3 yaş grubu anneleri

canıma.s. merhaba geçmiş olsun ama dr larda bazen yanıltıyo insanları..benim oglumdada olmuştu ama ufaktı..bi krem kullanmıştım...adını yazayım barı ama o çeşitli bi krem..birde ne dediki dr eden oluyomuş..ya bende bişey sorucam benim ogluş bacaklarım agrıyo diyo dr gittik filim felan bişey çıkmadı..ama arada diyo acıyo diyo..dr boyu yaşına göre uzun dedi...vitaminde vermiyolar...bu arada hiç yerinde durmuyo... çok kudurdu...ben size birşey daha sorayım..benimki bu aralar hep aglıyo..bak diyo yapmazsan aglarım diyo bende şimdi bırakıyorum...istersenagla eger aglarsan yapmıycam diyorum...babası bi taraftan kızıyo aglıyo herşeye diye offf bu aralar bunalım takılıyorum vallaaaKötü Kazen

ay bendede ayni bugünlerde kudurdu benimkide tuvaleti gelse miyiriyo herseye agliyo bende ne yapacagimi sasiriyorum.esimde kiziyo herseye miyirdaniyor diye...:1no2:

aynı sorun bizdede var ya her seye ağlanırmı birde tuvaletini cok güzel söylemesine rağmen ne zaman dısarıya cıksak altına yapıyor yakında kafayı yedircek bana

aynı sorun bizdede var ya her seye ağlanırmı birde tuvaletini cok güzel söylemesine rağmen ne zaman dısarıya cıksak altına yapıyor yakında kafayı yedircek bana

benimkide tuvaletini söyledigi halde disari cikinca kaciriyo ben hep diyorum ki unutuyo baska seylerle ilgilenirken cocuklarla falan oynarsa hele ozaman mutlaka islak camasiri.ama evdeyken kacirma yok onun icin disari ciktimi mutlaka yedek camasir alirim yada sik sik sorarim tuvalete gitcen mi diye bende problem yapiyodum baktim ki sadece unutmaktan yada o anda baska seylerin ilginc olmasindan kaynaklaniyo disardayken daha cok ilgileniyorum.

canım benim kızımdaki artık kızarıklıktan öte küçük bi et parçası var orda.. doktor basur diil zamanla iyileşir dedi ama 4 yıldır duruyoo..canım kızarıklık için bepantene ile anestol diye bi krem var onları karıştırıp sürüyorum ama sadece kaşıntı ve yanma varsa eğer şikayet etmiyorsa çok umursama bence ..bide kabız olmamasına dikkat etŞeniz

arkadaslar benım kızımda öyle ya tuvaletını kacırıyor oyuna falan dalarken gıtmıyor gunde kac gıyecek degıstırıyorum unutuyorum ıyıce sakin sakin söyluyorum anlatıyorum gelmeden önce söyle dıye tamam dıyor yıne aynı seyler bazen yok dıyor zorla göturuyorum bır dunya yapıyor.

ya ben bişi daha sorcam sızlere burun akıntısına bır çözüm bılıyor musunuz ? gece uyurken cok fena oluyor hırıl hırıl uyuyor sabah kalktımı burnunda kurumus oluyor ıyıce 2.3gundur böyle tabi halıyle rahat yatamıyor gece cok kalkıyor. yardım eder mısınız bır bılgınız var mı ?

Merhaba Arkadaşlar Benim Oğlumda 3,5 Yaşinda. Kreş Düşünüyorum Onun Için. çok Sakin çok çekingen Onun Içi Bende çok üzülüyorum. Yanina Küçücük Bir çocuk Gelse Hemen Korkuyor Siniyor. Kreşe Versem De Aklim Onda Kalacak. Ne Yapsam Bilmiyorum. Lütfen Fikir Verin.

Sevgili Rumeysa, Odasina Soğuk Buhar Nemlendiricisi Koy. Inan çok Rahat Edersiniz.

mrb. utkuka bende aynı şeyi düşüüyorum.Gerçi benim kızım çekingen değil pek ama yinede kendi yaşıtlarına yanaşmıyo hep ona gelinmesini onun davet edilmesini bekliyo girişken değil.Bu yüzden bende daha çok sosyalleşmesi için kreş düşünüyorum ama kıyamıyorumda. Belki yarım gün falan alıştırmak için denenebilir diye düşünüyorum.

kızlar gönderin kreşe kesinlikle önce zorlanır ama zamanla alışacaktır
yaza bende başlatıcam kızımı
online izleme imkanıolan bir kreş güvenlik fallanda güzel inşallah kızım için iyi olacak

rumeysa geçmiş olsun son günlerde kızımında sürekli burnu akıyor hafiften öksürük falan oluyor ama ilaç vermiyorum azcık da vücuduna şans tanıyalım değilmi:)

benim ervikte aynı oldu aradım doktr evdeki ilaçların aynısını söledi geçmedi bir süre ama götürmedim iileşti kendi kendi çok şükür

katılıyoru vucudada fırsat vermek lazım....

ayyyyyyyyyyyyyy aynı yaaaaaaaaaa.bu akşam buyük bi bagırtı oldu evde aşagıdan komşudaydı almaya gittim 7 yaşında arkadaşı var orda kızcaz bir sürü oyuncak verdi ervaya ervada ona.bende yasakladım alışverişi kızcagazada söledim ama dinlemedi beni yine verdi ervaya bende kabul etmedim .ona bi agladı erva sonra gitmeyelim diye agladı sonra ablada bize gelsin diye....komşu evde sürekli aglıyor kadın git şimdi abla uyuyacak yarın görüşün kadınıda dinlemiyor..zar zor çıkartım eve ama nevrim dönömüş.... babamızda evde ..ben bir başladım bagırmaya ama tutamadım kendimi.bagırdım çünkü daha önce tembihlemiştim almayacaksın oyuncak ,gidelim diyince giidicez.ama dinlemedi beni.korktu ben bagırınca sıkı sıkı tembihledim ve sordum abla böle derse ne diyceksin eve diyince ne yapcaksın falan olumlu cevaplar verdi sonra babaımız tekrar konuştu ki oda daha önce konuşmuştu bu ko uyu onada tamm dedi ...ama ben çıldırdım gerçekten...bakalım yarın ne olacak

ben ervikimieylülde verdim kreşe.daha 3 olmamıştı burda yanlızı sosyaleşsin diye ve iiki yollamışım erva tam gün gidiyor ..beslenmesi ve uykusu orda düzenli yani.ayda 1 geziye gidiyorlar.bence yollayın sanırım zamanla alışırlar hatta erva çok istedigi halde bir ara gitmiycem diye agladı ben yinede yolladım hergün yeni şeyler ögreniyor ...kreş onlar için keşif ve sosyallik bence...

Destinam kaşıntı var son bir kaç gündür çıldırıyor dün biraz iyiydi sesi çıkmadı maşallah ama kaşıntıdan annemi de beni delirtti.. Kabızlığımızda var.. dediğin türde krem karıştırdım biraz iyi gelir gibi oluyordu yeniden yeniledi kendini hep kızarklıklar, etinde çatlamalar var onu fark ettim. Sadece bir bayan doktor dedi ki kurt olabilir şurup vermişti onu kullanmadım olmazsa diyorum ona başlayayım annemdeyim kaç zamandır evimede gitmediğim için şuruba başlayamadım.. Ete düşkün fazla yedirmemeye çalışıyorum ama sanırım başarılı olamıyorum kurt olabilir diye aklıma geliyor benim. İlgine çok teşekkür ederim.kendine iyi bak

canım kakasından örnek alsın doktor eminse o zaman ona göre ilaç versin kurtlarda çeşit çeşit hepsnin ilacı farklı. oğlum ateşlenmışti tonsilit olmuş boğz iltihabı kakasınada baktı doktor kurt çıkmadı çıksaydı da hemen kullanırdım ilacı çocuğu rahatsız eder varsa eğer genelde çocuklarda kıl kurdu oluyor. onun dışında eskiden pişik için zeytinyağı sürerlermiş. tuvalete gitmeden önce kabızsa eğer ya krem ya yağ sürersen çocuğun kakasını yaparken canı yanmaz inşallah. ona görede beslenmesi lazım tabi çorba armut filan aklıma bunlar geldi canım geçmiş olsun.

canım benim yediklerinlede alakalı olabiliyor bu dediğin bir arkadaşım söylemişti çikulata türü şeyler yediğinde olur diye bende dikkat ettim furkan çikulata yediğinde poposu hemen kıpkırmızı olur ben desitin kullanıyorum böyle durumlarda birde ecz.mın bir kaç kremden karışımı var çok ileri derecede işik tarzına çevirirse onu sürüyorum anında geçiriyor ama sanırım seninkisi pişik tarzı değil tatlım

canım geçmiş olsun kıyamam ben onaa soğuk buhar makinesi çok rahatklatıcı gece rahat rahat uyur ufaklık bu sayede birde baby naturals euphia diye bir ürünn yelpazesi var onun burun açıcı bir balsamı var ben onu kullanıyorum çok etkili

bak tatlım kurt olayıda olabilir kaşıntı diyince aslında aklıma geldi bence bir süre daha takip et kakasında gözükmesi lazım ama bence dr.unla görüşür en azından takibe alırsın büyük geçmiş olsun canım Şeniz

canım bencede gaita testi yaptırmadan şurup verme bide kabızlık için çorbasına 1 çay bardağı yulaf ezmesi kat çok iyi geliyoo..eğer kaşıntı kriz şeklinde geliyosa yani ağlıyosa sıcağa yakın ılık suya oturt 10 dk çok sıkılırsa 5 dk inan çok iyi geliyo..bide iç çamaşırlarını ayrı yıka sizinkilerden ve mutlaka içten ütüleyerek giydirr.umarım yardımcı olur hayatımm..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…