3 yaş grubu anneleri

konudan cıkalı cok olmus ama yazmak ıstedım..
benım kızımda o yarım konusmasıyla bana ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN ..dedi..
vee SARILDI....
CANIM KIZIM BENİM...
çok mutlu oldum yaa..

sılacım bugun mus galıba oglunun dogum gunu ıyıkı dogdu degıl mı?
ALLAHım hepımızın yavrularının daha nıce yaslarını görmeyı nasip etsin inşallah..

sılacım bugun mus galıba oglunun dogum gunu ıyıkı dogdu degıl mı?
ALLAHım hepımızın yavrularının daha nıce yaslarını görmeyı nasip etsin inşallah..

evet ilknurcum beni ne kadar da kızdırsa o benim en büyük varlığım bu dünyadaki. amin canım hepimizin çocuğu sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsunlar inşallah. Şeniz

Dogum gunu bebolari iyiki dogmus Allahim hayirli,mutlu, saglikli omurler nasip etsin aileleri ile insaallah....

Benim oglusumda 10 gun sonra iki bucik yasina giriyor insallahyavrum simdi kelimeleri birlestirip cumle kurmaya calisiyor :dance:Turkce ingilizce karistiriyor coooooook tatli oluyor :teytey:birde bizdik birde cok bilmis aman,amannn:sm_cool:Rabbim butun evlatlari ailelerin ebagislasin onlar bizim herseyimiz yaaaaaa.s.

slm kıslarr walla bu sıralar benim ufaklıkla baya zıtlaşmaya başladık bazen beni deli ediyor kendime zor hakim oluyorum inanın odasının halini bir görseniz sanırsınız bomba düşmüş topla oğlum yok topla oğlum yok toplamam diyor bir şey yaptırmak gün geçtikçe zorlaşıyor bu dönemde geçicek diyorum ama zorlanıyorum artık ne desem benim dediğimin tam tersini söylüyor bir inatki keçi gibi sarı damarlı çok:)))

Begüm canımsın ya dediğine katılıyorum sarı damarlılar.. Meteyi çocuk doktoruna götürdüğümde kadın Mete' yi görür görmez aaaa sarı kafa bu inatçı olurlar dedi benim yüzümü görünce :)))) benim kocamda sarı inatlarını bilirim dedi... sabret be güzelim sen yumuşak ve sabırlı olmaya devam et bakalım tabi ki değişim geçiriyor ondan olabilir annesi..

canım benim çok saol umarım geçicek bana zor gibi geliyor inanması ama ümit ediyorum geçer diye.
Çok dmarlı anlatmakla anlaşılmaz ama sendede var bir sarı anladın bak halimden:)

bu arada görüşemedik tatlım bayadır nasılsın çocuklar nasıl

Begümum merhaba, bu aralar stresli dönem geçiriyorum, işyerinde ciddi hareketler oldu gerginim, özel hayatımdada keza öyle, kızımla ciddi çatışmalar içindeyim ve çaresizim beni bir tek mutlu eden şimdi oğlum Mete oda olmasa hayata bakış açım değişir gibime geliyor çok şükür Allah' ıma yinede evlatlarım yanımda onların canları iyi ve sağlıklı ya dünyada herşey benim diye dolaşıyorum...:) senin durumunu sormama gerek yok bu aralar küçük yaramazla sıkı bir çekişme içinde geçiyor belli.. düzelir annesi canını sıkma. Dün akşam eve geç geldim çünkü geç çıktık işyerinden ne kadar içine oturmuş ki bu sabah kapıdan beni uğurlarken "akşama geç kalma kızlara takılma tamam mı" ki benden başka bayan yok işyerinde tekim.. Hayatımda ilk defa saçımı boyattım ilk defa... kestane kızıl rengine. yüzüme bakıyor benim ama ona göre ben değilim çünkü saçım değişik kendi saçından bir tutam almış eline "bundan yaptır çok beğenmedim" Begüm bana karışıyor düşünebiliyormusun biraz daha büyüsün başıma kıskanç bir erkek kesilir inan kocamdan görmedim bana yaptıklarını :))) şimdi gülüyorum ama ilerde karısına dirlik vermez bu sarılar bir alem var ya hem çok bilmiş oluyorlar hemde keçi gibi inatçı...Allah sabır versin bize :) canları içinde olsunda..

Sılacım kızlardan bana fazla resim kalmamış :asigim: doğumgünü kutlu olsun oğluşunun sağlık mutluluk getirsin inşallah. öpüyorum yanaklarından

aynı aynı benım kızımda aynı delırtcek benı...

canımsın benim yaa kıyamam ben sana iş hayatı zor be tatlım arada sırada gerilimler olması normal tabide vücut bazen kaldıramıyor tabi Allah kolaylık versin.Kızın sanırım tam ergenlik çağında canım en zor dönemi kendimizden pay çıkartalım o dönemlerde ne kadar zorluk yaşadık.Walla bizde durum aynı tatlım sarıyla uğraşıp duruyorum.Metenin yaptıklarını okurken inan bana tüylerim diken diken oldu walla çok duygulandım kıyamam ben ona yaaaa canım walla umarım kıskanç bir erkek olmaz tatlım :)))amin canım Allah bizlere sabır onlarada sağlıklı ömürler versin inşallahŞeniz

canım benimkide öyle evin hertarafı oyuncak birde bizim ev satılık emlakçı arıyor gelcem diye oğlum topla oyuncakları ben de giyineyim o arada beş dk zaten geliyorlar. zor oluyor dışarı çıkarkende ben üstümü giyinirken oğlum giyin pant çıkıcaz o gidiyor salıncak sallanmaya oyalanıyor ama işine glen bişey söylersem o zaman topluyr mesela hadi yarış yapalım filan desem kanmıyor benimki sanki yutmuyor dediğimi gaza gelmiyor yani.
birde şu linki vereym size belki lazım olur.
http://www.kadinlarkulubu.com/elif-ba-ogrenimi-t183592/index.html

benim hoşuma gitti büyükler veya çocuklar için oyun gibi.

arkadasım tesekkurler ilk önce ben denedım çok çok güzel kızım şuan uyuyor uyanınca bende ona yaptırcam bakalım.........

Merhaba kızlar
hepinizi sevgiyle kucaklıyorummm,
Begümüm canım bana kızacaksın belki ama sizleri ihmal etmemden dolayı..malum bir sınav stresim vardı ki sormayın gitsin.neyse şükürler olsun bitti girim sınavlarıma ve sonuçlarımı bekliyorum,iyi bir derce bekliyorum ama herşeyin hayırlısı tabi..
bizde kötü giden bir durum yok şükürler olsun ki herşey yolunda..birde tatlı bir telaşımız var oğluşum Berkem 19 Mayıs'ta 3 bitiyor 4 giriyor,ay nasıl mutlu anlatamam..Pastanın siparişini bile verdi arabalı pasta olucakmış bak sen büyümüşte artık pastasının siparişini bile yapıyormuş...
Bakalım hayırlısı ile şu telaşı atlatırsam rutin günlük hayatıma geçeceğim Allahın izniyle...
Hepinizi sevgiyle kucaklıyor,o minik yaramazlarıda kocaman kocaman öpüyorum
sevgiyle kalına.s.

eeee arkadaslar nerelerdesınız kımse ugramamıs buraya...

adıvar oğlunun doğum günü kutlu olsun Allah sağlıklı hayırlı uzun bir ömür versin minik kuzuna. a.s.Şeniz

begüm parmak boyasından aldım çok güzel sevdi oğluşum. ne hamur ne resim ilgisini çekmiyordu biliyorsun. başka önreilerinz varsa arkadaşlar paylaşalım pls. sevgiler. sizide bebişlerinizide öptüm.

aa birde talin pırıltılı sabun yapmış ya onlardan yaptık oğlumla parlatıcıyı sabunlara sürdü. çok güzel vakit geçirdik tavsiye ederrim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…