30 dan sonra evlilik şansı...

Ben 32 yaşındayım bekarım bir mucize bekliyorum artık pek ümidim kalmadı , bekar olmaktan ziyade insanların sözleri bakışları yaralıyor beni. Bazen diyorum ki üzerimde birsey mi var (vesvese bu tabi) çünkü çok kişi beğeniyor beni fark ediyorum ama gelip açılan yok.örnek ; çalıştığım yerdeki stajyerin öğretmeni geliyor her hafta bir bakış atıyor falan ama yok gerisi aynı şekilde çalıştığım yerdeki bir kaç çalışanın da bakışlarını yakalıyorum ama gerisi yok ..offfffff çok sıkıldım bu durumdan artık

Kendinize gelin lütfen.. Günümüzde 38-39 yaşta doğuran anneler genç anne sayılırken 31nizde siz evlenmek için geç kalmış olmuyorsunuz.
Ümidin azalmasın, her gün kendini motive edebilirsin. Ayrıca 'neden olmuyor' gibi sorularla kendini daha çok sıkıp daha da itersin sana gelecekleri..
Sana bir kitap tavsiyesi vereyim onu okumalısın ve inanarak okursan faydasını göreceksin ki çok arkadaşıma da etkisi olmuştur.

Bende merakla bekliyorum

Can cekismeli bir evlilik olacagina hic olmasin daha iyi.

Evli degilim , bir sonraki kararima kadar da evlenmeyi dusunmuyorum. Karsima cikacak biri kararimi degistirir mi bilinmez ama yasim gecti diye sacma sapan bir evlilik yapacak degilim.

Bizde
Isteriz

Bizde
Isteriz

Ben de 31 yasindayim.is yerinde herkes evli.pek cevrem de yok.bana uygun biri yok.bekliyoruz.bakalim..

Kızlar siz yine iyisiniz işiniz yadaaileniz vardır, ben yıllardır iş bulamıyorum üvey beni istemeyen bir ailenin yanında sığıntı gıbi...çok mutsuzum ya 28 yaşında evde kaldım ne istiyenim var ne bir ilişkim...

Sipariş verdim hemen : ) teşekkür ederim

Okumak etkili ama inanmak çok daha.. Yani beni ve bir çok arkadaşımı olumlu olarak etkiledi. Tabi inandık ta :)
Ben 23 bende 'Benim ne zaman düzgün bir sevgilim olacak, ya hiç bir kimse ciddi düşünmez' diye hayıflanırken bir arkadaşım tavsiye etti umarım sizlere de bir faydası olursa ne mutlu bana :)

bu evlenememek meselesinin altında hep aynı durum var o da kimseyi beğenmemek.. yani kimse olmadığı için değil gelen kişilere hep bir kulp bulunduğu için istenilen evlilik yapılamıyor.

tabii ki önüne çıkan ilk adamla evlenilmesi doğru değil. değil de herkese de boyu kısa burnu eğri kıçı yamuk diye bir bahane bulup reddederseniz nasıl olacak bu evlilik işi?
bir imkan vermek, tanımaya çalışmak gerekli.

sonra o adamlar başka kadınlarla ilgilenmeye başlayınca da yok erkekler yaşa bakıyor bilmem ne diye bahane bulunuyor. aslında erkekler bıkıyor bu basit bahenelerle reddedilmekten. hele düğün adı altında kız tarafının aşırı istekleri ayrı bir konu. altınlar gümüşler... erkek kardeşimi nişanladık ve kız tarafının istekleri yüzünden nişan bozuldu. düşünün durumu.

ayrıca ülkedeki kadınların aşırı sorunlu halleri de erkekleri rus kadınlarına vs itiyor bence. ha derseniz erkekler çok mu düzgün elbette değil ama elin kızı öyle bakmıyor işte. siz de pekala yurtdışından bir erkekle evlenebilirsiniz ama işte kültürel meseleler erkeklere bu konuda özgürlük verirken kadına baskı sunuyor.

düşünce tarzımızı değiştirerek her şey daha iyi olabilir.

Hiç katılmıyorum beni tek kimse istemedi ne düğün isterim ne altın..engelli obez tanışmaya çalışıyorum göz kontagı kuruyorum sonuç ret...,,onlar bile beni reddediyor.öyle ağır bir bunalımdayımki

Ben de birini bulamiyorum takmayin kafaya.engellilerle ne isiniz var ya.allah insallah cikarir uygun birini bekliyorum ben de

Internetten biriyle tanismayi dene emin ol evlenmek için can atan okadar erkek vardirki belki biri gönlüne göre olur evlilik sitesinden evlenen bissürü insan tanıyorum hepside mutlu gene sen bilirsin tabi alternatif sundum

Ben de birini bulamiyorum takmayin kafaya.engellilerle ne isiniz var ya.allah insallah cikarir uygun birini bekliyorum ben de

yarın sen de engelli olabilirsin ne çirkin bir söylem o. ayıp.

lütfeder gibi kontak kuruyorum filan demişsin de ne kadar saçma olmuş yani. sen erkek olsun taştan olsun derdindesin anlaşılan. insanlara etiket takmaktan kimseyi tanımaya zahmet etmezseniz tabii ki böyle evlenemedim diye düşünür durursun. önce şu kafayı değiştirin.

Allah butun insanlari cift yaratmis dua et hayirlisini iste

Internetten biriyle tanismayi dene emin ol evlenmek için can atan okadar erkek vardirki belki biri gönlüne göre olur evlilik sitesinden evlenen bissürü insan tanıyorum hepside mutlu gene sen bilirsin tabi alternatif sundum

ah canım ya denemezmiyim... hep cinsel amaçlı yakşalştılar yada 3. buluşmadan sonra daha arayan soran olmadı...çok dertlyiim çok

Ta
Tanımaya çalışmış işte.Ne olsa suç .Elvan da beğenmiş hayret.O isbetli düşünürdü hep halbuki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…