3 yil boyunca ayiya dayi demek

bence eşinizi yardımcı tutmaya ikna edip çalışın
zarar da etseniz bu durumda en önemli şey aile huzurunuz
hem ayıya dayı demezsiniz hem de aranız düzelir olmaz mı öyle?
çok karşı demişsiniz ama bir şekilde iknaya gidin derim ben önce

Dayı deyin de dayıya görev verin

Sonuçta evden çıkılacak ve iki çocuk varsa en az birini eşin hazırlasın

Ya da ikisini de hatta çantalarını da hazırlasın o unutmaz eksik kalmaz ya

Açıkça söyle X ben şimdi unuturum tatsızlık çıkar şu çocukların yedek giysi çantasını hazırla diye

Onun görevi olsun senin Nasıl yapacağına karışmasın hep o yapsın

Çocuğun ne giyeceğini düşünsün çişini yaptırıp elini ağzını yıkatsın ikna etsin giydirsin yedeğini alsın o arada çocuk üstüne bir şey döküp üstünü ıslatınca üstünü değiştirip yeri silsin vs vs

konuyu merakla okudum.
ben biraz size benziyorum konu sahibi, ve eşim de titiz ve düzenlidir.
dönem dönem ben de daha evcimen biri ile eşim daha mutlu olur diye düşünüyorum.
şimdilik sizin raddenize gelmedik, o da eşim öyle bağıran çağıran biri değildir.
mantıken 3 yıl sabretmeli, ancak çok da zor olduğunu tahmin ediyorum.

Evet demelisin özel durumu olan çocuğunla buralarda yapamazsin değil onun ekstra masrafları iki çocukla karnını zor doyurursun 3 sene daha bekle vatandaşlığı al sonra kurtul o adamdan

Kocan bana benziyormuş ona kızamadım nedense

iyice canına tak etmediyse 7 sene geçtiği gibi 3 senede geçebilir hem çocuklar da 3 sene daha babadan uzak kalmamış olurlar ama dayanma gücünü sen biliyorsun..

Kendi kafabizdan uydurup uydurup yazmissiniz. Yemek, temizlik yapmadigimi nereden cikardiniz?
Hergun 2 cesit yapiyorum. Haftada 4 gun agir yemekler yapiyorum. Zira esim ve oglum etsiz beslenmez. Sote falan da istemezler.
Temizlik degil sorun daginiklik. Esim corabini bile kir yerine atmaz. Kiyafetini bulamazsa dolabi asagiya indirir. O da daginik biri. Cocuklar 15 dk icinde evi cope cevirebiliyor. Sabahtan aksama kadar daginiklik toplayamam dedim. Yoksa temizlik bulasik yemek camasir aksatmiyorum bunlari.
Fast food falan amma uydurmussunuz. Ustelik oglum yemegini kendi yiyemiyor. Gunluk 2-3 saatim onlaru yedirmeye calismakla geciyor.
Seviyorum tabii. Az aramiz duzelse hemen sevgim canlaniyor. Ama cok bunaldim. Duymazdan geliyorum tekrarliyor dirdiri. Kavga cikarmadan rahatlamiyor. Istiyor ki aman pasam aman sen haklisin ozur dilerim bi daha dikkat ederim diyeyim. Sessiz kalmam yetmiyorm
Esim bosanmak istemiyor. Ben duymazdan gelmeye calisiyorum ama o duyurana kadar ugrasiyor.
Iftar davetlerine giderken surekli gec kaldik diye dirdir etti yedi bitirdi benim hic birine de gec kalmadik.
Sevgi tamamen bitmis degil ama azaldi.
Ve haklisin kendimi sartladim. Yuzunu asip soguk su yok mu dese bosancam senden diyorum icimden
Yok bu konuda da kavga ettik
En son derin temizligi yapacagini soyledu. Ama asla yaptirmam. Yaparsa daha cok konusur. Ve kendi kafasina gore yapar.ornegin camlari sungerle silmis birakmis. O kurumus su lekelerini hep ben sildin arkasindan
Cocugun giyecegini eline veriyorum yine de eksik birakiyor. Kiyafet asla secmez. Daha cocuklarin kiyafetini nerde onu bile bilmiyor. Cekmeceyi bosaltir kavga edip durur sonra da cok kiyafetleri var ne gerek var at bunlari der. Kafasina gore bi kiyafet bulamazsa da cocuklarw hic kiyafet almiyorsun diye soylenir.
Esim de bagirip cagirmiyor. Dirdir yapiyor. Ben dayanamiyorum bi raddeden sonra laf ediyorum sonra karsilikli bagirisiyoruz.

Bu arada esimetam zamanli bi is bulayim kariyer yapayim maasimi evi duzenli tutmaya cocuklara harcayayim
Sen zaten erkek gibi olmak istiyorsun. Ev hanimliginda gozun yok. Cocuklari sabahtan aksama kadar krese yollamayi nasil dusunebilirsin? Ne bicim annesin. Demedigini birakmadi. Dedim kresler dolu onlarin cocuklari cocuk degil mi?
O kadinlar hakkinda da demegini birakmadi.cocuk yapmasalarmis o zaman falan diye. Felaket geri kafali. Ve beni de kendine benzetiyor zamanla

Maddi gücünüz yok ama boşanırsam çocuklarım olsun diye çocuk yapıyorsunuz. Gerçekten çok mantıklı.
bence yanlıs bir fikir degil aynı anne babadan evlatları var
evlenmez hayatını evlatlarıyla bosanıp pasa pasa gecirir huzurla
evlilik oyuncak degil
öyle zırt pırt ondan bosan onla evlen olmaz
bu zamanda bayanın yası gecer geriye dödüğünde destekcısı evladı olur
çokkkkkk mantıklı yaptıgı sey
hayatımda tek pişman olmadıgım sey evladım

yani birazda sen kendını düzeltmek için ugrassan daha iyi olmaz mı ,

bende kurallı eli hızlı aceleci sabursuz biriyim ve eşim bir okdar sakin rahat ağır ,

o biraz bana ayak uydurmaya çalışıyor birazda ben bolca sabır çekiyorum onu beklerken ,

ama herşey bir kenara sabret vatandaşlık al haklarını kazan ve bas tekmeyi , 7 yılda ölmemişsin 3 senede hiç ölmezsin ,

Aynen oyle. Cocuklarim olmasaydi belki tekrar evlenmeyi dusunecektim. Sirf cocuk icin yaptigim evlilikte de daha cok sorun yasayabilirdim.
Tabii doven soven bi adamdan cocuk yapmazdim ama esim baba yapilmayacak bi adam degil.

Valla sen sabrediyormussun esim sabir etmiyor yoksa ben ona ayak uydurmak icin elimden geleni yapiyorum. Esimin kafa yapisi soyle.
Bi yere mi gidilecek?
Biz zamanindan once hazir olup gitmeden bi kahve keyfi yapacak kadar rahat olmaliyiz. Kosusturma olmadan planli programli hazir olmaliyiz.
Benim hayatimsa kosusturmaktan ibaret.

bir yorum okudum sinirim bozuldu ,etiket yapmıycam ,kadının dediği ben daha rahat biriyim!!! ,bundan nasıl çocuklarına abur cubur yedirdiğini pislik içinde yaşattığını düşünülmüş pess , kimi kadınlar aman her şey muntazam olsun der renkler yok kumaş yapısı yok bilmem ne dizer , bazısızı temizlik yapmaktan ev düzenlemekten çocuğuyla doğru düzgün ilgilenmez , bazısının öncelikleri farklıdır ,ben de çamaşır mı katlanıcak bulaşık mı yıkanıcak eğer oğlum yanıma gelip oynayalım derse bırakırım , temiz çamaşırlar katlanmayı bekler ,kimi zaman yorulurum oğlumda uyuyorsa yada tv izliyorsa o o yerdeki oyuncaklar bana batmaz ,üstelik sürekli tencere yemeği yapmak zorundayım eşim et yemez ,oğluma her sabah kahvaltıda yumurta yediricem diye sanatçı oldum o yumurtaya verdiğim şekilleri bir görseniz , akşam üstü parka gidiyoruz çok durmak istiyor ee duruyoruz işler de kalıyor kalsın ,benim eşimde titizdir ama genelde erkekler titiz olsalar bile dağınıktır seni didik didik didiklerler ama o çoraplar banyo harici salonda neredeyse sizinle koltukta oturacaklar , yani dağınık kadın sorumsuz kadın pis kadın değildir efendim ... Sinir oluyorum şu temizlikten başka becerisi olmadan her şeye fikri olan kadınlara ...

neysee canım 7 sene evli kalmışsın ,bazen mutlu olmak için kendinden fedakarlık etmen lazım ,biraz onun istediği gibi olmaya çalışsan , yok olmuyor değişmez deme bakıyor sen de değişiklik var inan o da değişir ,biraz çabala biliyorum zor gelecek (kendimden) ama değer bence kimi zaman ben bile bunalıyorum ,işler birikince işin içinden çıkılmıyor sonra sinir oluyorum bu etrafa yansıyor...

Ben cok adim attim aslinda hani taleplerim sifira yakin. Ama onun istedigi gibi bi es olma konusunda hamurumda yok. Olmuyor iste. Sabahtan aksama kadar cocuk dokuntusu toplayamiyorum.
Esinle ben benim esimlede sen aynisin.ama biz hic kavga etmeyiz nedenmi birgun beni cagirdi sakince ve elindeki patlamis misirlari yere sacti cocuklar tabi bayildi buna bayagi eglendiler ben cildirdim ama sozunu dinledim ve sustum sonra bi makineye cekip sildiler kizimla.ve bana yapma boyle temizlik duzen diye hayatimizi zondan etme birak eglenelim temizleriz dedi bulasik kalsin cocuklarla oyna ben yikarim dedi soylenme bagirma evde huzur istiyorum dedi bende duzen istiyorum dedim oda yardim edecegine soz verdi sozunu tuttu.3 yil sabret konusarak cozebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…