- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
Merak etme canim,o adami o kizada yedirmezler3 yıllık erkek arkadaşım başka bir kız bularak beni terketti . Aynı şehirlerde değiliz oysa kız ile ayni sınıfta . Daha önce samimi fotolarını yakaladığım ancak inkar edip aglayarak şehrime gelip beni barıştırdıgı kız bu . O dönem annesinin kanser ameliyatı vardı . Birgün önce çıkıp gelmisti. Annesi cok uzulmustu ameliyata iki saat kala annesinin yanina ancak gidebilmisti . Böyle bir durumda geldigi için seviyor sanip affetmistim . Çıkma olayı yoktu çünkü o kızla . 2 ay once sorunlu bir dönem gecirirken kiz bana seni benle aldatti sen hicbirseysin gerizekalı falan diyemmesaj atmıştı . Dun bir baktım ki watsapa resim koymuşlar . Cok mutlular . Heryere ilan ediyorlar aşklarını aynı şehirde aynı sınıfta hayat onlar için güzel giderken ben kivraniyorum acidan . Hiç pişman olmamış hiç uzulmemis . Beni ozlememis . Cok kötüyüm . Herşey onlar için boyleyken butun acı benim omzumda
Bırak mutlu olsun bakalım .Siz hiç önemsemeyin gerçekten, allaha dua edin ki size erkenden bu adamın ne olduğunu göstermiş .Hayatta bu insandan başka size değer verip sayıp, sevecek birçok insan var .İnşallah sizi hakeden biri ile birlikte olursunuz.ben pişman olur diye beklerken çok ama çok mutlu . Her yere resim koymuşlar .
siz ne yaptınız merak ettim.umarım kapınızda sürünüyordur.O fotoğraf koymalar falan çok aşık olduklarından değil sana inat buna emin ol.büyük ihtimalle o kızın isteğiyle senin gerçekten unutulduğunu falan göstermek için konuldu.Biliyorum söylemesi kolay ama Sen bunları umursamayıp hayatına devam edebilirsen uzun vadede sen kazanırsın.unutma başkasının acısı üzerine kurulan bir ilişkinin süresi çok kısa oluyor.
siz ne yaptınız merak ettim.umarım kapınızda sürünüyordur.
Zaten ilk mesaj attığında yeterince yaktı canimi hala neden uğraşıyor yeter aldı artık zaferini hiç mi insan değil bunlar ya .Çocuktaki ayrı midesizlik kızdaki ayrı midesizlik. İnsan bir düşünür benimle onu aldattı beni de başkasıyla aldatır herhalde diye. Boşver bırak şu yarım akıllıları. Kız şimdi zafer kazanmış gibi ama o heves kursağında kalır onun.
Ahh canim yaa 3 yil nedir ki boyle bir 'adamla' evlenip bir ömür gecirmenin yaninda onune bak dunya kadar erkek var ona mi kaldin 3 5 ay sonra onune daha iyi biri cikacak eminim hiçte aci çekme giyin suslen gez kafanı dagit dunyaya onunla mi geldin sanki3 yıllık erkek arkadaşım başka bir kız bularak beni terketti . Aynı şehirlerde değiliz oysa kız ile ayni sınıfta . Daha önce samimi fotolarını yakaladığım ancak inkar edip aglayarak şehrime gelip beni barıştırdıgı kız bu . O dönem annesinin kanser ameliyatı vardı . Birgün önce çıkıp gelmisti. Annesi cok uzulmustu ameliyata iki saat kala annesinin yanina ancak gidebilmisti . Böyle bir durumda geldigi için seviyor sanip affetmistim . Çıkma olayı yoktu çünkü o kızla . 2 ay once sorunlu bir dönem gecirirken kiz bana seni benle aldatti sen hicbirseysin gerizekalı falan diyemmesaj atmıştı . Dun bir baktım ki watsapa resim koymuşlar . Cok mutlular . Heryere ilan ediyorlar aşklarını aynı şehirde aynı sınıfta hayat onlar için güzel giderken ben kivraniyorum acidan . Hiç pişman olmamış hiç uzulmemis . Beni ozlememis . Cok kötüyüm . Herşey onlar için boyleyken butun acı benim omzumda
ben pişman olur diye beklerken çok ama çok mutlu . Her yere resim koymuşlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?