- 11 Mayıs 2020
- 116
- -22
- 13
- 36
- Konu Sahibi 31cigdem31
-
Bacım zaten aranızda 3 yaş var sen 31 sin ya seni tasıyamazdı ya o adam iyiki ayrıldın ..
sen daha iyilerine layıksın
Kaşar iması mı? Onu nerden çıkardınız.
tabi ki iyi yapmışsın bir kere kadınlar içgüdüsel maddi durumu yerinde olmasa bile gelecek vadeden potansiyelli kişilerden hoşlanmaya meyilli bence.
Buradaki üyelerin bazıları son zamanlarda özellikle dikkatimi çekiyor, en ufak maddiyat imasında sen paragözsün diye linç ediyorlar ama başka konularda görüyorum kendi maddi durumlarıyla övünüyorlar. Yani kendilerine gelince gayet de sorumluluk bilinci olan, maddi olarak iyi kişiler seçmişler ama başkasına senin ne haddine diyorlar, samimi bulmuyorum.
Ciğdem dün bana neden ah ettin tuttu oNeyse tamam problem yok ben yanlış anlamışım o zaman.
iyi günler.
Ay yazık size. Siz bu dünyada kendinize göre birini bulamazsınız nasa ile anlaşında belki diğer gezegenlerde vardır. Üst seviyeymişsiniz güzelliğiniz zekanız falan yazık harcanmayın buralardaşimdi barajı aşan kazanıyor hanımefendi,bu bir parametre değil kusura bakmayın.
Ben teşekkür ederim asılTeşekkürler.
Çiğdem sana Çiğdem’in ex manitası Çiğdem’eCiğdem dün bana neden ah ettin tuttu o
Siz niye kazanamadınızşimdi barajı aşan kazanıyor hanımefendi,bu bir parametre değil kusura bakmayın.
Maddi olarak iyi kişiler mi seçmişler yoksa maddi olarak iyi duruma gelmek, iyi durumda olmak için çalışıp çabalıyorlar mı?
Konu sahibi deseydi ki sorumluluk sahibi olmadığı için endişe ediyorum haklı derdim. Ama diyor ki ailesinin maddi durumu iyi değil, benim peşimde ailesinin maddi durumu iyi olan bir takım yakışıklı erkekler var, ben çalışmıyorum ama maddi durumu iyi, işi gücü güzel, çok para kazanan aynı zamanda da aileden mal varlığı kalacak olan birini istiyorum. Tercihtir, bir şey diyemeyiz. Böyle birini bulur, mantık evliliği yapar belki çok da mutlu olur. Ama bütün bunlar zengin koca aradığı gerçeğini değiştirmez.
Siz niye kazanamadınız
Ciğdem dün bana neden ah ettin tuttu o
Tıp mezunu falan mısınız nesiniz?Okumak istemedim.
Neden ki ailevi bir durum mu maddi bir durum muOkumak istemedim.
Komik bile değildi.Ay yazık size. Siz bu dünyada kendinize göre birini bulamazsınız nasa ile anlaşında belki diğer gezegenlerde vardır. Üst seviyeymişsiniz güzelliğiniz zekanız falan yazık harcanmayın buralarda
Terlik mi?Az kaldı geliyor.
Tıp mezunu falan mısınız nesiniz?
İktisat işletme deme düşer bayılırım
Hehehee tabi zeka seviyeniz bizden farklıymış ya ondan siz gülememişsinizdirKomik bile değildi.
Neden ki ailevi bir durum mu maddi bir durum mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?