benim kızımda3,5 yaşında aynen seninki gibi iştahsız zorla peşinden geze geze rica minnet ödül...vs..ile yediriyoruz..ama bizimki yemek yemedigi zaman sütü daha çok içiyor kolayına gidiyor bizde içirmek istemiyoruz tabi en son kontrolünde kansızlık çıktı tabi doktorumuz demir damlası ve çinko şurubu verdi iştahı artacak dedi.biraz faydası oldu ama bazen yine iştahsız bi gün güzel yiyo seviniyorum.ertesi gün aç duruyo valla yemeyen çocuk çok zor seni çok iyi anlıyorum:içelim:arkadaşlar oğlum kilo verdi ya sütü de bıraktı kaç aydır içmiyor. biberonu bırakınca sütü de bıraktı. 15 kilo ya 4,5 yaşında. şu anda yanağında lokma var öyle geziyor. iştahı nasıl artar bunun acaba dr a gidiyoruz ya izmire biliyorusnuz kontrole hep söylüyoruz hiçbi cevap vermiyorlar. yemeği kendi de yemiyor oturuyorz o oyalanıyor öyle. bi cacık bi dondurma bi de makarna bunlara ilgisi var sadece. patates kızartması bile yemiyor bu çocuk nasıl anlamadım ben. yeri geliyor çikolata bile yemiyor. ohh anlattım biraz rahatladım. hayırlı pazarlar.
arkadaşlar oğlum kilo verdi ya sütü de bıraktı kaç aydır içmiyor. biberonu bırakınca sütü de bıraktı. 15 kilo ya 4,5 yaşında. şu anda yanağında lokma var öyle geziyor. iştahı nasıl artar bunun acaba dr a gidiyoruz ya izmire biliyorusnuz kontrole hep söylüyoruz hiçbi cevap vermiyorlar. yemeği kendi de yemiyor oturuyorz o oyalanıyor öyle. bi cacık bi dondurma bi de makarna bunlara ilgisi var sadece. patates kızartması bile yemiyor bu çocuk nasıl anlamadım ben. yeri geliyor çikolata bile yemiyor. ohh anlattım biraz rahatladım. hayırlı pazarlar.
zepp canım aldık o bardaklardan bikaç tane var yok istemiyor. bizimkisi üç öğün yemese aramıor ama zorlamak yanlış gerçekten de. başka çocuklar yiyor bu geziyor ortalarda sinir oluyorum. Allah biraz iştah versin ne diyeyim. ben de çocukken çok iştahsızdım. üniversiteye gittim kırküç kiloydum. çubuk kraker diyrlardı. sonra ev arkadaşlarımla yemek yaptıkça iştahım açıldı nasılsa onbeş kilo aldım. inşallah oğlanda düzelir muz bile yemiyor ya şaşıyorum. bisküvi koyuyorum yemiyor.
Hepinize selam hanimlarr.
Benimde 10.14.2005 dogumlu sudenaz isminde cadolozmu cadoloz bir kizim var.(aslinda birde büyük kizim varda yasi kurtarmior buraya 7 yasinda 2. sinifa gidiyor)
Kizlar benim sorunum sudenaz krese basladi.Ikinci haftamiz.Fakat bensiz kalmiyor orada.Ilk iki gün diger cocuklara nazaran ne agladi ne sizlandi ben gidiyorum kizim dedikce tamam anne dedi..
Ama ücüncü gün aglayip durmamaya basladi.Evde o kadar konustuk haftasonu ona aglamadigi takdirde ona pasta yapacagimi parka gidecegimizi v.s söyledim.Tamam dedi cok hevesli gittik.Fakat kresten iceri girer girmez anne sen gitme tamammi diyor.
Öglene kadar kalmayi basarsak belki ablasida ayni kattaki etüd bölümüne gidiyor onun sayesinde kalir.Ama henüz basaramadik.Aradan iki saat gecince anne hadi eve gidelim diyor.
Sizlerdende böle sorunlar yasamis olanlar varmi ??
Yada bana tavsiyeleriz?:çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlar,siteye yeni katıldım.benimde 2 tane birbirinden tatlı oğluşum var.araları birbuçuk yaş.büyük 3 küçük 1.5 yaşında.çok zorlanıyorum tabiki.bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum.siteye bayılıyorum ama çocuklardan vakit kalmıyor.benimkiler acaip problemli.herşeyleri sorun.yemek uyku herşey problem.birde gurbet var tabi.çok zordayım.konuşmaya ihtiyacım var.yardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?