Merhaba Arkadaşlar Benim Oğlumda 3,5 Yaşinda. Kreş Düşünüyorum Onun Için. çok Sakin çok çekingen Onun Içi Bende çok üzülüyorum. Yanina Küçücük Bir çocuk Gelse Hemen Korkuyor Siniyor. Kreşe Versem De Aklim Onda Kalacak. Ne Yapsam Bilmiyorum. Lütfen Fikir Verin.
begüm oğlan nasıl oldu iyileşti mi?
canımsın saol daha iyi şükür teyzesi damlayla geçmedi bizimkisi kolay yolu buldu damlayı damlatır damlatmaz gözlerini sıkıp dışarı attı hep tabi oda işe yaramadı dr.muz şimdi bir pomat verdi onu kullanıyoruz geçti nerdeyse canım çok saol
sizlerde ne var ne yok bir yaramazlık yok inşallah
tüh neyse inşallah şimdi geçer. bizde de evvelki akşam oğlan küçük tüpü düşürdü Allahtan ayağına filan gelmemiş. verilmiş sadakamız varmış..babasıda baya bi kızdı haklı olarak korkudan uyudu hemen zavallıcak. ama çok fena nerde tehlike çocuk orada bi keresinde unutmuyorum misafirlikteyiz başka çocuklar güzelce oynarken benimki parmağını vantilatöre sokmak üzereyken gördüm tam da anında sandalyenin üstüne çıkmıştı iktiriverdim çocuğu düştü aşağı parmağı kopacağına. paratoner gibi çekiyor diyorlar bi dk yanlız bırakmaya gelmiyor diyorlar. nerde tehlike benim oğlan orda......bilmiyorum nasıl oluyor başka kişilerde oturuyor beşinci altıncı katta balkon kapıları bile kilitli değil bizimki aşağı sarkıyor hemen bir balkonumuza parmaklık yaptırdık diğer yerler kilitli sürgülü........onlar nasıl anlatıyor acaba çocuklarına eğriyi doğruyu.
zepp harika bir oğluşun var
benim kızın daha böyle şeylerden haberi yok maalesefetrafta duyacağı öğreneceği kimsesi yokki yavrumun
biz zaten akşamları yorgun argın dönüyoz eve
haliyle köy yerinde etraftanda öğrenemiyor bişey
çok köreldi yavrucağım
ama inşallah taşınıyoruz 1.5 ay kaldı hemen kreşe postalayacağım tek umudum kreş
orda kapatacaktır diye umud ediyoruz yaşıtlarıyla aradaki mesafeyi
benim oğluşun da haberi yok anneler gününden falan söyleyen olmadı ki yavrucağa nerden bilsin:teselli: ama o önemli gelmiyor bana onu öpmek, koklamak, uyumasını izlemek, anne seni seviyorum demesi, vazodaki yapma çiçeklerden bir tanesini alıp bana getirmesi bunlal dünyanın en güzel şeyi benim için Allahıma hamd olsun bin kere.
ayrıcaaa yarın benim oğluşun doğum günü dördü dolduracak 2004 lü. doğum yaptığım gün minicik oluşu gözümde..senağlama
sıla canım allahım oğluna uzun ve güzel bir ömür versin dilerim
sılacım doğugünü kutlu olsun oğluşunun sağlık mutluluk getirsin yeni yaşı minik oğluşuna
silacigim oglusunun d.gununu kutluyorum ...Allah uzun omurler versin kuzuna ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?