3 yaş grubu anneleri

oyy kiyamam ...canim benim cok gecmis olsun ...
El temizligine dikkat et canim ...insallah birseyi kalmaz en kisa surede ...

çok saol canım inşallah atlatırız bir an önce.dikkat ediyorum etmesinede tatlım çocuk işte şimdi bile tikleniyor her halde kaşınıyorda durmadan gözünde eli elinle yapmasada kolunla siliyor durmadan gözlerini:1no2:

sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik selim mert iyidir inşallah

tekrar gecmis olsun canim ;dikkat edin kendinize ...
Cok sukur canim ama bir gunum diger gunumu tutmuyor hala suruyor bulanti ve uykulu hallerim ...
c.tesi gunu kontrolumuz vardi 2 ay +2 gunluk su an bebisimiz hersey cok guzel ...
Selim cok heyecanliydi :''kardesimi gorecegim annecigim ''diyerek ...
Gelip gidip karnimi kardesini opuyor :)
Son iki ayimiz kaldi Turkiye'ye donmemize de hazirlik yapiyorum yavas yavas ...kendimi iyi hissettigimde alis veris yapiyoruz ...iyice hamilelik moduna girdim gecen gun bir hamile pantalonu aldim
Iste boyle canim zaman buldukca oglusumla esimle ilgileniyorum o yuzden pek katilamiyorum araniza ...
Bakalim insallah hersey guzel olacak ...

maşallahh kıyamam ben ona bak oda büyüdü Allahın izniyle ne güzel telaşlar heycanlar bunlar tatlım Allah sağlıkla sıhhatle bebişini kucağına almanı nasip etsin.

çok az kalmış dönmenize il belli değil daha sanırım aman kendini çok fazla yorma,bugünler zordur çünkü dikkat et kendine canım öpüyorum senide selimideŞeniz

Begüm geçmiş olsun güzelim Furkan nasıl şimdi peki düzelmeye başladı mı. Acısıda olmuştur yavrumun ya düzelecek inşallah. Sen bilinçli bir annesin yazılarından belli bana ne kadar faydası oldu kendimi ölçüyorum ne kadar "anneyim" diye.

Zepp senin işinde zor be güzelim Allah yardımcın olsun, hayırlısıyla şu hamileliğini doldurda kurtul sende. İşi gücü bırak Selimle ilgilen bol bol bebek gelince zaten işin ikiye katlanacak güzelim. Sende çok sıcak kanlısın maşallah, iyi annelersiniz yazılarınızdan bunu anlıyorum.

Güzel arkadaşlarım sizleri görmeden çok sevdim inşallah bir gün Ankara' ya toplarım sizleri..Sağlıcakla kalın delikanlıları ve sizleri çok öpüyorum..a.s.

canımsın benim saol tatlım bugün biraz daha iyiyiz şükür kanlanma hafifledi ama damlaları damlatıcağımız zaman çok problem oluyor istemiyor yakıyor sanırım ama iyleşmesi için mecbur olduğumuzu anlatmaya çalışıyorum zar zor evde dört dönüyoruz en sonunda ikna oluyor.

tatlım çok saol bilinçlenmeye çalışıyorum onu doğru bir şekilde ayakları üzerinde durabilecek doğru bir birey olarak yetiştirmek istiyorum ,canım benimde sizlerden öğrendiğim o kadar çok şey varki herşey tecrübe birbirimizle tecrübelerimizi paylaştıkça daha az hata yapacağımıza inanıyorum yaşanmışlıklar gerçekten insanların hayatında doğru karar vermesini sağlıyor bence....

inan bende aynen senin gibi düşünüyorum birbirimizi görmeden o kadar çok sevdik ve alıştıkki bu inanılmaz bir bağ bence,hatırlıyorumda mete sünnet olduğunda sanki furkan olmuş gibi etkilenmiştimsenağlama
umarım bir gün bir araya gelebilirizŞeniz

slm canım dün sana bahsettiğim su bazlı yapışkanı aldığım yere uğradım ismine bakmak için uhu nunmuş doğru hatırlıyormuşum üzerinde glue pen yazıyor canım umarım bulursun
slm tamam canım bakarım yine bikaç yere sordum satanlarda bilmiyro sanırım büyk marketlere bakıcam ama netten bişey alıcak olursak onu da ekleticem aradım ben değişik tipte bişey vardı. o galiba. Şeniz

canım geçmiş olsun. oğlumunda birkaç kere gözü şişmişti ama kapak kapanıyordu benimkinin alerjiymiş iki kerede kulağı şişmişti tek göz tek kulak çok üzülüyor insan. benimkide ellerini yıkamaya gidiyor çağırsanda yarım saat gelmiyor gidip getircaen yani. ama herşeyi ağzına alıyor herşeyi. oyuncak olsun ne olursa. inşallah mikrop kapmazlar.

Begümüm canım çok geçmiş olsun bitanem a.s.
Allahım nasıl üzüldüm Furkanıma yaaa ay kıyamam ben ona :teselli:
umarım şimdi daha da iyidir bitanem...valla yeni öğrendim canım kusura bakma
sizleri ve bu topiği bayadır ihmal ettim :mymeka:bu da bana sizleri ihmal ettiğimden dolayı..

canım ben bu aralar o kadar yoğunmki hangi birini anlatsam sana canım..
1. erkek kardeşim askere gidecek ve onun telaşı var canım p.tesi günü annemdeydim mevlüt okuttu Allah kabul etsin..
2. çok ama çok önemli 2 tane sınavım var birde onlara çalışıyorum Mayıs 10 ve 11 benim için çok önemli bir gün canım....canım halimi bir görsen eve gidiyorum ancak saat 23.30 gb ders çalışıyorum ve tekrarlar test çözmeler derken saat 03.00 buluyor canım yatmam..
3. canım oğlumuda ihmal etmeyeye çalışıyorum,iş güç,evde tabi 2 kat yoruluyorum
yani begümüm canım bu aralar kendime bile zaman ayıramıyorum..
ama yüreğim gönlüm sizlerlea.s.

canım çok saol dediğin gibi kontrol edemiyoruz her yere herşeye dokunuyorlar sonra ister istemez mikrop kapıyorlar.Sizinkisi dahada vahimmiş birde kualk kıyamam ben ona yaaa

biricik arkadaşım benim aşk olsun biliyorum ne kadar yoğunluğunu ben senin üzme sen o tatlı canını derslerine iyi çalış sınavlardan sonra telafi ederiz bitanem.Daha iyicene şükür bugün furkan ama malum hastalandığına değilde huyunun değiştiğine yanıyorum her zamanki gibi bunada şükür tatlım ya

Şimdiden hayırlı teskereler canım benim kardeşinede tüm mehmetçiklerede Allahıma emanet hepsi nereye gidecek tatlım?
bu arada anneciğinede sabır analık zor Allah kabul etsin mevlüdünüzüde ...

Canım sen bizleri dert etme gönüllerimiz bir işlerini hallet biz burdayız oğluşumuda öpüyorum çok görüşürüzkendine çok iyi bak bitanem a.s.

merhaba arkadaşlar bende epeydir uğrayamıyordum buralara begüm geçmiş olsun canım ya kıyamam ben o şekere damlayı kullanıyorsundur zatende benimkızımda da benzer bişey olmuştu damlayı kullanmadan önce ılık çay demiyle temizle demişti doktor gerçi sende biliyosun ama ne bilim işte boş boğazlıkolsun azcık dedim
bu arada az çok hatırlarsınız kızımın konuşma sorunlarını falan anlatmıştım
tam gaz ilgileniyorum epey gelişme katediyoruz
artık 3 kelimeli cümleler kuruyor kelimeleri eksik söylüyor ama napalım buna da şükür
3 tekerli bisikletimiz süremiyordu
çarşıdaçok şık bir bisiklet gördük tutturdu bisiklet diye evde sanki yokmuş gibi gittik onu da aldık
(bu 4. bisikletimiz:)))ama iyiki almışım 2 tekerli yanlarda destekleri var ve bunu rahatlıkla sürüyor çocuk çok sevindim sizlerlede paylaşayım dedim:)
bunlarda yavruşlarımıza

kızlar ya bende sadece benimkız duymazdan geliyor sanıyordum ortak sorunmuş bu dönemde rahatladım
hatta beni anlayamadığıiçin dediklerimi yapmıyor sanıyordum
demekki bu belalar bilinçli yapıyorlar bunu
allahım ya boşa dememişler ömür törpüsü diye

canm çok geçmiş olsun.ben bu konuda nerdeyse tecrübelendim .biz 1 ay ugraştık.yuvadan geldi gözü kızarmış.hemen doktr.1 hafta dedigin gibi damla ve krem kulandık.tam geçti dedim tekrar .bu defa başka krem ve jel verdi başka bi doktr.10 gün kulandık sonra ara ara tekrarladı.ve en sonda alarji kaptı gözü çiçek polenlerinden .şükür ki 1 aydan fazladır sorun yok artık .ama ondan sonra eşim ve bende oldu aynı sorun çok zor valla .çocukllaımız nasıl dayanıyor yavrularım....
jel şeklinde olan krem yerine verilen çok rahat ve sanırım fazlada yakmıyor aklında olsun size verilen nasıl bilmiyorum ama .....
tekrar çok geçmiş olsun canm ....

kızlar slm öncelikle bütün bebişlerimizi Şeniz benim cadı yuvaya gidiyor bugünde piknige gittiler aman ne keyifli gitti ne keyifli döndü görseniz.ögretmeni üstünü degiştirmiş aman allahım görmeyin o üstü leş gibi .ama razıyım o keyşfli olsunda.akşamda babası gelince "bana ne aldın" dedi hemen.yemekten sonra markete gittiler gezip geldiler bide.
iilginçtirki benim kızım ilgilenildikçe dahada çok şımarıyor anlamadım gitti.hiç söz dinlemiyor .bazen ömrümün torpüsü diyorum

sevindim arkadaşım maşallah. bizim yandaki komşunun oğlu da konuşamıyrdu işte şimdi de susturamıyoruz diyorlar. benimki dört yaşında bak hiç bisiklet filan süresi yok. üç tekerlekli var dışarı çıkardım bi zorla sürdü biraz çok şükür sürebildiğini gördüm çok imreniyorum başka çocuklar saatlerce bisiklet sürüyor kendileri oyalanıyorlar evde ne güzel. iki tekerleklide var yandan küçük tekerlekleri var destek. ama onu tek ayağıyla bastırıyor sonra pedalı düzltip tekrar oda iki dk hiç meraklı değil oğlan bide. :1no2:

begüm aldım ben yapıştırıcıyı buldum sonunda yarın deneriz inşalllah çok teşekkür ediyorum bildiğini benimle paylaştığın için seni ve oğlunu öpüyorumm.Şeniz

canım çok saol Allaha şükür daha iyiyz şimdi atlattık sayılıra.s.
tatlım kızın için çok sevindim hadi ha gayret tatlım zamanla inşallah dahada hızlanacak artık sus yeter diyeceksin inan ana :)))))

waalllaa ömür töörpüsüki ne ömür törpüsü bunlar hepimizde aynı olay tatlım:))

canım çok saol daha iyiyiz şimdi.bize damla şeklinde verdi ama Allah korusun bir daha olursa dediğini sorarım dr. çünkü bu sanırım bir hayli yakıyor çok ağlıyor çünkü(

begüm aldım ben yapıştırıcıyı buldum sonunda yarın deneriz inşalllah çok teşekkür ediyorum bildiğini benimle paylaştığın için seni ve oğlunu öpüyorumm.Şeniz

ayy çok sevindim walla bulduğunuza hadi size bol bol eğlenceler artık ortalık batmadan zevkine varsın bakalım ufaklık kesip yapıştırmanın tadına:))aşk olsun tatlım burda herşeyi birbirimizle paylaşmak için varız zatena.s.

ay canım o kadar uğraştık aldık benimki kağıt kesip yapıştıracağına ki dün akşam beraber kestik çizdik yapıştırdık gösterdim bugünde öyle... iki dk erik yıkadım mutfakta,o arada su doldurmuş plastik kaba yapıştırıcının kapağını açıp içine sıkıvermiş... çok üzüldüm ya neden bu çocuk herşeye ilgisiz böyle...senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…