- Konu Sahibi 31cigdem31
-
Gerçi o zaman da kendinizi bir daha hatırlatıp ona daha fazla acı çektirebilirsiniz. İki ucu b*klu değnek....Vicdan falan bunları düşünmek için biraz geç kalmadınız mı? Siz bu adamı sevdiğiniz için özlediğiniz için acı çekmiyorsunuz ki. Siz bu adamı bıraktığınız için vicdan azabı yaşıyorsunuz sadece...
Ve birşey diyim mi. Çektiğiniz şey aşk acısı değil. O yüzden iyi ki bıraktınız bence çünkü sevmiyorsunuz. Bence burada konu açmanıza bile gerek yok..
Ya vicdanınızı rahatlatmak istiyorsanız bunu bizimle sağlayamazsınız. O kişiyle konuşup olgun bir şekilde duygularınızın bittiğini söyleyip helallik isteyebilirsiniz bence. Ancak bu şekilde rahatlarsınız.. Bunu o sağlar biz değil..
Eee paragöz ama kendi calismiyorken baskasindan gelecek istemesi ailesinin maddi durumunu sorgulamasi mesele 3 sene cikip sen gelecek vadetmiyorsun diye ayrilması bir de. Kendisi atıyorum kasiyer dahi olsa evet haklisin sen calisiyorsun daha iyisini istemek hakkın derdik.tabi ki iyi yapmışsın bir kere kadınlar içgüdüsel maddi durumu yerinde olmasa bile gelecek vadeden potansiyelli kişilerden hoşlanmaya meyilli bence.
Buradaki üyelerin bazıları son zamanlarda özellikle dikkatimi çekiyor, en ufak maddiyat imasında sen paragözsün diye linç ediyorlar ama başka konularda görüyorum kendi maddi durumlarıyla övünüyorlar. Yani kişiler kendilerine gelince gayet de sorumluluk bilinci olan, maddi olarak iyi kişiler seçmişler ama başkasına senin ne haddine diyorlar, samimi bulmuyorum.
kimse size gelecekte maddi açıdan bir şey sunmak zorunda değil zaten. erekleri cüzdan gibi görmekten vazgeçin.Forumda yeniyim öncelikle herkese merhabalar.
Benim bir derdim var ve hata mı yaptım bilmiyorum,sizlerden öğrenmek istiyorum.
Erkek arkadaşım 28 yaşında ve Bilgisayar Mühendisliği okuyor şu anda. Üniversiteyi geç kazanmış(22 yaşında) ve okulunu ilk 2 sene ki rahatlığı yüzünden uzattıkça uzattı maalesef. Şu anda 6 senesinde ve ben okulunu yarım dönem daha uzattığı için, inancımı kaybettim ve gelecek vaad etmediğini düşündüğüm için ayrıldım. Elinden geleni yapıyordu, bölümü zor ama ben daha fazla beklemek istemedim, bitirdim.
Ben, gelecek vaad etmediğini söyledim, sana olan inancımı yitirdim dedim ve ayrıldığımı söyledim. Bana, ikimiz için mücadele ettiğini,onu en zor zamanlarımda, tam da (15 dersi kalmıştı) tüm gücüyle bitirmek için uğraşırken, yarım dönem daha uzattığı için ayrıldığımı,g.. gibi ortada bıraktığımı söyledi.
Bana bir sürü hakkını asla helal etmediğini,benim gibi bir insanın da ahını aldın ya,bir daha yüzümün gülmeyeceğini vs söyledi. Ben de her yerden engelledim kendisini. Unuttuğumu görsün diye 2 ay sonrasında instagrama fotograf vs attım ki eminim daha da çıldırmıştır bu duruma ama açıkçası...
Bazen yanlış mı yaptım diye kendime soruyorum ve kafam o kadar karıştı ki ne yapacağımı bilmiyorum.
Beni gerçekten seviyor,asla aldatma vs işlerine bulaşmaz,şiddet saygısızlık ya da yalan herhangi bir şey olmadı ama bende onun ne parasını yedim(cebinde beş kuruş parası yok kaç senedir,ne gezebildik ne tozabildik). Ben mezun oldum geçen haziran ayında, o yüzden benim onu kullandığımı ve ben istanbul'a dönünce ilk fırsatta(okulunu yarım dönem daha uzattığını söyledikten sonra ayrıldım) onu ortada bıraktığımı vs söyledi,baya bir ah etti bana. Aile kültürlerimiz ortak,kafa yapılarımız ortak,tek sıkıntı hırslı bir insan değil ve onun hayatta başarılı olmasını isteyen bir insan olmama rağmen, onun bu hayatta hiçbir şey başaramayacağını düşünüyorum, bu yüzden de ayrıldım. Ailesinin de maddi durumu vs iyi değil, bu yüzden gelecek açısından bana sunabileceği bir şey yok.
evlenseydik, yıllarca ev borcu vs ödeyecektik. ayrıca mezun olacak,askere gidecek,para kazanacak vs beklemek istemedim ben,sıkılmıştım bu durumdan.
ama bazen geceleri aklıma geliyor ve keşke böyle olmasaydı diyorum.
sizce ben yanlış mı yaptım? sonuna kadar beklemeli miydim?
Bu tarz ya da benzer bir şeyler yaşayan birileri var mı, bana akıl verin lütfen.
teşekkür ediyorum şimdiden..
Yok canım..Evet sımdı dıger yorumlara baktım gordum yakısıklı ıs guc sahıbı isteyenlerı varmıs.
Yazdıgım yoruma da pısman oldum, ben gelecek goremedı ve kendı açısından bitmesinin dogru oldugunu dusunup baya severken ayrıldı guclu durdu falan sandım konuyu okuyunca.
Ne dıyelım.
Başka üniversitelerde farklılık var mı bilmem, bizim üniversitede yaz okulunda en fazla 3 ders alınabiliyor. 6 ders fazla benceşimdi şöyle aslında. 15 dersi var ama yaz okulunda 6 tanesini alacaktı mezun durumunda olduğu için,dönem içerisinde de diğerlerini alacaktı ve tek ders çift ders sınavına 2 tanesini bırakma şansı vardı. Yani aslında 13 dersi vardı. Bana baya bir beddua etti ve canım sıkılıyor bu duruma. Bir de bıraktıktan sonra mı böyle oldum, yoksa ayrılırken ders mi bahane oldu aslında bilmiyorum ama böyle sevgim bitmiş gibi hissediyorum. Ve kendi kendime, seven insan zaten ayrılmazdı,muhtemelen farkında olmadan sevginde bitmişti diye teselli ediyorum kendimi ama bilmiyorum kafam çok karışık...
3 sene gayet uzun bir süre 8 sene de abartmışlar. Ben 6 sene bekledim de elime ne geçti bomboş bir sıfır. Önüne bakmanızı tavsiye ederim ayrılmakla iyi yapmışsınız.3 sene uzun bir süre değil,benim çevremde 8 senedir birbirini bekleyenler var yazacaktım
15 ders yarım dönem . Şaka değil mi bu şaka. Ünivnin kapısından içeri giren adam 15 dersin yarım dönemde ne alabilir ne verebilir konu fakeceke ye benziyor. O yüzden yorumumu ziyan etmeyeceğim
Yok canım..
Tamamen duygusal nedenlerle ayrılmış.
Sen daha duygusal düşünmüşsün ama konu sahibi senden çok daha soğukkanlı..
Yoo çalışan kişilere de aynı şekilde yorum yapılıyor dedim ya bazı üyeler yapıyor bunu herkes için geçerli değil.Eee paragöz ama kendi calismiyorken baskasindan gelecek istemesi ailesinin maddi durumunu sorgulamasi mesele 3 sene cikip sen gelecek vadetmiyorsun diye ayrilması bir de. Kendisi atıyorum kasiyer dahi olsa evet haklisin sen calisiyorsun daha iyisini istemek hakkın derdik.
Acaba kredi mi demek istedi ,anlamadım ki?
Evet varmış.aaa yeni gördüm bende..Onu isteyen eli ayağı düzgün insanlar varmış....Bi önceki attığım yanıtta "acaba yanlış mı düşünüyorum" diye içimden geçirsemde asıl düşüncemi yazmıştım.İyi ki yazmışm bikez daha haklı çıktım
Benim yazdığım olumlu yoruma bakar mısın?Baskası var diye mi terk etmıs oglanı, bende geleceğini dusunup ılkkez senelerımı verdim dıyıp hata yapmayan bırını gordum diye mutlu olmustum
peki ben ileri de sizce pişmanlık duyar mıyım? ileride keşke bekleseydim der miyim? bu konuda tecrübesi olan var mı aranızda?
kimse size gelecekte maddi açıdan bir şey sunmak zorunda değil zaten. erekleri cüzdan gibi görmekten vazgeçin.
Benim yazdığım olumlu yoruma bakar mısın?
Bende gelecek vaad etmiyor diye ayrıldığını sanmıştım, meğer daha iyi talipleri varmış...
Şanssızdan kastınız nedirhayır gelecek vaad etmediği için ayrıldım. Şu anda hiç kimse umrumda değil. günah alıyorsunuz.
ona olan inancımı yitirdim, bir okulu bile bitiremiyor ve ayrıca çok şansız bir insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?