3 yil boyunca ayiya dayi demek

Yorumunuzu yarisini okurken begendim.
Cok haklisiniz. Onun verdigi ters tepkiler daha da istemedigi birine donusturuyor beni. Sevgi dolu olsa cok farkli olurdu.
Sogumasina sogudum zaten. Maddi manevi cocuklara yetebilecek olsam bugun esimin yaninda olmazdim.
Esimle bahsettiginiz tarzda bi konusma yaptim. Eninde sonunda bosanacagimizi da ekledim. Ertesi gun 13 yil evli bi arkadasinin karisinin onu bosadigini ogrendi. Ve iki-uc ay boyunca cok cok iyiydi.
Meger sabrediyormus, tahammul ediyormus. Hep icinde biriktirmis. Ramazanda ben yorgunluktan susuzluktan iyice isleri asgari duzeyde yapmaya baslayinca patladi.
Biraz da ben patladim.
Buyuk kavgamiz oldu. Gorumcemin kocasi hakkinda konusuyordu, gunde 4 cesit yemek istiyormus ne kotu adammis, gorumcemin evine hergun yarim gun temizlikci gidiyormus, yeter miymis calismaktan hasta olmus gorumcem, yatili bakici isi birakmis, cocuklara da kendisi bakiyormus. Falan falan. 2 haftada 1 gun eve temizlikci almayi kabul etmeyen benim sikintilarimi yok sayan adam kardesini boyle dusununce delirdim ben. Ki gorumcemin kocasi yilin 8 ayi gemide. Sadece 4 ay evde. Perdeleri merdeleri indirdim asagiya sinirle.
Iftar vakti hic bir sey demeden ciktim evden 11 e kadar disarilarda gezdim. Hatta otelde kalmayi dusunuyordum. Cocuklari da biraktim ki gorsun anyayi konyayi nasilmis biri engelli biri kucuk iki cocukla kalmak.
Ama defalarca aradi. Cocuklar agliyor falan deyince dayanadim dondum geri.
O gunden beri aklimda deli gibi bosanma var iste. Hatta cinsellik icin yaklastiginda bile cogunlukla geri ceviriyorum icim istemiyor artik onu.

Simdi soyleyin bana 3 sene sabredip vatandaslik icin, cocuklarin gelecegi ve babalarindan temelli ayrilmamalari icin ayiya 3 sene boyunca dayi demeli miyim?
demelisiniz, biraz daha sabredin gereksiz diyaloğa girmeyin. ve mümkünse çılgın kavgalarınızla çocukları da korkutmayın..

valla bende senin kafadanım cocukları iyiki yapmıssın onlar senin esin el sonucta ama suan super bi fırsat var bence 3 yıl daha takıl evli sonra bakarsın basının caresine türkiyede millet evini satıyoda ordan ev alsın vatandaslık aslın diye o kadar param olsa 1 dakka durmam bende

ayrıca hangi ülke merak ettin

demelisiniz, biraz daha sabredin gereksiz diyaloğa girmeyin. ve mümkünse çılgın kavgalarınızla çocukları da korkutmayın..
Yok kirdili doktulu kavgamiz olmuyor ses yukseliyor nadiren de olsa korktuklari oluyor
Hangi ulke oldugunu yazmayayim ama refah seviyesi yuksek bi ulke

bu arada sakın ama sakın buraya dönmeyi düsünme ailen gel dese bile düsünme burası suriyeli afgan dolu tv de görüyosun millet sort giyiyo diye dayak atıyo bide adam utanmadan hapiste yatmıyo

Yok kirdili doktulu kavgamiz olmuyor ses yukseliyor nadiren de olsa korktuklari oluyor

Hangi ulke oldugunu yazmayayim ama refah seviyesi yuksek bi ulke

Tabi hangi ulke oldugunu bilmiyorum ama refah seviyesi yuksek ve kira ve issizlik yardimi yapan bir ulke olduguna gore, benim bildigim kadariyla yardim alman ici vatandas olmana gerek yok. Uzun sureli b ir oturumun varsa, ki 7 senelik evlilik sonrasi vardir heralde, yardim alabilecegini dusunuyorum ama tabii ben bunlari verdigin verilere uygun tahmin ettigim ulke icin soyluyorum.

Sismaniye yorumunu okudum, ama yinede boşanırsan üzülürsün diye düşünüyorum. Çünkü seviyorsunuz birbirinizi ve aranızda Tutku bitmemiş anladığım kadarıyla.
Sana artık her hareketi batar olmuş . Aslında bi süre ayrı kalsanız daha rahat düşünebilirsin belki. Mesela bi süre sen çocuklarla Türkiye'de ailenin yanına tatile gel , hem daha mantıklı düşünürsün hemde bi süre kafanı dinlersin. Özlersiniz birbirinizi. Belki eşinin de kafasına dank eder bişeyler . Ayrı kalmak her açıdan iyi gelebilir.

Önceki yorumumda da yazdığım gibi eşinin hareketlerini söylediklerini fazla umursama, istemiyorsan kapı orda de. Boşanmayı kesinlikle düşünmüyorsa geri adım atacaktır bir nebze .

Birde bir hikaye vardı, gelin ve kayınvalide ile ilgili. Burda kayınvalide yerine eşini koy. Gelin kayınvalideyi zehirlemek için zehir alıyor ama aldığı kişi kadın zaten ölecek diye hergün iyi davran diyor . Gelin kayınvalide nasılsa ölecek diye çok iyi davranmaya başlıyor, öyle olunca kayınvalide de aman gelinim ne iyiymiş diye yakınlaşıyor, bütün yaptığı kötülükleri vs bırakıyor. Böylece ikisi çok iyi anlaşmaya başlıyorlar ve gelin zehiri aldığı kişiye gidip ben pişmanım, bana ilaç ver ölmesin kayınvalidem diyor. Neyse çok uzattım ama sana birebir uygun olmasada konun bu hikayeyi hatırlattı bana. sen boşanacağım diye şartlandırdıkça kendini adam sana daha çok batar hale gelmiş. Tabiki bana konuşmak uzaktan kolay ama birkaç manipülasyon ile düzeltebilirsiniz sanki. Bence eşini fazla dinleme, çalışmak istiyorsan çalış, kendine ait bi alanın olsun, eşin hayatının merkezinde olmasın, o zaman yaptıkları da sana daha az batar. psikolojik destek de alabilirsin, Allah yardımcın olsun, inşallah düzeltebilirsiniz

Malesef gocmen statusundekilere yardim yok.
Sinirsiz oturum ve vatandaslara var. Esim 4 yil once vatandas oldu aslinda benim de seneye olmam gerekiyordu ama biraz bizim ihmalimiz biraz kanun degisikligi sebepleriyle 10 yil dolmadan vatandas olamayacagim.

Zaten islere basvurmaya basladim ya hersey daha fena olacak ya da iyiye gidecek bilmiyorum. O hikayeyi biliyorum. Bazi seyleri tabii ki duzeltebilirim. Ama sogukluk da oldu.
TahAmmul cok cok azaldi

Zaten islere basvurmaya basladim ya hersey daha fena olacak ya da iyiye gidecek bilmiyorum. O hikayeyi biliyorum. Bazi seyleri tabii ki duzeltebilirim. Ama sogukluk da oldu.
TahAmmul cok cok azaldi
İşe başlayıp uzaklaşmak kafanı dağıtmak veya ondan ayrı bir tatil sana çok iyi gelecektir eminim

Cocuklari babalarindan ayri ulkelerde olmak cok zorlar. Bence de diyin. Ama kusura bakmazsaniz niye degismeye calismiyorsunuz? Tek tarafli olmaz tabiki ama esinizle konussaniz ikimizde uyum saglayalim bazi yonlerimizi torpuleyelim diye. Mesala camasirin 3 gun koltuk tepesinde kalmasi yada dag gibi bulasik biriktirmek matah bir sey degil ki. Bende oyle bi evde mutsuz olurum. Yardim da ediyormus. Esinizin tek kotu yani da elestirmesi sanirim ama siz de elestirmesi icin bu kadar firsat vermeyin. Dort dortluk olmasaniz da cabaladiginizi gorurse o da o kotu huyunu torpuler. Bosanip 2cocukla gecinmeye calismak babasiz buyutmek camasir katlamaktan daha mi kolay?

Cocuklari babalarindan ayri ulkelerde olmak cok zorlar. Bence de diyin. Ama kusura bakmazsaniz niye degismeye calismiyorsunuz? Tek tarafli olmaz tabiki ama esinizle konussaniz ikimizde uyum saglayalim bazi yonlerimizi torpuleyelim diye. Mesala camasirin 3 gun koltuk tepesinde kalmasi yada dag gibi bulasik biriktirmek matah bir sey degil ki. Bende oyle bi evde mutsuz olurum. Yardim da ediyormus. Esinizin tek kotu yani da elestirmesi sanirim ama siz de elestirmesi icin bu kadar firsat vermeyin. Dort dortluk olmasaniz da cabaladiginizi gorurse o da o kotu huyunu torpuler. Bosanip 2cocukla gecinmeye calismak babasiz buyutmek camasir katlamaktan daha mi kolay?

ben sizin çok sorununuz olduğunu düşünmüyorum. sizin anlattığınız kişilik aynı ben her yer her yerde çalışıyorum bir kuzum var. biri oluyor diğeri olmuyor. siz çalışmıyorsunuz belki ama 2 çocuk var birisi özel. bence durumunuz gayet normal. eşiniz biraz kendini törpülese ya da size yardımcı bulsa(madem bu kadar takıyor bu konuyu) o zaman işler düzelir gibi. yani ayıya dayı da deyin derim en son çare.

mecburen diyeceksiniz gibi görünüyor. eşiniz haklı diye birşey demiyorum, haklı ya da haksız kimdir düşünmedim sizin konunuzda ama bence hiç hoş birşey değil çocukların olduğu bir evde bulaşıkların dağ gibi dizilmesi, çamaşırların beklemesi, dağınıklık falan gibi şeyler. yani insan tek başına dahi olsa bunlardan rahatsızlık duyar, insanın enerjisini olumsuz yönde etkiler. her insan, erkek kadın farketmez düzenli bir evde yaşamayı hak eder diye düşünüyorum yani eşiniz çok laf eden biri olmasa ikiniz birlikte evi düzenleyip düzgün bir hale sokardınız. her insanın ilişkisi, evliliği farklı sonuçta ben sizin bir konunuzu hatırlıyorum, çok kavga ettikten yani hakaretli falan seviyesiz bir biçimde kavga ettikten sonra eşinize karşı cinsel istek duyabildiğinizi falan söylemiştiniz ve çok garibime gitmişti o yüzden bence ayıya dayı da dersiniz, koala da dersiniz siz.

olaya bir de eşiniz açısından bakın belki o da sizin için ayıya dayı demek gibi düşünüyordur. benim "buradan anlayabildiğim kadarıyla" geçinmesi zor bir insansınız, Allah her iki tarafa da sabır versin diyebiliyorum ancak.

Yapamiyorum, elimden bu kadari geliyor. Oglumla da ilgilenmem gerekiyor. Saglik olarak da cok cabuk yoruluyorum. Belim fitikli. Ayagimda sorunlar var . Tabii ki su andan daha iyisini yapabilirim. Ama onu da esim gicik ettiginden yapmiyorum. Haklisiniz bosansam daha zor olacak ama beynimi dirdirlariyla yiyen biri olmazsa cocuklarla bile daha iyi ilgilenirim diye dusunuyorum

Hakareti ve seviyesizligi siz uydurdunuz. Esim bana ne de ben ona hakaret kelimeleri kullanmadik. Cinsellik bi ihtiyac ve o zamanlarda libidom biraz fazlaydi.
Su gunlerde o zamanki gibi hissedemiyorum ve cinsellik icin hic adim atmadigim gibi, esimin attigi adimlari da cogunlukla bahanelerle savusturuyorum.
Ben de isterim duzenli bi evde yasamayi. Ama yetemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…