30 dan sonra yaşlanma modu

Ne kadar güzel bir yorum.

S Suna2222 aşk olsun ablacım 44 yaşındayım hiiiiiiçteeeee yaşlı değilim, hayatımın en zirve dönemini yaşıyorum, aynaya bakıp tatllıııımmm bugünde kaz ayakların, alnının ortasındaki çizgi, saçlarının arasında sana ce-eee yapan beyazlarınla şahane görünüyorsun diyorum

Yaşlanmak güzel, hele sağlıklı yaşlanmak paha biçilemez

30 dan sonra baslar hayat bende cok korkardim 30 olunca ohhhh olgun yasin tadi baska.cahillik kalmiyor insanlari unursamiyosun kimseye ihtiyac duymuyosun gecmisten ders aldigin icin hata daha az yapiyosun.veeee hep derlerdi hayatinin bahari 30 ve sonrasidir oyle illaki yaslanicaksin omrun varsa caresi yok oyleyse zamani israf etmeden saglikla yasayalim dimi.yaslanma moduna girmek icin cok erken tam hayatin en verimli cagi.evlilik ve cocuk sorumlulugu hep bir kosusturma.en guzeli anne ve babamiza torun larina kavusturma.annem ce babam kizimi cok seviyolar cok hosuma gidiyor benim 36 yasindayim bu arada zaten minyonum ama hic yas takintim yok.bence en guzel yaslar Allah saglik versin gersi bos.
Ben en cok 30.lu yaslarimi sevdim ayrica 30 lu yaslar ozguvenin tavan yaptigi yaslardirr..

33 yaşındayım yapabileceklerimi yaprım hayatta,memurluk evlilik çocuk, elden ayaktan düşmekten korkuyorum muhtaçolmak vs ama onun dışında bir korkum yok haa 30 yaş sendromunu dibine kadar yaşadım ve geçti bitti işte, 35-40-45 sırada bunların sendromları var

30 yasimdayim, kendimi 18 yasinda hissediyorum.. minyon tipliyim.. 30 yas sendromunu ben uc yil once yasadim.. keske gunler cabuk gecmessede otuzuma girmesem diyordum surekli.. eeee noldu geldik 30'za bi degisiklik yok.. olgunluk yonunden var ama tip yonunden yok..

Ben galiba icinde en gencinizim ahahahahaha
sizin vitamininiz kacmis arkadaslar olur mu boyle sacmalik!!!!
Hayat bir bize verilen en buyuk hediye! bir saniye sonra ne olacgimiz belli degil yahu!
Her yasi kutlayin ve en iyi sekilde yasayin...
Her saniyenizi
Her nefesinizi
sukrederek yasayin!!!!!!
Not:Asik olmadiysaniz zaten hic yasamamissiniz demektir
Eger en iyisini en guzelini yapmiyorsaniz da yasamiyorsunuz demektir
Hadi bakalim!

aşkolsun bebişim tabikii yaşlı değilsin oda nerde çıktı.Keşke herkes sen gibi olabilse kırbir kere maşallah sana

yok cnm ya bence 40 yaş sendromunu yaşıycaz daha :)

sen zaten apayrı bir dünyasın Allah daha da yaşam enerjisi versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…