- 1 Şubat 2017
- 791
- 364
- 23
- Konu Sahibi Kelebeksultan
-
Çalışıyor musun canm bir ise girsen çevren genişler kısmetin açılır belkiönümüzdeki aylarda 31 yaşımda olucam...
Hayatımın tamamlanmamış oldugunu hissediyorum... Çok büyük sıkıntılar atlattım ve hala devam eden şansızlıklarım var... Bi noktadan bakılırsa hayatım tamamen değişti...
Ama en canımı sıkan şey evlenememiş olmam... Ve bu konudaki çaresizliğim... Hiç bişey yapamıyorum oluşum... Her gecen gün ümidim azalıyor...
Kendimi bi şekilde motive etsem de çevreden birinin bir sözü bir iması tekrardan yıkılmama sebep oluyor...
Dua etsem kabul olmuyor sanki bi engel var...
Çok güzel şartlara sahıp bi ailem var ama artık bu yaştan sonra da onlarla zoraki bi hayat yaşıyor gibi hissediyorum... Bu da çok canımı sıkıyor...
Evlilik için hala şansım var mı? Bu konuda mucıze yaşayan var mı? 30 undan sonra gerçekten "allahın bana bir lütfu" diyebileceğim biri karşıma çıkar mı?
Ha ha :) kesinlikle beni de bu dusunduruyor.Evlilik için yaş konusuna çok takılmıyodum aslında ama gerçekçi olmak gerekirse benim korkum da şudur ki ben 30 olsam kocam minimum 35 olur gibime geliyor. Malum 30yaşındaki erkek 20lik kız isterken 40lık erkekler 28 33 vs istiyorlar. Yani tamam acele etmeyelim ama her geçen yıl müstakbel kocamın yaşına da yaş katıyo üzülüyorum
sanırım boşanma mahkemesi sonuçlanır sonuçlanmaz soluğu burda almış.Bozmus niyeti dayi belli zaten
Kadinlar klübü wuuuuw ici kadin dolu
sanırım boşanma mahkemesi sonuçlanır sonuçlanmaz soluğu burda almış.
"anaammm gadınnnnn" şeklinde. ııııyyyyyyyyyykkkk
Cikar elbet 40 yasinda bile evlenen var. Umudunu yitirme..önümüzdeki aylarda 31 yaşımda olucam...
Hayatımın tamamlanmamış oldugunu hissediyorum... Çok büyük sıkıntılar atlattım ve hala devam eden şansızlıklarım var... Bi noktadan bakılırsa hayatım tamamen değişti...
Ama en canımı sıkan şey evlenememiş olmam... Ve bu konudaki çaresizliğim... Hiç bişey yapamıyorum oluşum... Her gecen gün ümidim azalıyor...
Kendimi bi şekilde motive etsem de çevreden birinin bir sözü bir iması tekrardan yıkılmama sebep oluyor...
Çok güzel şartlara sahıp bi ailem var ama artık bu yaştan sonra da onlarla zoraki bi hayat yaşıyor gibi hissediyorum... Bu da çok canımı sıkıyor...
Evlilik için hala şansım var mı? Bu konuda mucıze yaşayan var mı? 30 undan sonra gerçekten "allahın bana bir lütfu" diyebileceğim biri karşıma çıkar mı?
bu kafadan hala varmiş demek23 yaşında evlendim, tek çocuk 27 yaşında oldu... 21 yaşında mezun olup çalışmaya başladım. Şimdi şartlardan dolayı gençler hayata 2-3 yaş daha geç kalıyor.
İlla öyle olacak diye bir şey demiyorum, ideal olandan bahsediyorum...
İşte bana göre ideal değil, anlatmak istediğimi anlasaydın böyle bir şey yazmazdın. Fiziksel olarak çoğu kadın 16-17 yaşında olgunluğa ulaşır, zihnen olmasa da.. Doğurganlık, fiziksel olarak dirilik bahsettiğim yaşlara kadar. Sonrası sıkıntı oluyor, doğanın kanunu yani şahsi yorumum değil. Bana kalırsa 25' e kalmadan evlenilmeli 22-23 idealdir. Çocuk büyütme konusunda bahsettiğim şey tahammül değil, fiziki yeterlilik.. O yaşlarda ne olursa olsun çocuğun peşinden koşamazsın.
32 yasinda bi abim var onada kiz ariyoruz ..istersen onla evlenebilirsin...:))
bence 30 geç değil.Çevremde de gördüğüm kadarıyla 30 ve üstünde evlenenler daha mutlu oluyorlar ya da en azından boşanma ihitmalleri de daha az oluyor.çünkü ikisi de daha olgun ve havai değil.Erkekler için zaten 30 öncesi olgunlaşmamış oluyorlar diye bir söylem var.Ki kadınlar içinde yemek ev işleri derken her bayanın da artık çalıştıgını,kısaca çalışma oranının arttıgı bir zamanda 30 erken bile olabilir yani çünkü herşeye yetişmek de zor :) bu arada Allah öyle birini çıkarır ki karşınıza iyi ki dersiniz iyi ki şimdi olmuş..İnşAllah gönlünüze göre istediğiniz olur :)önümüzdeki aylarda 31 yaşımda olucam...
Olgunlukla alakası yok, erkekler kadınlardan çok daha erken olgunlaşırlar en azından evlilik için... O senin dediğin mecburiyetten oluyor, o yaştan olsa boşansa kim alacak o kızı?bence 30 geç değil.Çevremde de gördüğüm kadarıyla 30 ve üstünde evlenenler daha mutlu oluyorlar ya da en azından boşanma ihitmalleri de daha az oluyor.çünkü ikisi de daha olgun ve havai değil.Erkekler için zaten 30 öncesi olgunlaşmamış oluyorlar diye bir söylem var.Ki kadınlar içinde yemek ev işleri derken her bayanın da artık çalıştıgını,kısaca çalışma oranının arttıgı bir zamanda 30 erken bile olabilir yani çünkü herşeye yetişmek de zor :)
evli misinizOlgunlukla alakası yok, erkekler kadınlardan çok daha erken olgunlaşırlar en azından evlilik için... O senin dediğin mecburiyetten oluyor, o yaştan olsa boşansa kim alacak o kızı?
Aynen o yüzden yaşa takılmamak lazım. Mutlu bir yuva iyi bir eş ile olur. Dolayısıyla İnsanlar sadece 30 yaş altı evlendiği zaman değil, iyi bir eş bulduğu sürece her yaşta mutlu bir evliliğe sahip olabilirlerYaş konusunda görüyorum ki insanlar evliliği yanlış anlamlandırıyor. Evlilik bir ihtiyaçtır ve gerçekten güzel bir şeydir... Tabi insanlar çok acayip, kadın erkek fark etmez.. Hayatın gerçekten tadını çıkartmak için önce iyi bir eşle, evlilikten daha iyi bir şey olamaz.
evli misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?