3 yil boyunca ayiya dayi demek

Madem işe yetişemiyorsunız yardımea birini tutsanız.. haftada 2 yeter de artar..

Ben de konustum canim. O anlik kabul ediyor sonra sozunu tutmuyor. Ne guzel siz kabul etmissiniz birbirinizi.

Sagol mesajin icin

Aynen oyle. Cocuklarim olmasaydi belki tekrar evlenmeyi dusunecektim. Sirf cocuk icin yaptigim evlilikte de daha cok sorun yasayabilirdim.
Tabii doven soven bi adamdan cocuk yapmazdim ama esim baba yapilmayacak bi adam degil.
Bana teselli gibi geldi bu yorumunuz. Dogduktan sonra hangi anne keske olmasaydi der ki cocuguna bakip. 7 sene sabretmissiniz 3 sene daha dayanin. Hem zaten buradakiler bosan dese de bosanmayacaksiniz.

Çocuklar onun da çocukları.
Bu noktada kendiniz için olmasa da çocuklarınız için nafaka almalisiniz.
Siz de çalışırsanız belki üç yıl beklemek zorunda kalmazsiniz.

Bana teselli gibi geldi bu yorumunuz. Dogduktan sonra hangi anne keske olmasaydi der ki cocuguna bakip. 7 sene sabretmissiniz 3 sene daha dayanin. Hem zaten buradakiler bosan dese de bosanmayacaksiniz.
Teselli degil , aciklama. Cocuklari bile isteye yaptim. Evliligimizi duzeltirler falan diye ya da kazayla degil.

benim eşimde tam tersi konu sahibi gibi sakin rahat .bende düzen ve titizlik seven biriydm asırı mükemmeliyetciydm. ama
eşime baka baka bende onun gibi oldum.haftada bir hafta sonu evi silip süpürüyorm
dolplarımdaki camasırlar kıyafetler tertemizdir ama hepsi karısık ve kırısık
eşim düzledm dagıttı düzledm dagıttı
bende aynı onun gibi koyuyorm dolaba artık katla koy düzlemiyorm:))
haftaici ev batmıyor ikimzde işteyz
cocuk anneannede.yaz oldugu için
hafta sonuda birlikte yapıp
geziyoz geliyoz

merhaba.

Ayrılsanız vatandaşlık alamıyor musunuz ? ( Pek bilmiyorum da bu durumları ) eğer alamıyorsanız 3 sene az bir sre değil tabiki ama başka seçenek yok gibi görünüyor. çok çok büyük bir sorun da yok sanırım sabredemeyecek kadar.

3 yıl sonunda peki orada geçinebileceğinizi düşünüyor musunuz?

İş imkanı var mı , çalışıp cocuklara bakabilecek misiniz ?

Çocuklar onun da çocukları.
Bu noktada kendiniz için olmasa da çocuklarınız için nafaka almalisiniz.
Siz de çalışırsanız belki üç yıl beklemek zorunda kalmazsiniz.
Esim benim tam zamanli calisip cocuklari birakmama karsi. Yoksa kres masraflarini odese rahat rahat calisir gecinirim. 8den 6ya cocuklari krese birakmak ona gore cocuklara zulum. Haliyle beni desteklemez. Nafaka ise burada cok cuzi bi rakam odeniyor turkiye gibi degil asla gecinemem. Yani anlasarak odemesi lazim gecinebilecegim nafakayi.
Ha ben calismadan kendi maasiyla iki evi gecindirme durumu olsa tamam ama o da mumkun degil.
Simdi okul saatleri icinde calisabilecegim islere basvuruyorum. Az da olsa gelirim olmasi beni motive edecek.
Kizimi da 9-3:30 bi krese gonderecegim.

Vatandas olursam kira yardimi alabilirim.
Cocuklar da 3 yil sonra okulda olurlar okul sonrasi bakici cok tutmaz. Gecinebilirim yani.

Benim esim cok daginiktir istiyor ki onun da arkasini ben toplayayim. Soylenmesin diye dolabina herseyi katlar dizerim. Aradigi bir sey icin acelesi var diye tun dolabi asagiya indirir.
Kirli camasirlarini bile kir yerine atmaz benim koklayip ! Anlamami bekler.
Daginikliktan rahatsiz oluyor diye kimse onun titiz biri oldugunu dusunmesin.
Benden bi farki yok.
Sizin orta yolu bulmaniza sevindim

Sismaniye ,
son yazdıklarınızla sizi çok daha iyi anladım, her ne kadar iş yapmadığınız zannedilip size yüklenilse de evliliğinizdeki sorunların ana kaynağı eşinizin davranış biçimi.
Titiz bir adam ama titizliği sizin başınıza kakmak için kullanıyor, yani aslında ben titizim diyen titizliği karşısındakine iş yaptırmak için kullanan biri, dağınık demişsiniz çünkü, gerçekte titiz ve tertipli biri kirlilerini kirli dolabına atar, atarken bile katlar, eşimden biliyorum.

Kaldı ki siz 2 küçük çocuğa bakıyorsunuz, biri özel bir çocuk, çocuklar küçükken kadınlar her işe yetişemeyebiliyor, ortalığın dağılması çok normal, titiz koca temizliğe ve düzene önem veriyor olsa zaten çocuklar dağıtıyor birde ben üstüne eklemeyeyim derdi, eşiniz boşanmak istemiyor ama size de hak ettiğiniz değeri sevgiyi yeterince göstermediğini düşünüyorum, ilk mesajındaki sözümü yineliyorum sevgi azalmış, aslında siz burada kendinizi az çabalayan eşinizi çok çabalayan taraf olarak göstersenizde sizinde çok çabaladığınızı düşünüyorum ve bazı şeyleri tam olarak kendinize itiraf etmiyorsunuz zira karakteriniz burçlarımız aynı olduğu için benim karakterime benziyorsa eğer tüm olumsuzlukları bir bir sıralarsanız buz gibi soğursunuz, sizde kin nefret olmaz, o duygularınız yok fakat birinden soğursanız biter ve dönüp arkanıza bakmazsınız, n'aber dese bu bana sövüyor deyip boşanma planı yaparken bulursunuz kendinizi.

Kendinizi soğutmak istemiyorsunuz, şu aşamada bunu yapmamanız iyi olur fevri bir karar vermiş olursunuz çünkü, sakinliğinizi koruyun ve mantığınıza yönelin.

Bir Akrep erkeği ile evli Koç kadını olarak bir an bu mesajları ben mi yazıyorum dedim şu an yattığım yerden bu konuya cevap yazarken, mutfak "kalk gidelim" diyor, salon da "beni gör haline şükret otur oturduğun yerde" diyor kendimi anlatmayayım rahat bir insanım, mutfakta ömür geçiremem ama eşim çooooooook titizdir.. uzun bir dönem yalnız yaşamış, her gün süpürge bile kesmeyip temizlik robotlarıyla evini temizlemiş biri.. ben de tozlarla adımı yazacak seviyeye gelmeden temizlemesem temizlemem

yani seni anlıyorum, senden daha uzun süredir evliyim ve sen en sıkıntılı senelerden geçiyorsun bence.. ben bu yaşadıklarının boşanma sebebi olduğunu düşünmüyorum.. ben konuşarak hallettim, bir yerden sonra kadın tuttuk, birlikte yaptık, şimdi çocuklara da tertipli olmalarını öğretiyorum onlarda babası kılıklılar :) ama sen iletişim bile kuramıyorsan bence bir terapiste gidin, bence aranızdaki sorun tamamen iletişimsizlik..

Vatandas olursam kira yardimi alabilirim.
Cocuklar da 3 yil sonra okulda olurlar okul sonrasi bakici cok tutmaz. Gecinebilirim yani.
o zaman bekleyin bence.

Şu durumda ayrılırsınız daha zor bir hayat bekliyor sizi.

Umarım 3 yıl su gibi geçer de kendi düzeninizi kurarsınız.

Mune cok guzel yorumluyorsunuz. Aynen oyle iste esim bu titizligi beni vurmak icin kullaniyor. Sadece titizlik olsa dediginiz gibi olurdu. Bizim catismalarimiz cok farkli. Ona sirf problem olsun da sorun cikarayim diye pusuda bekledigini dusunuyorum dedim.
Aynen kin duygusu yok bende.
Soguyunca da soguyorum. Kendi ailem bile olsa boyle.

Mune cok guzel yorumluyorsunuz. Aynen oyle iste esim bu titizligi beni vurmak icin kullaniyor. Sadece titizlik olsa dediginiz gibi olurdu. Bizim catismalarimiz cok farkli. Ona sirf problem olsun da sorun cikarayim diye pusuda bekledigini dusunuyorum dedim.
Aynen kin duygusu yok bende.
Soguyunca da soguyorum. Kendi ailem bile olsa boyle.

Esim temizlik yapar ama cok dirdirlanir. Bogasim geliyor.

Bende sizin gibiyim, o yüzden o kadar iyi anlıyorum ki duygularınızı, bizler çok severek aşk evliliği yapan kadınlarız, evet belki titiz değiliz ama pis kadınlarda değiliz sadece rahatız, sevilmek bizim olmazsa olmazımız, dediğim gibi evliliğinizde ana sorun siz değilsiniz eşinizin tavrı, davranışı, ben eminim eşiniz evde dağınıklığa devam etse bile size güzel sözler söylese, değer verdiğini gösterse dünyaları önüne serersiniz.

O soğuma hissini bilirim, soğursanız neler olabileceğini tahmin etmek güç değil, eşiniz sizle iletişime yanaşmıyor, duvarlar örüyor aranıza, aslında size ve evliliğinize neler yaptığının farkında değil, evin düzeni, iş güç konuşularak halledilebilecek konularken önünüze set çekmesi işleri güçleştiriyor ve kişilik çatışmaları daha ön plana çıkıyor, aşık olduğunuz adamla evli olduğunuz adam arasındaki farklılıklarda eklenince işin içinden çıkamıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…