3 yaş grubu anneleri

canım seni kıskanıyordur. bak geçen gün telefonda konuşuyorum canım filan deriz ya benim oğlum kısakandı anne sen başkasına canım dedin diye..:dilcikar: benimkide parkta filan başka çocuklara kardeşim diyor. biri soracak diye ödüm kopuyor sağlık vs. sebeplerden dolayı. hani sorarlar ya kardeş istiyor musun diye kadınlar filan. daha çocuk o zamanla alışacak sevecektir. biride bana demiştiki çock kardeş istiyormuş sonra kardeşi olmuş bu seferde anneee ben bunu istemiyorum nerden getirdiyseniz götürün demiş...

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde oglum 2 bucuk yasinda cok yaramaz inatci benim dedigimin tersini yapiyor bazen kafayi yiyecek duruma geliyorum herseyi güzellikle anlatiyorum herseyi anliyo konusmasida düzgün,babasiyla hic anlasamiyo cokta anneci bu konuda ne yapmam gerek bilgisi olan varmi nasil davranmaliyim.:teselli:

çok hoşsunuz bayanlar.benim en büyük hatam 2. hamileliğimi hemen kızıma söylemem olmuştu.kızım 4 yaşını tamamlayacak inşaallah ekimde.ama 2. ayımda düşük oldu ve kızım hala etkisinde.bugün dedesine anlatıyordu.dede ben dua edecem kardeşim gelecek diyordu.o şimdi yukarda fıldır fıldır geziyor diyo.bebeklerini kardeş yapıyor.anlayacağınız biraz zor dönemler.ayrıca bir ameliyat geçirdim ve 2. bebiş için biraz ara verin dedi doktorum.iki arada bir derede kaldım.kızım inşaallah tek kalmaz şu hayatta.:çok üzgünüm:

çalta allah kızını sana bağışlasın
çok şükür evlat sevgini yaşayabileceğin bir yavrun var sıkma canını güzelim
nasipse ilerde kardeşide olur çocuğunun ama olmasa bile düzgün ve doğru bir insan olarak yetiştikten sonra hiçbir zaman yanlız kalmayacağına eminim

canım ya bence sen çok fazla didikliyorsun biraz relax ol o kadarda ayrıntıları kurcalama bak hem kendin sıkılıyorun hemde ufaklık bunalıcak zamanla hepsi geçer tatlım dert etme biz çocuklarımız çok çabuk büyttük gözümüzde çok şey bekliyoruz yarın öbür günde ne çabuk büyüdün diyeceğiz bence bazı şeyleri zamana bırak tatlımŞeniz

canım Allah bağışlasın kızını tatlım geçmiş sayfalara göz attıysan hepimizde aynı dert var buda bir dönem geçicek ,inşallah

hoşgeldin canım aramıza Allah bağışlasın yavrunu canım düşük olayı içinde üzüldüm çok geçmiş olsun aslında bir yönden haklısın canım bazı şeyleri çocuklara anlatmak çok zor ama zamanla anlayacaktır inşallah sizler anne baba olarak en doğru yolu bulacaksınızdır ona doğruyu anlatmak için....
ameliyatın içinde ayrıca geçmiş olsun canım kötü düşünme umarım herşeyin hayırlısı olur hakkınızda

slmmm:)))

benim oğlumda 3 yaşında....

bizlere feci zopa atıyor...

yanında filanda hiç tartışmıyoruz nerden görüyor bunları hayret ediyorum...

bize sürekli vurarak karşılık veriyor...

çocuklara karşı bi sorun yok:)))

hiç bişeyini kıskanmıyor,daha çok oyuncak sepetini kendi döküyor önlerine...

çok iştahsız,daha sebzelere bile geçemedik...

konuşmalarına bayılıyorum....yarım yarım...

gece yanımızda yatmak istiyor...

bir türlü odasına alıştıramadım....

bütün geceyatak odası ve çocuk odasında dolaşıyorum..

uykum mahvoluyo((

aman canım sıkıldığın şeye bak bizim bir çocuk odamız bilen yokki(
aslında bizim 2.bir odamız bilen yok :roflol:
zamanla alışacaktır annesi dah bebek o çok da zorlayıp işi inada dökmeyin
emin olun siz kaybedersiniz

Merhaba arkadaslar ...dun 9 haftayi devirdik 9hafta+1 gunluk hamis var karsinizda ama hala kusmalar devam ediyor ...uykulu hallerim bitti ama bu bulantilar sanki gecmeyecek gibi (doktorum ilac verdi ama pek faydasi olmuyor
Dun cok kutuydu butun gun yediklerimi cikardim gece yatana kadar ...valla canimin SIKIntisindan hungur hungur agladim senağlama...Oglusumda hasta fena hallde usutmus;doktora gittik bir suru surup verdi Hep klimalardan burda havalar cok sicak kizlar tahmin ettiginiz gibi degil ;evde dikkat ediyorum ama gittigimiz yerlerde heryer klimali ...disarisi sicak icerisi buz gibi olunca hastaliga acik davetiye .... bir esim saglam oda pesimizde kosturup duruyor
Insallah Turkiye'ye gidene kadar gecer yoksa hicbir is yapamam
Bu arada arkadaslar Ucak biletimi ayirttik (1 temmuzu 2 temmuza baglayan gece Turkiye'ye ucuyoruz ...Elveda Dubai diyoruz ...Hala tayin yerimiz belli olmadi bunun SIKIntisida var ...
Gidis iyice hizlandi anlayacaginiz ...
Son ay bebisime ve kendime (hamilelik)alis verisi yapacagim ..
Bu ay alinacaklarda var onlari halledecegiz ...
Bizde durumlar boyle Allah insallah hayirlisini verir ...
Selim Mert'ime hamileyken burayi kazanmisti esim (kismetli cocuk )
Insallah bu bebisimde kismetiyle gelir ;hayirlisi ile sagasaglim dogar ...
Bugun fena degilim cok sukur ...
Adivarcigim canim hadi hayirlisi canim ..guzel haberler bekliyorum senden jeyyar
Gorusmek uzere arkadaslar hepinizi opuyorum

canım geçmiş olsun bugünlerde geçer inşallah bneim 9 ay oldu kusma tuzsuz yemek zorundaydım ee öylede yemek çok tatsız oluyor.
tayininizde hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Allah hayırlı sağlıklı doğum versin bebişte sağlıklı olsun inşallah.
Şeniz

zep geçecek canım az kalmış 3 ay dolsun hiçbişey kalmaz eminim
ohhh ondan sonrada taşınırsın rahatça işte
ama oğluşa dikkat et ya klimalar cidden tehlike saçıyor inşallah türkiye de bari klimasız yaşayabileceğiniz biryerlere düşersiniz

selamlar kızlar benimde 4 yaşına yeni basan bi kızım var şu an 4 aylık hamişim.allah izin verirse ekimde oğlumu kucağıma alıcamm..Allahıma binlerce şükür olsun dünyada evlat sevgisine eş değer hiç bişiy yok valla..kendi öz evlatlarına işkence eden onları terkedip giden anneleri ve babaları rabbim cehenneminden hiç çıkarmasın inşallah

canım Allah bağışlasın yavrunu walla bizimkiside biraz hırçın oynamayı seviyor ama bana yapmıyor bir kaç kez kızıp ilgisini dağııttım ama onunla öyle oynayan bir kaç kişiden dolayı dövüşü çok seviyor...
geçecektir onunkide zamanla canımm sabır...

Zeppcim canımm walla Allah yardımcın olsun bulantı işi zor ama 3 aydan sonra geçer inşallah bende furkanda 3 ay devamlı bulantı ve kusmayla geçmişti sonra düzeldi.
bu arada selim mertede büyük geçmiş olsun kıyamam ben ona a.s.
az kalmış gelmenize umarım bebeğiniz size şansa getirirde istediiğiniz yere tayininiz çıkar
öpüyorum tatlım seni kendine de ufaklıklarada iyi bak Şeniz

Allah bağışlasın canım yavrunu hamişliğinide Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına al inşallah...

gerçekten ne doğru demişsin dünyada evlat sevgisine eşdeğer birşey yok....

duana içten bir şekilde aminnnnnnnnnnnnnn diyorum canım

allahım butun annelerın cocuklarını ailelerıne bagıslasın inşallah benım kızımda üsütmüş ya doktora götürmedım daha devamlı aynı surupları verıyo evdede vardı onları verıyorum.

rumeysa geçmiş olsun son günlerde kızımında sürekli burnu akıyor hafiften öksürük falan oluyor ama ilaç vermiyorum azcık da vücuduna şans tanıyalım değilmi:)

rumeysa geçmiş olsun son günlerde kızımında sürekli burnu akıyor hafiften öksürük falan oluyor ama ilaç vermiyorum azcık da vücuduna şans tanıyalım değilmi:)

tesekkur ederım haklısın ben o kadar surup vermıyorum gunde 1ölcek onuda bazen unutuyorum oyuna dalıyor gelmıyor öksürügü falan var burnu da akıyor ne yapcam bılmem.

Kızlar merhaba, ne güzel kızkardeşler takımı olduk biz böyle inanın yıllardır internet illetini bilirim hiç böyle bir ağın içinde olmamıştım okadar mutluluk verici ki inanın hepiniz benim birer kardeşlerimsiniz çok hoşuma gidiyor bu paylaşımlar... Allah hepimizi sevdiklerimizden ve bebişlerimizden ve birbirimizden ayırmasın inşallah.

Adıvarım, hiç bu konulara girme bence güzelim. Hayırlısıyla bir ikinci bebeğinizin varlığından haberdar olun ondan sonra zamanla paylaşırsınız... Doğmamış bebeğe don biçme der büyüklerim kendinide yıpratırsın oğluşunuda doldurma şimdiden kafasını neler neler hayal eder tam onların hayal etme dönemi biliyorsun...

Zeppim, her hamilelik birbirine benzemiyor güzelim. Kızımda da ilk 3 ay burnumdan geldi o kadar kilo verdim ki doktorum korkmuştu gelişimini durduruyorsun bebeğin diye maşallah ondan sora toparladım oğlumda da hiç böyle sorunlar yaşamadım sadece iri bebek olmasından dolayı karnımda taşımada ve kalbime baskı yapmasından dolayı sorun yaşadım onun dışında hiç sorun yaşamadım. Senin sorunun herşeyin üst üste gelmesi ve çok şükür size düşkün bir babanız var düzelir herşey zamanla. Sen şimdi hem bebişe kafayı takma herşey yolunda gidecektir hayırlısıyla, bebek olana kadar Selim Mert'le bol bol zaman geçir bence. Bu günler geçecek Zeppim moralini bütün tut.

Destina sanada hayırlı doğumlar olsun inşallah, kızımıda lütfen öp benim yerime.. kız çocuğu ayrı birtatlıdır bilirim ablamız 16 yaşında çünkü.. ama oğlanında tadı ayrıymış onu şu an tadıyorum ve herkesinde evlat sevgisinden mahrum kalmasını istemiyorum... Onlar bizim hayat damarlarımız ya.. en moralimin bozuk olduğu bir anda bana moral kaynakları Allah evlatlarımıza sağlıklı ömür verir inşallah.

Utkuss biraz sabır annesi ama birazda çaba aynı tepkileri benim oğlumda yapmaya başladığında sabırla olması gerekenleri göstermeye çalışıyoruz.. Mesela kedileri sevmiyor biraz anısı var ve onları tekmelemek hoşuna gidiyor yada ablaya kızdığında direk saldırma çabası içinde oluyor sabırla yaklaşıyoruz emin olabilirsin güzelim. Diğerleri inanki sorun değil kaygılara kapılmadan inşallah göreceksin zamanla düzelecektir.

Husel en doğrusunu sen yapıyorsun çocukların hemen ilaca değil biraz hastalığın kendi içinde oluşmasına ve o mikropla tanışmasına izin vermemiz gerekirmiş kızımda yapmadım çünkü bilmiyordum ama oğlumda yapıyorum inan ilaca daha az sarılıyorum.

canım benim kızada olur mevsim geçişlerininde etkisi var ben size bi tavsiyede bulunimm..siyah turp varya onu kapak oyacağıyla iki tatlı kaşığı bal koyacak kadar oyun ama dibi açılmasın 15 dk beklettiten sonra dibini şiş yardımıyla oyun ve ordan süzülecek balı yavrularınıza verin..öksürüğe birebirr inanın 3 günde keser..tamemen sağlıklı hiç bi zararı yokkyerimseniben

Canlarım benimde şimdi bir sorunum var akıl verin lütfen.. oğlumun doğduğundan beri ilavesiz diyorum makat tarafındaki kızarıklık hiç gitmiyor zaman zaman geçiyor diye seviniyoruz ama yeniden oluşuyor şimdi yeniden kıpkırmızı olmuş. kullanmadığım krem kalmadı. Ne yapabilirim doktora da götürdüm hep krem verdiler ama çözüm yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…