3 yasindaki çocuğa bu soylenir mi..

Kızgınlığını kızından
Eşimle dün büyük tartışma yaşadık.sebepler siradan basit şeyler ama tartışma büyüdü Neticesinde evdeki herşeyi küfürler ederek kırdı bir nevi sınır krizi geçirdi. Bende kızımla bir odaya kapandım sonra eVi terk etti. Çocuğumun kulağını kapattım dün çok etkilememişti.bugun eşyalarını almaya gelmiş. Ben hiç görmedim bile. Kapıyı kızım açtı 3.5 yaşında baba baba dedi ama cevap alamadı. Sonra içerde yanına gitti. Eşim.de kızıma "baba bir daha gelmeyecek. Beni özleme tamam mi kızım" dedi..kızım.da üzgün şekilde tamam dedi. O gittiğinden beri toplamaya çalışıyorum.uyumadan önce benden babamı neden çok seviyorum kitabını okumamı istedi. Babam beni sevmiyor dedi. Hayır dedim seviyor seni baban..bana bağırıyor.ama sana bagirmiyor. Seni arayacak konuşacak yine göreceksin dedim. Bana inandı.. ama ya yapmazsa. Şu saat oldu uyuyamadm kızımın hayatta tek güvendiği kişi benim.. bana olan güveni sarsılsın istemiyorum eşim konuşmaya tamamen kapalı. Tek derdi bosanip bekar hayatına geri dönmek..ayrilabiliriz bunda sorun yok benim için asıl derdim kızımı nasıl korurum akıl istiyorum. O benim için çok değerli..
Aranızdaki Kızgınlığı kızına da ya yansıtıyorsa beş para etmez biri olduğunu ayrılmakla ne doğru bir karar verdiğini anlamış olursunuz..Yok kızıyla ilişkisini sizin yaptığınız gibi aranızdaki ilişkiden bağımsız tutup sürdürürse endişelenecek bir şey yok ..Kalan sağlar bizimdir

Siz boşanabilirsiniz ama cocugundan bosanamaz paşa paşa babalıgını yapacak.. öyle beni özleme demekle olmuyor..! Sakın aman benden uzak Allaha yakın yapmayın ilgilenecek cocuguyla..!

Zaten bir uzman yazmış
Takıldığım nokta ben gidiyorum beni özleme demesi
Boşanarak en doğru kararı vermişsiniz

canım çocuk :( çok içerlemiş belli ki. kıyamam kız çocukları ve babaya olan güveni aslında bir nevi hayata olan ilk tecrübeler gibi düşünürüm hep.. siz elinizden geleni yapacaksınız tabi ki ama nereye kadar ? baba öküz olduktan sonra neye fayda ? Allah merhamet versin eşinize sonucu ne olursa olsun siz atlatırsınız.. ama kızınızda bilinçaltı olarak kalacak.

Eşimle dün büyük tartışma yaşadık.sebepler siradan basit şeyler ama tartışma büyüdü Neticesinde evdeki herşeyi küfürler ederek kırdı bir nevi sınır krizi geçirdi. Bende kızımla bir odaya kapandım sonra eVi terk etti. Çocuğumun kulağını kapattım dün çok etkilememişti.bugun eşyalarını almaya gelmiş. Ben hiç görmedim bile. Kapıyı kızım açtı 3.5 yaşında baba baba dedi ama cevap alamadı. Sonra içerde yanına gitti. Eşim.de kızıma "baba bir daha gelmeyecek. Beni özleme tamam mi kızım" dedi..kızım.da üzgün şekilde tamam dedi. O gittiğinden beri toplamaya çalışıyorum.uyumadan önce benden babamı neden çok seviyorum kitabını okumamı istedi. Babam beni sevmiyor dedi. Hayır dedim seviyor seni baban..bana bağırıyor.ama sana bagirmiyor. Seni arayacak konuşacak yine göreceksin dedim. Bana inandı.. ama ya yapmazsa. Şu saat oldu uyuyamadm kızımın hayatta tek güvendiği kişi benim.. bana olan güveni sarsılsın istemiyorum eşim konuşmaya tamamen kapalı. Tek derdi bosanip bekar hayatına geri dönmek..ayrilabiliriz bunda sorun yok benim için asıl derdim kızımı nasıl korurum akıl istiyorum. O benim için çok değerli..
Baban bana bağırır sana bağırmaz mı dediniz çocuğa?

Yazık küçüğe üzüldüm.
babasının gidişinin onunla ilgili olmadığını sık sık hatırlat.
Babasına da mesaj at en azından telefonla arayıp onu sevdiğini söylesin.

Siz boşanabilirsiniz ama cocugundan bosanamaz paşa paşa babalıgını yapacak.. öyle beni özleme demekle olmuyor..! Sakın aman benden uzak Allaha yakın yapmayın ilgilenecek cocuguyla..!
Ben bisey demeden bugün aradı kızına seni çok seviyorum dedi kapattı. Sanırım dün bana acı vermek için böyle saçma sapan bisey yaptı. Kızım daha iyi. Baba ama sen bana bir daha gelmicem dedin dedi. Yok kızım şaka yaptım seni gorucem falan dedi. Çocuk sevindi bi nebze hafifledm Buna da şükür..

Ben bisey demeden bugün aradı kızına seni çok seviyorum dedi kapattı. Sanırım dün bana acı vermek için böyle saçma sapan bisey yaptı. Kızım daha iyi. Baba ama sen bana bir daha gelmicem dedin dedi. Yok kızım şaka yaptım seni gorucem falan dedi. Çocuk sevindi bi nebze hafifledm Buna da şükür..

İyi sukur cocugu azda olsa rahatlatmistir bu.

Okurken kendi kizimi dusundum.. icim burkuldu.. gozlerim doldu.. kiyamam ona ben ya.

Kendi cocuklugumdanda yola cikarak soyluyorum.
Cocuk olan evlerde SES TONUNUZA DİKKAT EDİN! Bakin kavga etmeyin demiyorum. Ses tonunuza BİLE dikkat edin.

Bakin o meymenetsiz adam cocukla aklina estigi gibi konusuyor bir daha olmamasi icin net bi sekilde konusun. Yada kaybolsun gitsin.

Ve siz cocukla konusurken sectiginiz kelimelere biraz daha dikkat edin...

3 yaşında çocuğun ozlememe ihtimali var mı..
yok mu ya? Bir tek benim cocugum mu hic babasini sormuyordu? Biz cocuk 1,2 ve 3 yaslarindayken her yil babasindan ortalama 2ay ayri kaldik benim kizim asla babami ozledim hibi bir sey demedi bir davranis gostermedi. Bence cocuklar bu yasta cok cabuk unutuyorlar, cok da benciller, bizim etkilendigimizden daha az etkileniyorlar. Bence anne olarak siz de uzulmeyin, ona uzuntuyu ve hayal kirikligini yansitirsaniz o da aynalar. Icten ice bile hissetseniz o da hisseder. Benc kendinizi sansli hissedin, o adamla didismeden kizinizla huzurlu ve mutlu bir hayat kuracaksiniz, buna odaklanin.

yok mu ya? Bir tek benim cocugum mu hic babasini sormuyordu? Biz cocuk 1,2 ve 3 yaslarindayken her yil babasindan ortalama 2ay ayri kaldik benim kizim asla babami ozledim hibi bir sey demedi bir davranis gostermedi. Bence cocuklar bu yasta cok cabuk unutuyorlar, cok da benciller, bizim etkilendigimizden daha az etkileniyorlar. Bence anne olarak siz de uzulmeyin, ona uzuntuyu ve hayal kirikligini yansitirsaniz o da aynalar. Icten ice bile hissetseniz o da hisseder. Benc kendinizi sansli hissedin, o adamla didismeden kizinizla huzurlu ve mutlu bir hayat kuracaksiniz, buna odaklanin.

Unutmazlar.yillar yillar gecti unutmadim... An be an hatirlamazlar belki ama nasil etkilendiklerini hatirlarlar .

Tek istediği boşanmak diyorsunuz,bunu biliyorsunuz. Sizi üzmek istemiyorum fakat neden ısrarcısınız arkadaşım. Demek daha önce boşansaydınız bu sinir krizleri olmayacaktı. Neden bırakmıyorsunuz , neden düzgünce konuşup ayrılmıyorsunuz. Benim anladığım siz bu adamdan ayrılmak istemiyorsunuz sorun bu sanırım.

Tek istediği boşanmak diyorsunuz,bunu biliyorsunuz. Sizi üzmek istemiyorum fakat neden ısrarcısınız arkadaşım. Demek daha önce boşansaydınız bu sinir krizleri olmayacaktı. Neden bırakmıyorsunuz , neden düzgünce konuşup ayrılmıyorsunuz. Benim anladığım siz bu adamdan ayrılmak istemiyorsunuz sorun bu sanırım.
Bunu mi anladiniz cidden.. pes..

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Yaşadıklarınız çok zor biliyorum ama en azından boşanmaya kabul ediyor adam olaya bu yönden bakın.
Bu kadar sorumsuz bir adamın boşanmamakta diretmesi çok daha kötü sonuçlar verebilirdi.
Küçük kızınız illaki bu durumu farkedecek ve etkilenecektir
Ama böyle bir babayla büyümesindense en az şekilde etkilenmesi daha iyidir.
Şuanda sizi anlayamayacağı için babayı isteyecektir
Bu dönemi sağlıklı atlatabilmek adına bir pedagoga danışmalısınız
Benim küçük kardeşim de babadan küçük ayrıldı bu kadar küçük olmasa da.
Size ekstra bağlanacak bu dönemde.
Anne kız eminim her şeyin üstesinden geleceksiniz.
Yeterki sabırlı ve güçlü durun

Sizi üzmek için çocugunuzun kalbini parçaladı yani? Müthiş bi babaymış.

Adam geçirmiş sinir krizini! Konusahibi değil!!!!
O kadar saçma ve mantıksız bir yorum ki bi de atarlanmışsınız. Yaşınızı merak ettim gerçekten. Eşi duvarla tartışırken mi sinir krizi geçirmiş. Allahım bu tipler bi de ayar veriyorlar ya bu kıt mantıkla ifrit oluyorum. Cidden sinirimi bozdu bu saçma ve mantıksız ve zekadan uzak yorum

3,5 yaşında da olsa kafasına gerçekleşmesi zor vaatler sokmayın derim ben hayat bu babasıyle iletişimi bitebilir ama bekliceği şekilde umutlar vermeyin ilgisini başka konulara çekmeye çalışın bence

Back
X