- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.351
- 158
- 40
- Konu Sahibi Kelebeksultan
-
Ta
Tanımaya çalışmış işte.Ne olsa suç .Elvan da beğenmiş hayret.O isbetli düşünürdü hep halbuki.
Ta
Tanımaya çalışmış işte.Ne olsa suç .Elvan da beğenmiş hayret.O isbetli düşünürdü hep halbuki.
Kızzz tabiiii ben 35 inde evlendim hemde benden 1 yaş kucuk düzgün bi adamla cok sevdi cok sevdik 6 ay içinde evlendik. Kuzumm gununu yaşa farZetki gunu sayılı kanser hastasısın allah korusun takılma boyle seylere allah var dert yok adam var dert çok merak etme sana da bi çektiren bulunurönümüzdeki aylarda 31 yaşımda olucam...
Hayatımın tamamlanmamış oldugunu hissediyorum... Çok büyük sıkıntılar atlattım ve hala devam eden şansızlıklarım var... Bi noktadan bakılırsa hayatım tamamen değişti...
Ama en canımı sıkan şey evlenememiş olmam... Ve bu konudaki çaresizliğim... Hiç bişey yapamıyorum oluşum... Her gecen gün ümidim azalıyor...
Kendimi bi şekilde motive etsem de çevreden birinin bir sözü bir iması tekrardan yıkılmama sebep oluyor...
Dua etsem kabul olmuyor sanki bi engel var...
Çok güzel şartlara sahıp bi ailem var ama artık bu yaştan sonra da onlarla zoraki bi hayat yaşıyor gibi hissediyorum... Bu da çok canımı sıkıyor...
Evlilik için hala şansım var mı? Bu konuda mucıze yaşayan var mı? 30 undan sonra gerçekten "allahın bana bir lütfu" diyebileceğim biri karşıma çıkar mı?
Siz bu sayfaya da mi geldiniz ya benimle ilgili yorum yapmazsaniz sevinirim sizin yorumlariniz cok acimasiz.O cümleyi söylediği arkadaş acayip şekilci biri tulipacım ondan.
Eski konusuna bak.
Ay o kısa, bu tipsiz, şu kel gibi itici cümleleri var. Engelli demesine de şaşırmadım ondan beğendim.
Sonucta ben arkadasca icimi doktum eski konularda da sizin yorumlarinizi sevmiyorum.O cümleyi söylediği arkadaş acayip şekilci biri tulipacım ondan.
Eski konusuna bak.
Ay o kısa, bu tipsiz, şu kel gibi itici cümleleri var. Engelli demesine de şaşırmadım ondan beğendim.
Siz bu sayfaya da mi geldiniz ya benimle ilgili yorum yapmazsaniz sevinirim sizin yorumlariniz cok acimasiz.
Bana yorum yapmayin da kime yaparsaniz yapin.ben icimi doktum eski konularimda kiz kiza.sizin yorumlarinizi sevmiyorum.
Ayrica siz engelli bir insanla evlenirmisiniz kimseyi asagilamak istemedim ama gercekler bunlar
Ben de birini bulamiyorum takmayin kafaya.engellilerle ne isiniz var ya.allah insallah cikarir uygun birini bekliyorum ben de
Oy arkadaşım. Senin adına ben korkmaya başladım. Azıcık inancın varsa lütfen dikkat et söylediklerine. Yahu ben aklımdan geçirdiklerimden korkuyorum Allah'ın gücüne gider diye. Böyle nasıl yazabiliyorsun rahat rahat.
Kotu bir sey soylemedim ki engelli biriyle evlenmem yalnizca.ne var bundacya...Oy arkadaşım. Senin adına ben korkmaya başladım. Azıcık inancın varsa lütfen dikkat et söylediklerine. Yahu ben aklımdan geçirdiklerimden korkuyorum Allah'ın gücüne gider diye. Böyle nasıl yazabiliyorsun rahat rahat.
Sevgili bulunca arayıp sormayan arkadaşın forum versiyonu. Perşembe'den beri tık yok.
Kotu bir sey soylemedim ki engelli biriyle evlenmem yalnizca.ne var bundacya...
Kotu bir sey soylemedim ki engelli biriyle evlenmem yalnizca.ne var bundacya...
Cok ufak seylere takiliyorsunuz ya...kotu bir sey demek istemedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?