyor masadan çagırmadanda geri gelmiyordu en sonunda babasını kızdırdı ve eşi "bak erva eger böle yapmaya devam edersen gelirken sana aldıgım şeyi hiç vermem "dedi ( işten gelirken mutlaka birşeyler alır ona yiycek ve yemekten sonra verririz) o günden sonra masadan kalkamaz oldu ama poposu hariç heryerini sarkıtıyor sandelyede şimdide offfffff ya benimki ayrı bi yaramaz oldu of offffffffff
bizimkide oturmaz iştahsızki zaten senağlama babasıyla deriz o zaman ne alındıysa sana vermeyeceğiz yemeğini yemezsen gene de çoğu zman gelmez. dün akşama kadar yemedi inan akşam orda burda ağzına soktum makarnayı oturmak yok zaten. böyleyiz işte imreniyo insan oturup kendi yiyen kalkmayan çocuklara bende vermiyorum acıkınca sonraki öğün yesin diye yemiyor ama. çok kötü. arkadaşlarım bile beni suçluyor çoğu zaman. ben disiplin vermemişim. annemler filan yedir sık sık diyip duruyor sanki çocuk yiyorda ben yedirmiyorum. kimseyle konuşasım bile yoksenağlama
canım hoşgeldin aramıza kzın benim oğlumdan 3 gün büyük :)))benim canavarda 07/12/2004 doğumlu.Sanırım dönemleri bu benimkisisde istemediği birşey olursa duymuyor hiç beni
bizdede maalesef masada oturup yemek yeme adabı ne yazıkki bir türlü oturmadı sofra hazırlanır hazırlanmaz biz oturmadan oturuyor ama ne hikmetse sonra herkes yerine geçince kalkıyor,en tuhafı ise misafirlikteysek baş köşeye geçiyor masada :)))ama evde nerdeeeee[/QUOT
saol canm hoşbuldum....arıyordum zaten kızım yaş gurubunda çocugu olan anneleri paylaşım için ii oldu benim için....tekrar hoşbuldum
ayyyyyyyyyyyyyy ne alakası varmış disioplinle disiplin vererek korkutararak yaptırdıgın şeyin çocuguna ne faydası var ben anlamam zateen...hiç sıkma sen canını takma bile bence.bunlar böle annelerin sabrını sınıyor bizimkiler bence bu akşam yine oynaya oynaya yedi şükür yedi ..geçenlerde balık istedi aldım yaptım yemedi bile sayılır istediklerinide yemiyor bunlar...azda olsa yemesi bile bana karr.
Merhabalar.Bu bölümdeki yazıları zevkle takıp ediyorum.Benim oğlumda 3 yaşında şuan daha önce bahsetmiştim burda.Oğlum da bu aralar çok hırçın ve bazı şeyleri anlatsak da anlamak istemiyorCADIARZU Masal kahramanı yapıyoruz bazen onu,yanlışını göstermeya çalışıyoruz ama her zaman aynı sabrı göstermek çok zor oluyorsenağlama
bu yapışkanı bilmiyordu kırtasiyedeki kız aslında çok büyük ib dükkan ama. oyun hamuru aldık değişik bişey plastik aparatı var delikli içine hamuru koyup iktirince saç gibi oluyor plastik makas ve tarağı var saçları kesiyor. bikaç şey yaptık ama gene de öyle oturup oyalanan bi çocuk değil.
Evet çok zor bir dönem.2 yaş sendromundan sonra bu çıktı şimdi:bbo:Valla oğlumun kişiliğini çözemiyorum nasıl bir çocuk bu yani hiç fikrim yokÇok üzgünüm çoookBi anı bi anına uymuyor.Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın,sağlıklarını eksik etmesin Rabbim.Şeniz
slm kıslar bugün canım baya sıtkın ,dün furkan öğlen uykusundan kalktı gözünü açamıyor çapaklanmış tek gözü şişmiş sonra çayla temizledim zar zor açtı göz damlası damlattım rahatlaması için akşama öbür gözüde aynı şekilde üstüne üstlük kan çanağı gibi oldu yavrumun gözleri sabah erkenden dr.umuza giittik mikrop kapmış yavrucak ama çok kötü durumda bir görseniz içler acısı bir damla verdi antibiyotikli günde 4 kez ikişer damla damlatıcaz 5 gün sonunda geçecek inşallah((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?