ben pişman olur diye beklerken çok ama çok mutlu . Her yere resim koymuşlar .Şimdi bu adama birçok laf diyesim geldi ama tutuyorum kendimi !!!!!Sizin hakkınızda bu hayırlısıymış .Önemsemeyin önemsenecek bir durumda değil bu adam bence sizi haketmiyor.Sabırlı olun kimsenin ahı kimsede kalmaz....
bugün sana yapan o kızada aynı şeyleri yapmaz mı sanıyorsun.bence kurtulmuşsun dua et.şimdi mutlu olabilirler zamanında senin mutluğu olduğun gibi ya sonra üzülmene bile değmez.3 yıllık erkek arkadaşım başka bir kız bularak beni terketti . Aynı şehirlerde değiliz oysa kız ile ayni sınıfta . Daha önce samimi fotolarını yakaladığım ancak inkar edip aglayarak şehrime gelip beni barıştırdıgı kız bu . O dönem annesinin kanser ameliyatı vardı . Birgün önce çıkıp gelmisti. Annesi cok uzulmustu ameliyata iki saat kala annesinin yanina ancak gidebilmisti . Böyle bir durumda geldigi için seviyor sanip affetmistim . Çıkma olayı yoktu çünkü o kızla . 2 ay once sorunlu bir dönem gecirirken kiz bana seni benle aldatti sen hicbirseysin gerizekalı falan diyemmesaj atmıştı . Dun bir baktım ki watsapa resim koymuşlar . Cok mutlular . Heryere ilan ediyorlar aşklarını aynı şehirde aynı sınıfta hayat onlar için güzel giderken ben kivraniyorum acidan . Hiç pişman olmamış hiç uzulmemis . Beni ozlememis . Cok kötüyüm . Herşey onlar için boyleyken butun acı benim omzumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?