30 dan sonra evlilik şansı...

Gerçek şu ki 30 dan sonra evlenmek oldukça zor.
Genelde erkek milleti çıtır arıyo malum.
Ne alaka.Günümüz çıtırlarınıda göruyoruz malum.80 yasındakı babaannem gibi konusuyorlar mıy mıy.
Ama nice 30'lu yaslarda kadınlar gördüm.Bi konusuyo, cıvıl cıvıl.Hayat akıyo resmen.
Sen şimdi gelde buna ıyyy, 30 lu yaş de hadi bakıyım.
Bimem anlatabildin mi?

Ben kendi gözlemimi paylaştım sadece.Olabilir o da sizin fikriniz.

Evlilik bir amaç değil, ihtiyaçtır...

hangi bilimsel bilginle neye göre ihtiyaç diyorsun?
evlilik diye bir kavram yoktur doğada bu insanlara ve toplumlara has bir şekildir.
ihtiyaçlar bellidir doğadaki hemen tüm canlıların ihtiyaçlarıdır bunlar.
kendi kendine kuruntu yapıp erkekler genç kız ister diyerek hem erkeklerin yalakalığını yapıyorsun hem de kendini sefil bir duruma düşürüyorsun.

bu kızı küçükken zorla evlendirmişler belli ki şimdi millete sataşarak kendini rahatlatıyor.

aplaamm banlanıcan, sakınn

bir insanın tamamlanmış hissetmesi için muhakkak evlenmesi/çocuk yapması şart değildir. bu kodlamalarla büyüdüğümüz için bu eksikliği hissediyorsunuz. farklı kodlamalarla büyüseydiniz bu size eksiklik değil, özgür seçiminiz gibi gelecekti.

akışına bırakın biraz hayatınızı. o insanların ne söyledikelri sizin kontrolünüzde değil, olmasıda mümkün değil. sizin kontrolünüzde olan bu manasız yorumlar karşısındaki hissiyatınızı değiştirebilmek. ayrıca vazgeçemeyeceğiniz insanlar değilelrse, bırakın suya gitsinler böyle konuşan tipler...

Bende ümidini kesenlerdenim yas oldu 31 kimse yok ortalikta yasitlarim 2.cocuga gecti dedigin gibi bide laf sokanlar var ben evlendim havasinda olanlar var varda var ama bu guzelliklede olmuyor ya bana herkes manken der ama sans olmayinca o da ise yaramiyo

Cok da doğru orantılı bı ılıskı yok sanırsam..

Bismillah. Evlilik yaşına henüz gelmiş insanlar neden evlenemedim diyo. Ne oluyor anlamıyorum. Ayrıca cahik toplum baskısı dikkate alınmaz. Evlenmemek de evlenmek de.. anne olmak da olmamak da.. tercih meselesi.. evlensen bu sefer de çocuk derler. Yapsan 2.ne zaman derler. .

30 lu yaslar bi kadin icin en guzel donem, evlilik icin gec degil yani.
erkeklerin citirlara baktigi filan kulliyen
palavra, eger adam evlenecegi kisiyle cinsel uyum icindeye ve guzel bi sekilde iletisim kuruyorsa isterse kadin 40 yasinda olsun.
marifet duzgun biriyle evlilik yapmak uzulmeyn

Göz nereye bakar, gönül oraya akar; gönül nereye akar,ayak oraya gider...

Bi de baktığı yere güzellik katanlar var...
İnşallah güzel bakışımızla güzelleştirirz etrafımızı...

Arkadaşım ben de 30 olmak üzereyim bekarım ama umutsuz değilim. Önemli olan doğru kişiyle doğru zamanda olması. Aceleci karar verme kalbinin sesini dinle derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…