30 dan sonra evlilik şansı...

Çalışıyor musun canm bir ise girsen çevren genişler kısmetin açılır belki

Ha ha :) kesinlikle beni de bu dusunduruyor.

sanırım boşanma mahkemesi sonuçlanır sonuçlanmaz soluğu burda almış.

"anaammm gadınnnnn" şeklinde. ııııyyyyyyyyyykkkk

Yahu yil 2017 halen sanaldan kadin dusurmeye calisanlar var.. Inanılır sey degil...

Teknoloji gelişti, su tiplerin beyninde en ufak gelisim yok..

Cikar elbet 40 yasinda bile evlenen var. Umudunu yitirme..

bu kafadan hala varmiş demek

Gecen gun bi kizla tanistim ikizinin 10 yasindan buyuk cocugu var kendi daha bu sene evlenmis 35 yasinda bu arada .Ben ask evliligi yapmak istedim dedi ve esiylede ilk tanismada tartismislar Adam cok yakisikli ve cok tatlilar bi bakmissin bi anda oluvermis Onemli olan cok talibin olmasi degil bi tane olsun uygun olsun

Yaş konusunda görüyorum ki insanlar evliliği yanlış anlamlandırıyor. Evlilik bir ihtiyaçtır ve gerçekten güzel bir şeydir... Tabi insanlar çok acayip, kadın erkek fark etmez.. Hayatın gerçekten tadını çıkartmak için önce iyi bir eşle, evlilikten daha iyi bir şey olamaz.

Öyle bir anlatmisiniz ki sanki 50 yaş gibi. Zaten evlilik yaşı büyüdü artık 28 35 arası evlilikler daha çok. Tevekkül edin. Allah yazdiysa zaten olur. Allah yazmadiysa ne yapsanız boş.

bence 30 geç değil.Çevremde de gördüğüm kadarıyla 30 ve üstünde evlenenler daha mutlu oluyorlar ya da en azından boşanma ihitmalleri de daha az oluyor.çünkü ikisi de daha olgun ve havai değil.Erkekler için zaten 30 öncesi olgunlaşmamış oluyorlar diye bir söylem var.Ki kadınlar içinde yemek ev işleri derken her bayanın da artık çalıştıgını,kısaca çalışma oranının arttıgı bir zamanda 30 erken bile olabilir yani çünkü herşeye yetişmek de zor :) bu arada Allah öyle birini çıkarır ki karşınıza iyi ki dersiniz iyi ki şimdi olmuş..İnşAllah gönlünüze göre istediğiniz olur :)

Son düzenleme:
Olgunlukla alakası yok, erkekler kadınlardan çok daha erken olgunlaşırlar en azından evlilik için... O senin dediğin mecburiyetten oluyor, o yaştan olsa boşansa kim alacak o kızı?

Aynen o yüzden yaşa takılmamak lazım. Mutlu bir yuva iyi bir eş ile olur. Dolayısıyla İnsanlar sadece 30 yaş altı evlendiği zaman değil, iyi bir eş bulduğu sürece her yaşta mutlu bir evliliğe sahip olabilirler

Kendi evlilik odakli dar cevresine bakip kendince ideal evlilik yasi,cocuk sahibi olma yasi belirleyenleri ciddiye almayin.

Hayatta bazi seylerin net bir matematigi yoktur,evlilik de bunlardan biri.

Benim genc evlenen pek cok tanidigim var ve yaridan fazlasi otuzuna gelmeden bosandi,ee ben de genc evlenenler mutsuz oluyor ,evliligi kavrayamiyo mu diyeyim simdi ?

İnsan evlenmek ister sevdiği biriyle de çevrede çok baskı yapıyor ..bide bekarsan sbuk sabuk insanları sana yakıştırıyorlar en gıcık durumu bu ..bi rahat bıraksalar ...gölge etmeseler yeter..

Evet... Şimdiki kızlar ne ev işi biliyor, ne temizlikten anlıyor kendine bakamıyor çocuk nasıl bakacak? Aklı başına gelene kadar uzun süre geçiyor. Erkekten ne beklenir evlilikte? Çalışıp eşine, çocuğuna bakması imkanı oldukça ev işlerine yardım etmesi ve evi yönetmesi.. Bu tarz şeyler karakter meselesi, 23 yaşında bir erkek de yapabilir bunu yaşla alakası yok. Kadınlık bambaşka bir mesele, genç kızların aklı başına gelene kadar yaşları 28-30' u buluyor. Ana baba evinde eli sıcak sudan soğuk suya deymiyor, en ufak birşeyde mızıldanıyorlar bu kızlar evlenince kocasına çocuğuna nasıl bakacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…