- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Ben de konustum canim. O anlik kabul ediyor sonra sozunu tutmuyor. Ne guzel siz kabul etmissiniz birbirinizi.Esinle ben benim esimlede sen aynisin.ama biz hic kavga etmeyiz nedenmi birgun beni cagirdi sakince ve elindeki patlamis misirlari yere sacti cocuklar tabi bayildi buna bayagi eglendiler ben cildirdim ama sozunu dinledim ve sustum sonra bi makineye cekip sildiler kizimla.ve bana yapma boyle temizlik duzen diye hayatimizi zondan etme birak eglenelim temizleriz dedi bulasik kalsin cocuklarla oyna ben yikarim dedi soylenme bagirma evde huzur istiyorum dedi bende duzen istiyorum dedim oda yardim edecegine soz verdi sozunu tuttu.3 yil sabret konusarak cozebilirsiniz
Sagol mesajin icinbir yorum okudum sinirim bozuldu ,etiket yapmıycam ,kadının dediği ben daha rahat biriyim!!! ,bundan nasıl çocuklarına abur cubur yedirdiğini pislik içinde yaşattığını düşünülmüş pess , kimi kadınlar aman her şey muntazam olsun der renkler yok kumaş yapısı yok bilmem ne dizer , bazısızı temizlik yapmaktan ev düzenlemekten çocuğuyla doğru düzgün ilgilenmez , bazısının öncelikleri farklıdır ,ben de çamaşır mı katlanıcak bulaşık mı yıkanıcak eğer oğlum yanıma gelip oynayalım derse bırakırım , temiz çamaşırlar katlanmayı bekler ,kimi zaman yorulurum oğlumda uyuyorsa yada tv izliyorsa o o yerdeki oyuncaklar bana batmaz ,üstelik sürekli tencere yemeği yapmak zorundayım eşim et yemez ,oğluma her sabah kahvaltıda yumurta yediricem diye sanatçı oldum o yumurtaya verdiğim şekilleri bir görseniz , akşam üstü parka gidiyoruz çok durmak istiyor ee duruyoruz işler de kalıyor kalsın ,benim eşimde titizdir ama genelde erkekler titiz olsalar bile dağınıktır seni didik didik didiklerler ama o çoraplar banyo harici salonda neredeyse sizinle koltukta oturacaklar , yani dağınık kadın sorumsuz kadın pis kadın değildir efendim ... Sinir oluyorum şu temizlikten başka becerisi olmadan her şeye fikri olan kadınlara ...
neysee canım 7 sene evli kalmışsın ,bazen mutlu olmak için kendinden fedakarlık etmen lazım ,biraz onun istediği gibi olmaya çalışsan , yok olmuyor değişmez deme bakıyor sen de değişiklik var inan o da değişir ,biraz çabala biliyorum zor gelecek (kendimden) ama değer bence kimi zaman ben bile bunalıyorum ,işler birikince işin içinden çıkılmıyor sonra sinir oluyorum bu etrafa yansıyor...
O zaman sorun sende degil kiBen de konustum canim. O anlik kabul ediyor sonra sozunu tutmuyor. Ne guzel siz kabul etmissiniz birbirinizi.
Bana teselli gibi geldi bu yorumunuz. Dogduktan sonra hangi anne keske olmasaydi der ki cocuguna bakip. 7 sene sabretmissiniz 3 sene daha dayanin. Hem zaten buradakiler bosan dese de bosanmayacaksiniz.Aynen oyle. Cocuklarim olmasaydi belki tekrar evlenmeyi dusunecektim. Sirf cocuk icin yaptigim evlilikte de daha cok sorun yasayabilirdim.
Tabii doven soven bi adamdan cocuk yapmazdim ama esim baba yapilmayacak bi adam degil.
Teselli degil , aciklama. Cocuklari bile isteye yaptim. Evliligimizi duzeltirler falan diye ya da kazayla degil.Bana teselli gibi geldi bu yorumunuz. Dogduktan sonra hangi anne keske olmasaydi der ki cocuguna bakip. 7 sene sabretmissiniz 3 sene daha dayanin. Hem zaten buradakiler bosan dese de bosanmayacaksiniz.
Esim benim tam zamanli calisip cocuklari birakmama karsi. Yoksa kres masraflarini odese rahat rahat calisir gecinirim. 8den 6ya cocuklari krese birakmak ona gore cocuklara zulum. Haliyle beni desteklemez. Nafaka ise burada cok cuzi bi rakam odeniyor turkiye gibi degil asla gecinemem. Yani anlasarak odemesi lazim gecinebilecegim nafakayi.Çocuklar onun da çocukları.
Bu noktada kendiniz için olmasa da çocuklarınız için nafaka almalisiniz.
Siz de çalışırsanız belki üç yıl beklemek zorunda kalmazsiniz.
Vatandas olursam kira yardimi alabilirim.merhaba.
Ayrılsanız vatandaşlık alamıyor musunuz ? ( Pek bilmiyorum da bu durumları ) eğer alamıyorsanız 3 sene az bir sre değil tabiki ama başka seçenek yok gibi görünüyor. çok çok büyük bir sorun da yok sanırım sabredemeyecek kadar.
3 yıl sonunda peki orada geçinebileceğinizi düşünüyor musunuz?
İş imkanı var mı , çalışıp cocuklara bakabilecek misiniz ?
Benim esim cok daginiktir istiyor ki onun da arkasini ben toplayayim. Soylenmesin diye dolabina herseyi katlar dizerim. Aradigi bir sey icin acelesi var diye tun dolabi asagiya indirir.benim eşimde tam tersi konu sahibi gibi sakin rahat .bende düzen ve titizlik seven biriydm asırı mükemmeliyetciydm. ama
eşime baka baka bende onun gibi oldum.haftada bir hafta sonu evi silip süpürüyorm
dolplarımdaki camasırlar kıyafetler tertemizdir ama hepsi karısık ve kırısık
eşim düzledm dagıttı düzledm dagıttı
bende aynı onun gibi koyuyorm dolaba artık katla koy düzlemiyorm:))
haftaici ev batmıyor ikimzde işteyz
cocuk anneannede.yaz oldugu için
hafta sonuda birlikte yapıp
geziyoz geliyoz
o zaman bekleyin bence.Vatandas olursam kira yardimi alabilirim.
Cocuklar da 3 yil sonra okulda olurlar okul sonrasi bakici cok tutmaz. Gecinebilirim yani.
Mune cok guzel yorumluyorsunuz. Aynen oyle iste esim bu titizligi beni vurmak icin kullaniyor. Sadece titizlik olsa dediginiz gibi olurdu. Bizim catismalarimiz cok farkli. Ona sirf problem olsun da sorun cikarayim diye pusuda bekledigini dusunuyorum dedim.Sismaniye ,
son yazdıklarınızla sizi çok daha iyi anladım, her ne kadar iş yapmadığınız zannedilip size yüklenilse de evliliğinizdeki sorunların ana kaynağı eşinizin davranış biçimi.
Titiz bir adam ama titizliği sizin başınıza kakmak için kullanıyor, yani aslında ben titizim diyen titizliği karşısındakine iş yaptırmak için kullanan biri, dağınık demişsiniz çünkü, gerçekte titiz ve tertipli biri kirlilerini kirli dolabına atar, atarken bile katlar, eşimden biliyorum.
Kaldı ki siz 2 küçük çocuğa bakıyorsunuz, biri özel bir çocuk, çocuklar küçükken kadınlar her işe yetişemeyebiliyor, ortalığın dağılması çok normal, titiz koca temizliğe ve düzene önem veriyor olsa zaten çocuklar dağıtıyor birde ben üstüne eklemeyeyim derdi, eşiniz boşanmak istemiyor ama size de hak ettiğiniz değeri sevgiyi yeterince göstermediğini düşünüyorum, ilk mesajındaki sözümü yineliyorum sevgi azalmış, aslında siz burada kendinizi az çabalayan eşinizi çok çabalayan taraf olarak göstersenizde sizinde çok çabaladığınızı düşünüyorum ve bazı şeyleri tam olarak kendinize itiraf etmiyorsunuz zira karakteriniz burçlarımız aynı olduğu için benim karakterime benziyorsa eğer tüm olumsuzlukları bir bir sıralarsanız buz gibi soğursunuz, sizde kin nefret olmaz, o duygularınız yok fakat birinden soğursanız biter ve dönüp arkanıza bakmazsınız, n'aber dese bu bana sövüyor deyip boşanma planı yaparken bulursunuz kendinizi.
Kendinizi soğutmak istemiyorsunuz, şu aşamada bunu yapmamanız iyi olur fevri bir karar vermiş olursunuz çünkü, sakinliğinizi koruyun ve mantığınıza yönelin.
Mune cok guzel yorumluyorsunuz. Aynen oyle iste esim bu titizligi beni vurmak icin kullaniyor. Sadece titizlik olsa dediginiz gibi olurdu. Bizim catismalarimiz cok farkli. Ona sirf problem olsun da sorun cikarayim diye pusuda bekledigini dusunuyorum dedim.Sismaniye ,
son yazdıklarınızla sizi çok daha iyi anladım, her ne kadar iş yapmadığınız zannedilip size yüklenilse de evliliğinizdeki sorunların ana kaynağı eşinizin davranış biçimi.
Titiz bir adam ama titizliği sizin başınıza kakmak için kullanıyor, yani aslında ben titizim diyen titizliği karşısındakine iş yaptırmak için kullanan biri, dağınık demişsiniz çünkü, gerçekte titiz ve tertipli biri kirlilerini kirli dolabına atar, atarken bile katlar, eşimden biliyorum.
Kaldı ki siz 2 küçük çocuğa bakıyorsunuz, biri özel bir çocuk, çocuklar küçükken kadınlar her işe yetişemeyebiliyor, ortalığın dağılması çok normal, titiz koca temizliğe ve düzene önem veriyor olsa zaten çocuklar dağıtıyor birde ben üstüne eklemeyeyim derdi, eşiniz boşanmak istemiyor ama size de hak ettiğiniz değeri sevgiyi yeterince göstermediğini düşünüyorum, ilk mesajındaki sözümü yineliyorum sevgi azalmış, aslında siz burada kendinizi az çabalayan eşinizi çok çabalayan taraf olarak göstersenizde sizinde çok çabaladığınızı düşünüyorum ve bazı şeyleri tam olarak kendinize itiraf etmiyorsunuz zira karakteriniz burçlarımız aynı olduğu için benim karakterime benziyorsa eğer tüm olumsuzlukları bir bir sıralarsanız buz gibi soğursunuz, sizde kin nefret olmaz, o duygularınız yok fakat birinden soğursanız biter ve dönüp arkanıza bakmazsınız, n'aber dese bu bana sövüyor deyip boşanma planı yaparken bulursunuz kendinizi.
Kendinizi soğutmak istemiyorsunuz, şu aşamada bunu yapmamanız iyi olur fevri bir karar vermiş olursunuz çünkü, sakinliğinizi koruyun ve mantığınıza yönelin.
Esim temizlik yapar ama cok dirdirlanir. Bogasim geliyor.Bir Akrep erkeği ile evli Koç kadını olarak bir an bu mesajları ben mi yazıyorum dedimşu an yattığım yerden bu konuya cevap yazarken, mutfak "kalk gidelim" diyor, salon da "beni gör haline şükret otur oturduğun yerde" diyor kendimi anlatmayayım rahat bir insanım, mutfakta ömür geçiremem ama eşim çooooooook titizdir.. uzun bir dönem yalnız yaşamış, her gün süpürge bile kesmeyip temizlik robotlarıyla evini temizlemiş biri.. ben de tozlarla adımı yazacak seviyeye gelmeden temizlemesem temizlemem
yani seni anlıyorum, senden daha uzun süredir evliyim ve sen en sıkıntılı senelerden geçiyorsun bence.. ben bu yaşadıklarının boşanma sebebi olduğunu düşünmüyorum.. ben konuşarak hallettim, bir yerden sonra kadın tuttuk, birlikte yaptık, şimdi çocuklara da tertipli olmalarını öğretiyorum onlarda babası kılıklılar :) ama sen iletişim bile kuramıyorsan bence bir terapiste gidin, bence aranızdaki sorun tamamen iletişimsizlik..
Bende sizin gibiyim, o yüzden o kadar iyi anlıyorum ki duygularınızı, bizler çok severek aşk evliliği yapan kadınlarız, evet belki titiz değiliz ama pis kadınlarda değiliz sadece rahatız, sevilmek bizim olmazsa olmazımız, dediğim gibi evliliğinizde ana sorun siz değilsiniz eşinizin tavrı, davranışı, ben eminim eşiniz evde dağınıklığa devam etse bile size güzel sözler söylese, değer verdiğini gösterse dünyaları önüne serersiniz.Mune cok guzel yorumluyorsunuz. Aynen oyle iste esim bu titizligi beni vurmak icin kullaniyor. Sadece titizlik olsa dediginiz gibi olurdu. Bizim catismalarimiz cok farkli. Ona sirf problem olsun da sorun cikarayim diye pusuda bekledigini dusunuyorum dedim.
Aynen kin duygusu yok bende.
Soguyunca da soguyorum. Kendi ailem bile olsa boyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?