3 yıllık erkek arkadaşımı terk ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçi o zaman da kendinizi bir daha hatırlatıp ona daha fazla acı çektirebilirsiniz. İki ucu b*klu değnek....

Eee paragöz ama kendi calismiyorken baskasindan gelecek istemesi ailesinin maddi durumunu sorgulamasi mesele 3 sene cikip sen gelecek vadetmiyorsun diye ayrilması bir de. Kendisi atıyorum kasiyer dahi olsa evet haklisin sen calisiyorsun daha iyisini istemek hakkın derdik.

Sevmiyomuşsun ki Ben ilişkimizin 11.yılnda evlendim şartlar olgunlaşsın diye. Beklemek istemedim demeniz şımarıklık. En başından ihtimaller belli okuldu askerlikti vs. Ne kadar bekleyeceğini biliyormuşsun.

kimse size gelecekte maddi açıdan bir şey sunmak zorunda değil zaten. erekleri cüzdan gibi görmekten vazgeçin.

Yok canım..
Tamamen duygusal nedenlerle ayrılmış.

Sen daha duygusal düşünmüşsün ama konu sahibi senden çok daha soğukkanlı..

Son düzenleme:
Başka üniversitelerde farklılık var mı bilmem, bizim üniversitede yaz okulunda en fazla 3 ders alınabiliyor. 6 ders fazla bence

3 sene uzun bir süre değil,benim çevremde 8 senedir birbirini bekleyenler var yazacaktım
3 sene gayet uzun bir süre 8 sene de abartmışlar. Ben 6 sene bekledim de elime ne geçti bomboş bir sıfır. Önüne bakmanızı tavsiye ederim ayrılmakla iyi yapmışsınız.

Yok canım..
Tamamen duygusal nedenlerle ayrılmış.

Sen daha duygusal düşünmüşsün ama konu sahibi senden çok daha soğukkanlı..

ben başkası için ayrılmadım bu birincisi. böyle olsaydı şu anda hayatıma birisini almıştım.
ikincisi benim orada anlatmak istediğim şey,ben güzel bir kadının ve beni isteyen çok kişi var ve ben buna rağmen kimseye gitmiyorum,şu anda yalnızım ama ileri de hayatıma birisini alırsam,ondan daha iyisini bulma ihtimalim çok yüksek ve ben bu ihtimalin farkındayım...
iftira atmayın insanlara.

Yoo çalışan kişilere de aynı şekilde yorum yapılıyor dedim ya bazı üyeler yapıyor bunu herkes için geçerli değil.

Sen bu çocuğu sevmıyomuşsun iyi yapmışsın ayrılmakla mantıklı bi karar olmuş..

Yine neden konu sahibi linç edildi anlayamadım.
3 yıl, ki dile kolay 3 yıl. Hiç kısa bir zaman dilimi değil.
Adam bunca zaman hayatında ciddi bir ilişki varken kendini toparlamadıysa konu sahibi ne yapsın pardon? Hayır yani konu sahibinin güveni kırılmış olabilir, artık ona inancı kalmamış olabilir bunlar normal şeyler. Maddi durum yüzünden ilişki bitirilemez mi? İlla dayak ve hakaret mi olması lazım? Ki burada sadece maddi durum değil, konu sahibinin ona olan inancını ve güvenini de bitirmiş.
Ben seni anladım konu sahibi, sevgilinin konuşmasına bakma, belli ki soğumuşsun ve bitirmişsin. Yapacak birşey yok yoluna bakmaktan başka.

Evet varmış.
Çok mantık mantık gerekçeleri yazmıştı.
Ondan belliydi.
Ama ben eski erkek arkadaşını sevdiğini çok hissedemedim. Çok soğukkanlı geldi konu sahibi bana..

Tabi olayın iç yüzü farklı da olabilir..
Burada yazdığı kadarına yorum yapıyoruz.

Bu arada bana ah etmesinin bir sebebi de şu.
biz ilişkiye başlarken,ben uğraştım,ilk mesajı ben attım. Sonrasında bir kere buluştuk ve hesabı o ödemişti bende ikinci defa buluşalım görüşelim diye,hesabı sen ödedin,ben de sana tatlı ısmarlayacağım dedim. o ikinci buluşmaya gelmek istememişti ama ben bir şekilde ikna ettim ve ondan bir müddet sonra da sevgili olduk.

bana söylediği şey; benim hayatıma sen girdin,benim için sen uğraştın, ben peşinden koşmadım senin,ben uğraşmadım ama şimdi beni zor zamanımda göt gibi ortada bırakıp gidiyorsun. sana onca verdiğim sözlere rağmen,mucadelemi bilmene rağmen bırakıp gidiyorsun. bu çok zoruna gitti ondan ah etti işte.

Bir de biz ilk ayrıldığımızda düzgün bir şekilde helalleşerek ayrılmıştık. Aradan 15 gün geçti ve bana instagramdan ulaşmaya çalıştı,ben de kendisini engelledim ve beni rahatsız etme lütfen dedim. Bu çok zoruna gitti ve ortak bir arkadaş vasıtasıyla bana uzunca bir mesaj attı ve yukarıdaki şeyleri söyledi. bende gelecek vaad etmediğini,inancımı yitirdiğimi vs söylemek zorunda kaldım bu sefer belki kesin gider diye.
bunlar da çok zorunda gitti ve son olarak sana hakkımı asla helal etmiyorum,şimdi vicdan rahatlığıyla gidebilirsin dedi.

Baskası var diye mi terk etmıs oglanı, bende geleceğini dusunup ılkkez senelerımı verdim dıyıp hata yapmayan bırını gordum diye mutlu olmustum
Benim yazdığım olumlu yoruma bakar mısın?
Bende gelecek vaad etmiyor diye ayrıldığını sanmıştım, meğer daha iyi talipleri varmış...

peki ben ileri de sizce pişmanlık duyar mıyım? ileride keşke bekleseydim der miyim? bu konuda tecrübesi olan var mı aranızda?

Bitirmişsin artık yoluna bakmalısın
Haklı ya da haksız fark etmez sevseydin bırakamazdın zaten
Her insanın hayattan beklentileri farklı
Ama teyzen yaşında bir insan olarak şunu net söyleyebilirim; emek verilen, zorluktan, yokluktan geçen ilişkiler çok değerli oluyor.
Adamı seçersin iyi eğitimli, yakışıklı, çalışkan hazır paket gibi, sana dünyayı bir dar eder neye uğradığını şaşırırsın. Güzelim, eğitimliyim, talibim çoktan yola çıkarsan yolda kalırsın. Her zaman mütevazi olmak iyidir, hayat o kadar planlayabileceğin bir şey değil, hele de kendin daha elle tutulur bir adım atmamışken. Kendi hayatını kendin garanti altına almak olsun amacın, kocadan beklersen çok yanılırsın genç arkadaşım

kimse size gelecekte maddi açıdan bir şey sunmak zorunda değil zaten. erekleri cüzdan gibi görmekten vazgeçin.

ben erkekleri cüzdan olarak görmüyorum,görmüş olsam beş parası olmayan bir insanı sevip de 3 senemi geçirmem. yeri geldi o ısmarları ama yeri geldi ben de ısmarladım.
biz onunla hem arkadaş hem dost hem sevgili hem yoldaştık o zamanlar ama gelecek görmediğim için bitti.

Benim yazdığım olumlu yoruma bakar mısın?
Bende gelecek vaad etmiyor diye ayrıldığını sanmıştım, meğer daha iyi talipleri varmış...

hayır gelecek vaad etmediği için ayrıldım. Şu anda hiç kimse umrumda değil. günah alıyorsunuz.
ona olan inancımı yitirdim, bir okulu bile bitiremiyor ve ayrıca çok şansız bir insan.

hayır gelecek vaad etmediği için ayrıldım. Şu anda hiç kimse umrumda değil. günah alıyorsunuz.
ona olan inancımı yitirdim, bir okulu bile bitiremiyor ve ayrıca çok şansız bir insan.
Şanssızdan kastınız nedir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…