Günaydın Güzel annelerŞeniz,,,,gününüz aydın olsun,,,,benimde 6 yaşında ve 3 yaşında oğlum var daha önce yazmıştım ,,,6 yaşındaki oğlumu anaokuluna yazdırdık,,,bu hafta başladı okula ve çok seviyor eve bile gelmek istemiyor,,,ama 3 yaşındaki oğlum baya bir üzüldü abisinden ayrı kalınca,,,ama evde bir arada kaldıkları zaman kıyamet kopuyor-tatlicadiarzu-,,,küçük oğlumuda babası anaokuluna abisinin sınıfına götürüyor bazen asla içeri bile girmek istemiyor sanırım ilerde minik kuşumu biraz zor okullu yapacak gibiyiz,,,Allah 2 ve daha çok çocuğu olan annelere yardım etsin gerçekten zor ve emek isteyen bir görevv,,,a.s
mrb zepp hoşbulduk cnm.oğluşun çok yakışıklı çıkmış resimde maşaallah.2.bebeğinide hayırlısıyla kucağına almanı diliyorum.oğluşun büyümüş benim kadar zorlanmazsın inş.bu arada merak ettim 2. bebek kızmı erkekmi?
zeppcim eyvah odamı erkek neyse gözünü korkutmayım.her çocuk benimkiler gibi değildir heralde.ya anlatamam resmen bize hükmediyolar.herşey onların elinde.bilgisayara oturmak için bile oyundan kallmasını bekliyoruz bize hiç izin yok.tam bir bilgisayarkolik oldu.neyse hayırlısı cnm.umarım çok uslu bi bebiş olur.görüşelim cnm.:içelim:
merhabalar arkadaşlar benim kizimda 07,04,2006 doğumlu bu topiği yeni gördüm sizlerin arasina katilmak istedim
Merhaba arkadaslar ...umarim hekesin keyfi sihhati yerindedir ...
Ramazan telesi ugrayamiyor pek kimse .
Benim oglustan biraz dertliyim arkadaslar ...aslinda kucuklugunden beri var ama akli ermeye basladigindan daha net belirtir oldu beni babasindan cok kiskaniyor ...
Ne yapmaliyim oturup guzel guzel konusuyorum ,anlatiyorum ...inanin artik esimle oglusum yanimizda iken yanyana bile oturamiyoruz ...
Babasina''hayir annecigimi sevme ,opme ,sarilma vs.'''diyor ...
oysa diyoruz her ikimizde olur mu oglum hem seni hem anneni seviyorum yapma boyle diye ...
Azcik babasina yaninda gorse gelip babasina pat pat diye vuruyor ''dokunma annecigime''diye ...Bana cok duskun bir cocuk degil ;bagimsiz ...babasiyla heryere gider ,eglenirler ama is hep beraber olunca boyle oluyor ...:1no2:
yani dusunuyorum kardesi dogunca napacak diye ?simdilik tabii birsey yok bu konuda ama hele bir dunyaya gelsin kardesi bakalim napacak ?fisfisfis
Ne yapmaliyim ,sizin tecrubeleriniz neler bu konuda ?yardim ??:çok üzgünüm:
Merhaba Canım benimde ikinci oğlum doğmadan önce,,,,ilk oğlum babası ile beni bir araya asla getirmezdi güzelce konuşurduk anlatırdık ama anlamazdı:1no2:,,,kardeş olduktan sonra bir süre bu dikkati dağıldı,,,bizde tamam artık oğlum düzeldi derken şimdi ikisi birden paylaşamamaya başladılar bizleri çok zor bir durum babasıda bende ikiye bölünme imkanımız olsa bölünücez-tatlicadiarzu-,,,kardeş olduktan sonra hem birbirlerini hemde bizleri kıskanmaya başladılar işimiz daha zorlaştı Allah kolaylık versin Bu arada bende 3. bebeğime hamile idim kalbi durduğu için onu aldırmak zorunda kaldım Rabbim kimselere yaşatmasın bu acıyı,,,senağlama
hoşgeldin morboncuk.ii etmişsin cnm.bende yeni sayılırım burda.allah bağışlasın bebeğini.:ecrin_bebek:
Mrb morboncuk aramiza hosgeldin ...Allah bagislasin evladini ...gorusmek uzere ...:1hug:
Aramiza hosgeldin cimcime ...Allah bagislasin kuzunu ...gorusmek uzere kaydirigubbakcemile5
saol cnm , ALLAH hepimizin kuzularini bize bagislasin :1hug:
bebisin nezaman geliyor , benimki 23 subatta geliyor :1rolleyes:
umarim cok kiskanmazlar birbirlerini :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?