3 yıllık erkek arkadaşımı terk ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eee bu ayrılma nedeni mı?
Benim annemde babamla evlenirken babamın hiçbirşeyi yokmuş. Şimdi var. Ayrıntıya girmeyeceğim ama var. Benim kıstasım bir erkek aileden yana malvarlığı olmayabilir ama çalışkan olur. Çalışkanlığa bakın.

Son düzenleme:
Çalışkan degildi tembeldi! Oldu mu için rahatladı mı?

Asıl mesele bu olabilir mi?
Size gelecek vaadedememesi. Haksızsınız demiyorum ama, madem böyle bir karar verdiniz arkasında durun, barışsanız bile iki gün sonra yine ayrılacaksınız. Çünkü okuldan mezun olur olmaz maddi durumu bir anda düzeltemeyecek, iş bulması şu şartlarda kolay olmayacak ve toparlanması zaman alacak.

Yorum yapan herkese tesekkür ederim. Kendisine geri dönmeyecegim, artik kendi yoluna bakacak, beni gram ilgilendirmiyor ne halde olduğu. Sadeve vicdan yapmistim ama cok sacmaymıs. Banane kim ne yapiyorsa yapsın, ben kendi hedeflerime bakarım. Beklentilerimi karsılayanla devam ederim, karsılamayanında bundan sonra gözünün yaşına bakmam.
Herkese iyi aksamlar, tesekkür ederim.

Katiliyorum. Neden linç yediği bu yorumda saklı bence. Çok itici olmus yazdıklarınız. Ailesinin maddi durumunu bile sorgulamışsınız ki sizi hiç ilgilendirmeyen bir konu .
Evet adam hirssiz...rahat bir tiple bende görüşmüştüm, sadece is konusunda değil her durumda insani gıcık edebiliyorlar rahatliklariyla...ama yok ev borcu öderiz yok ben zaten güzelim, guzelligimle kimleri kimleri bulurum tadında mesajlarınız gerçekten bu konuda sevgilinize iyi bir niyetle bakmadığınızı gösteriyor. Iyi olmuş ayrılmanız. Zengin insanları bulmanızın güzellikle hiç ilgisi yok ayrıca. Yaşınız kaç bilmiyorum ama hayat instagramdaki zengin kadınların kocalarıyla verdiği pozlardan ibaret değil. Mesela ben gorece normal bir guzellige sahibim. Karşıma da zengin, işini koparmış tipler çıktı ama kalp var ya o kalpte atacak. Atmadı mi olmuyor :) bence fazla aklilestirmissiniz meseleyi.

yalnız unutmayın ilişki içerisinde sizin de beklenti karşılayabilmeniz gerek. standartlarınız yüksekse siz de o standarttaki kişiye uygun yani onun beklentilerini karşılayabilen biri olmalısınız.

bu arada maddi açıdan rahat bir hayat istemek suç değil. herkes iyi bir hayatı hayal eder. kimisi bunun için piyango bileti ile şansını dener, kimisi iş yerinde yükselerek kimisi de zengin biri evlenerek. siz açıkça bu kişiyi maddi anlamda yetersiz gördüğünüz için ayrılmışsınız, sadece keşke kendinizi daha erken tanıyıp böyle biriyle olmayacağını baştan bilerek ilişkiye başlamasaydınız.

ay ben o güzelim mesajlarını görmedim :) bunlar hep diziler yüzünden oluyor bence, çok ciddiyim. çoğu güzel kadın o maddi gücü olan adamların güzelliğe kanıp aşık olacağını sanıyor. bu mevzu psikologlarca dahi irdelendi.
gerçek hayatta işler böyle değil ama..
bir kere o adamların ayrı dünyaları, ayrı kültürleri var. o dünya içerisinde büyümüş yani aynı dili konuşan, atıyorum bebekliğinden beri alplerde kayak tatillerine giden kadınlar varken, bana gelecek sunamaz ben güzelim, iyisini bulurum diyenlerle zaten ortak bir noktaları olamıyor.

Yok kk da öyle değil. Ben kadının gençliğim güzelliğim var deniyor. Bunun karşılığı da para ile alınıyor. O kadar çok genç kadına rast geldim ki konu hep aynı zengin koca sende ne var diyorsun? Sen zengin koca bulamamışsın bize bulaşıyorsun diyen bile oldu. Nasıl denk gelmişse bu dönem kk da herkes çok güzel herkes çok eğitimli herkes genç yaşına rağmen çok iyi maaş alıyor.

Hangi haktan bahsediyor? Okul sizin yüzünüzden mi uzamış? Kendi tembelliği ve sorumsuzluğu yüzünden uzatmış. Siz hayatında olsanızda olmasanızda durum değişmeyecekmiş zaten. Sanki her şey yolunda gidiyorken siz ayrıldığınız için psikolojisi bozuldu ve okulu o yüzden uzattı gibi davranmasın. Hak meselesi olacak bir durum yok ortada.

ahah aynen.. nasıl bir uhde varsa burada olumsuz bir yorum yazana anında saldırı.
ee madem o erkekleri bulacak kadar güzelsin o zaman neden bu tiple seneler geçirdin derler adama.
bunu da konu sahibi özelinde demiyorum sadece, benzer konular açan herkes için bu dediğim.
valla o zengin adam aynı zamanda hem yakışıklı hem de eğitimli olacaksa o adamın ligi başka zaten. haa dersen ki ben de o şampiyonlar ligindeki kadınlardanım eyvallah. ama orası içinde önce tek bir çantaya 3 aylık maaşını - o da ortalama markada- vermen lazım. atıyorum bayrampaşadaki banka şubesinde değil, leventte ünlü bir iç mimarın elinden çıkmış bir ofiste çalışman lazım, iş çıkışında yeşilköye değil yeniköye balık yemeye gitmen lazım. lazım da lazım.
çünkü o adamlar o ortamlarda, çevreleri orada.
haa sadece maddiyat yeterli dersen de öküzüne razı olman lazım..
ama bunları söyleyince dediğin gibi kıskanç oluyosun. neyi kıskandığımızı hala anlamadım ama..

Benim son dönemler de güzelliğimi unutmuştu mesela. Ben kac kere uyardım onu; sen farkında olmasan da ben hala güzel bir kadınım, isteyenim cok benim haberin olsun diye mesajı vermiştim. O gün de zaten son görüşmemiz oldu, 3 gün sonra okul mevzularından ayrıldım.

Beni unutmuştu mesela son dönemler de. Ben okuldan dolayı yogun diye cok büyütmedim ama yanındaki kadının degerini bilmesi ve dört elle hayata sarılması gerekiyordu

Ben zengin aramıyorum. Sadece evi olsun babadan kalma mı olur baźka bir sey mi bilmiyorim artık, bir de adam akillı işi olsun. Bu insanın ne işi var ne evi var. Beklesem ve evlensek 10 sene borc mu odeyeceğim? Ben gezmek istiyorum gencligimi yasamak istiyorum. Tamam onca zaman gecirdik ister istemez o günlerim geliyor aklima ama ne yapabilirim?

Gayet doğru olanı yapmışsın. Bilgisayar mühendisliği okuyorum ben de evet bölüm zor ama sektör de zor. Çalışırsan bölüm derslerini geçiyorsun. 6 sene uzatmak abartı. Kaldı ki çalışırken dahi para kazanabiliyorsun. Bu 6 senede 6 ay düzgünce oturup çalışsa Web programlama yapar şuan en kötü ihtimalle ayda iki üç bin TL kazanırdı. Bilgisayar mühendisliğinde para kazanmak için mezun olmak gerekmiyor. Erkek arkadaşım da benim bilgisayar mühendisi değil ama alaylı denen üni okumamış bu işle uğraşıyor. 25 yaşında gayet güzel spor arabasını almış kendine. Çünkü para kazanabileceği bir meslek. Okulu 6 sene, üstelik 28 yaşındayken sallamayan, hala para kazanma derdinde olmayan birisi üzgünüm ama diploma iş yapmadığından para da kazanamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…