ilginç gerçekten de öylemi oluyormuşSeni bilemem ama ben kendimi kandırmıyorum.
20'lerimden çok daha güzel, alımlı ve çekiciyim.
Bu sadece fiziksel özelliklerle alakalı değil.
Peşimde olan insan sayısı da 20'lerdekinden daha fazla.
Kadın olsun erkek olsun.
Bende 34 yasindayim ve ayni dusunuyorum onemli olan için gecmesin spor yap kitap oku kisisel bakimini yap oh ama kendini salanlari anlamiyorum.rakam sadece yasi belirler onemli olan yasadigin andir.Bence anin tadini cikar yoksa hayati kacirirsin.Yanlismiyim34 üm çıtırım.Her türlü hem de.
Yaş bana sadece tecrübe ve olgunluk katıyor,yaşlılık değil.
Bu açıdan bakmazsan 35 inde her türlü nineye bağlarsın,
ilginç gerçekten de öylemi oluyormuş
ama maalesef ki erkekler 30 üstü kadınlara hele ki 35 e yaklaşmış kadınlara evlenme açısından olumsuz bakıyor. ne kadar güzel ve çekici olursa olsun
demek ki :)Kişisine göre değişiyor demek ki.
Canım bırak bu evhamı yaşının hayatının sağlığının kıymetini bil.İnsan 30 yaşına girdikten sonra yaşlanma moduna giriyor yaşlandığım için üzülüyorum her canlı doğar buyur yaşlanir fakat bende sendrom haline geldi bu durum.10 yıl sonra bu canlılığım kalmayacak cildim sarkaçak hastalık oluşmaya başlıca vs. Sizde de böyle oluyor mu!! Tabi yaşar isek.
Ne guzel ozetlemissin bende aynini yazacaktim 33 yasindayim ama cok genc hissediyorum.ve bir suru hayalim yapacaklarim var28 yasındayım öyle düşünmüyorum önemli olan ruhum ben çok genç hissediyorum daha yapacak çok işim var planlarım doğacak çocuklarım okutulacak oğrencilerim var kendimize bakarsak yaşıtlarımızdan daha genç gorunuruz dert etme bizim için hayat şimdi başlıyo
benim kaynana 70 yaşında neredeyse yüzünde kırışık yok. vampir gibi benim kanımla besleniyor :)
yaşlanmıyor kadın yaşlanmıyorBaş kv sevmez burda ooooooooobu konuya kvyi nerden karıştırdın panpa
Allah itlik versinyaşlanmıyor kadın yaşlanmıyorvampir gibi. millet 30dan sonra yaşlanma modu diyor, bu kadın vampirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?