3 yaş grubu anneleri

aa birde talin pırıltılı sabun yapmış ya onlardan yaptık oğlumla parlatıcıyı sabunlara sürdü. çok güzel vakit geçirdik tavsiye ederrim..

bende oglumla makarnalari sulu boyayla boyayip kolye yaptim cok zevkliydi yengesine,babannesine hediye ettik cok hosuna gitti.:dance:

bende oglumla makarnalari sulu boyayla boyayip kolye yaptim cok zevkliydi yengesine,babannesine hediye ettik cok hosuna gitti.:dance:
iyi fikir bizde yapalım ben de sabunlardan yapıp hediye etmeyi düşünüyorum uhu markası bulabilirsem diğer markaların pek simi yoktu. yaptık da.

Kizlar party burda ;

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=2822773#post2822773 şutarafagitti

Berke nice senelere ;bak bunlar Selim Mert'ten sana :asigim:

ŞenizZeppim güzel annişim sen nasıl güzel bir insansın
kelimler düğümlendi boğazımda
içimdeki sevgiyi,coşkuyu inan kelime kuramıyorum bitanem
iyi ki varsınız,iyiki kk da sizleri tanıdım:asigim:
Sizleri çok ama çok seviyorum
Ayrıca Selim Mertim canım tatlı yiğenm benim çok teşekkürler bitanem

adıvar ablacıgım..
oglunun dogum gunu kutlu olsun....
ALLAHım hepımızın yavrusuna uzun uzun ömurler versın inşallah.....
(ben buraya gırdım dogum gunu oldugunu kutlamayı unutmusum kusura bakma)

Merhaba aramiza hosgeldin :1hug:Allah bagislasin kizini ..neden kararsizsin ?
cok iyi olur ama tam gun ve haftanin hergun agir gelir bence ...

....................................

Son düzenleme:
slm canlarım bir süredir yoktum başımıza gelenleri duysanız gülermisiniz ağlarmısınız
pazar gecesi sabahı sabah ettik furkan bir türlü uyuyamadı bende çok terledi üşüttü diye düşündüm tüm gece 10 dk.da bir kalktı ilaç falan verdim ama nafile bir ara anne parmağım dedi sonra aman anne bakma dokunma sakın dedi sakladı elini kızmıyim diye(parmak kenarlarında çıkan şeytan tırnaklarını devamlı yoluyordu bir türlü men edemedim bu huydan ) bende dedimki oğlum yinemei yoldun bak ondan acıyordur,ama ışığı açıpta parmağına bakmayı akıl edemedim ne yazıkki zar zor sabah oldu birde ne görim o baş parmak olmuşmu davul gibi iltihap toplamış nasıl tutuyor elini bir görseniz içler acısıydı nasıl ağlıyorum dövünüyorum ben nasılm bir anneyim çocuk parmağım dedide ben nasıl bakmadım diye evin içinde.eşim zar zor sakinleştirdi beni oda gelmiş anne ağlama üzülme ben iyiyim diyor bana ben daha çok katılıyorum oğlum bak ne yaptın parmağına diye,neyse hemen dr.unu arayıp hastaneye gittik perişan bir halde patlattı doktoru iltihabı akıttı ama perişan oldu yavrum kemiğe kadar bile dayanabilirmiş Allah korusun çok kötü olmuş bir gecede nasılda şişti o parmak meğerse iltihap topluyormuş ondan uyuyamamış yavrum.
şimdi hem içten antibiyotik alıyoruz hemde günde 3-4 kez pansuman yapıyoruz parmağa antibiyotikli krem sürüyoruz biraz daha iyi şükür yarın kontrolümüz var ama çok korktum inanın nasıl vazgeçicek bu yolma işinden bilmiyorum bu kadar korku ve acıya geçer inşallah....
bende haberler böyle canlarım geçmişe şimdi bakamadım bir yandan furkanla uğraşıyorum kusura bakmayın kendinize iyi bakın umarım bir yaramazlık yoktur sizlerde Şeniz

canim beni cok gecmis olsun :teselli:insallah birakir bu huyunu en kisa surede ...hani eczanelerde aci oje diye satiliyor ya onlar belki faydali olabilir ..kullanan arkadaslar olmustu ...

:çok üzgünüm:ay çok üzüldüm bitanem çok ama çok geçmiş olsun....a.s.
bende sen uğramayınca bir sorun olduğunu sezmiştim zaten..
neyse şimdi iyi olmasına sevindim canım...
bende bir yaramazlık yok canım,herşey tek düzen devam ediyor,sen yokken topiği öksüz bırakmadık,geldik sen yoksun ama yinede senin yokluğunu aratmayaya çalıştık:asigim:

Biz de dun gece sabahi ettik... Dun Selim Mert aksam uzeri durgunlasti aksam yemegini yemek istemedi bende israr etmedim neyse gece uykusu vakti gelince sut ve kurabiye getirdim onlari yesin yatsin kusum diye ...aaa bir baktim gitmis kendi yatagina yatmis'' annecigim icmeyecegim ''dedi ...baktim atesi var biraz ;hemen agri kesici ve ates dusurucu surup verdim ...
surubun etkisiyle uyudu ...sonra gece saat 00:00 da baktim tekrar cikmis atesi yanimiza gelmek istedi ..yatagimiza aldik kuzumu (hic kiyamam:asigim: )ilik bir dus aldirdik esimle ama fayda etmeyince fitil verdim ...ic camasirlariyla yatirdim ...
tabii butun gece kontrol altinda tuttuk...
cok sukur fitil rahatlatti ...
sabah baktim oksuruyor hemen ok.surubu verdim (ev eczane gibi valla arkadaslar ) artik eminim hepimiz oyle olmusuzdur hangi hastaliga ne iyi gelir aninda biliyorum :) cok sukur bugun davranislari normal oyun oynuyor ...

vucut mikroplara karsi ilk tepkiyi ates olarak gosteriyormus ve direniyormus doktorumuz soylemisti arkadaslar ...hatirlatmak istedim sizlerede .

ay ben kıyamam canım benim yaaa çok geçmiş olsun canım Zeppim:asigim:
anında müdahale işte,hastalığın ilk aşamasında bulunduğun an mikrobu yendin yendin..yenemezsen o mikroplar vücuda salgılandığı an daha zor atlatıyor..
dediğin gibi hepimizin evi bir ecza deposu gibi artık,ağrı kesiciler,ateş düşürücüler...eee evde bir tane çocuk olunca olması gerekiyor bu tür ilaçlar..a.s.

evet adivarcigim dogru diyorum ...

Baska havadislerde var bende arkadaslar ..4 gun sonra minik kuzumda 3 aylik olacak ve kontrole gidecegiz ...burda cok erken tahmin ediyorlar cocugun cinsiyetini belki belli olur :):asigim:

Onceki gun minik bebisimiz icin alis veris yaptik neler neler aldim arkadaslar gormelisiniz ...sunu anliyorum insan ilki yada ikinicisi olsun cok hevesleniyor :):asigim:

Gectigimiz hafta sonu 5 tane bavul atmistik simdiden 3 tanesi doldu bile ...Ankara'da artik bizi bir tir karsilasa iyi olacak:roflol:

Bu ay bitti sayilir 1 ayimiz kaldi ...onumuzdeki cuma buyuk ihtimalle tayin yerimiz kesin belli olacak ...gerci biz ogrendik simdiden ama kesinlessin arkadaslar oyle soyleyeyim sizejeyyar

kendinize ,kuzulariniza dikkat edin arkadaslar ...
hepinizi cok opuyorum Şeniz

kızlar malum taşınma ayı bu ay bizim
hazırlıklara başladık
ev işi tamam boya falan yapılacak yanlız
kreşle de görüştük
buraların şartlarına göre çok ama çok iyi
bale ve yüzme dersleri de veriyolarmış
ama kızım nasıl alışacak bilmiyorum bize çok bağlı adeta bağımlı
bu konuda ne yapsam bilmiyom tam gün gitmek zorunda çünkü
acaba kademelimi alıştırsam yoksa ilk günden itibaren kararlımı davransam acaba

zepp geçmiş olsun bu arada kızımda 3 gündür ateşleniyordu şükr daha iyi artık
boğazı şişmiş pek bademcik sorunumuz yok şükür ama bazen oluyor işte allahım hepimizin yavrularını korusun maşallah şekerlerimize

canım ya nasılda acı çekmiştir yavrum benim
sende kendine kızma o kadar bazen oluyor işte
allah tekrarından korusun

canım geçmiş olsun çok üzüldüm oluyor bazen bak ben sezaryen oldum kendim ağrı kesici olmadan duramıyordum kesinlikle hele ilk gün çok iğne yedim kapıya bakıyordum gelsinlerde ağrı kesici iğne yapsınlar diye. oğlumda ameliyat oldu bikaç günlükken kendim ağrı kesiciyle zor dururken çocuğa ağrı kesici veriyor musunuz diye sormak aklıma bile gelmedi senağlamane benim ne eşm ne ailelerimiz hç birimizin şu anda bile seni çok iyi anladım çok üzülüyorum gerçekten nasıl kendim yaşadığım halde düşünemedim diye. bazen insanın kafası çalışmıyor basireti mi kapanıyor anlamıyorum . geçmiş olsun canım doktorunuza eczaneye danışın vardır bir çaresi onun neden oluyor acaba bu yandan çıkan tırnaklar onuda sormak lazım. acaba bir vitamin varda onu mu almıyor çocuklarımız benim oğlumda çekiyor ama makasla hemen kesiyorum uyarıyorum tabi görmeden de yapıyorlar hep yanlarında olamıyoruz.

geçmiş olsun canım oluyor arada Allah daha beterini vermesin portakal suyu çok faydalı oluyor e burası portakal memleketi malum hemen hemen hergün sıkıyorum birkaç dk içinde vitamini jgeçmeden veriyorum oğluşuma. faydasını gördüm ben bile bir terliyorum ince giyiyorum sonra üşüyorum bu havalar tehlikeli sizin orası daha sıckmış burasıda ısınacak e dediğin gibi bir oda klima diğer tarflar sıcak bi sıcak bi soğuk olmasıda normaldir yani. aslında ateşlendiği zamanda hemen ateş düşürücü verilmemesi lazım demişti bi doktorda çünkü vucüdün birazda mikroplarla savaşması lazımmış. benimki bronşit olduğu için ateş ne öksürük şurubuyla nede fitille inmiyor illaki antibiyotik o da iyi değil ama onla bile zor geçiyor. tayini de merak ettim doğrusu neresi acep?:sm_confused:

canım ordaki çocukları oyuncakları görünce alışır bence. işlerinizde de Allah kolaylılar versin zor taşınmak a.s.

Begümüm yazın geldi epostama okuyunca içim parçalandı. Kolay kolay bu alışkanlıklar gitmiyor. Yinede zamanında gereken yapılmış kendine vicdan muhasebesi yapıpda işkence etme lütfen.. Hepimizin başına geliyor zaman zaman sonuçta bizler de insanız değil mi herşeye yetmeye çalışıyoruz ama bizimde tıkandığımız anlar oluyor öyle kendimize vicdan yapmayalım sonuç olarak gereken yapılmış çok şükür kurtulmuş sende elinden geleni yapıyorsun belli. Bu tip durumlarda geriye bakmamak lazım.. Sana birşey anlatayım, 22 yaşında anne olduğumda bir gece hastane yattım ertesi gün taburcu olucam ama hamileliğimin son 2 ayına yakın hastane de yattığım için oda arkadaşlarım oluşmuştu. Hiç tanımadığım ama o an için bırakacağıma inandığım aynı gün doğum yaptığım ve aynı odada kaldığım bir abla edinmiştim. Kızımı ona teslim ettim yüzüne baktım baktım baktım hemen gelicem deyip oda arkadaşlarımla vedaşlamaya gittim ağrılarım çok olduğu için hızlı yürüyemedim gidip gelmem biraz tuttu haliyle.. Çocuğumun olduğu odaya geri geldiğimde bıraktığım gibi duruyordu ama yıllarca kendime neden bıraktım neden diye sordum kızdım. Çokmu önemliydi neden kızını bıraktın neden yanına almadın diye halen 16 yıl geçti üzerinden kendime sorgularım bunu ne kadar cahilmişim diye. Canım Furkanıma tekrar çok geçmiş olsun inşallah tekrar yaşanmaz senide bu olay tekrar üzmez.Sağlıcakla kalın Begümüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…