30 dan sonra yaşlanma modu

Herhangi bir markanın pişik kremini kullanabilirsin cnm ben kızım icin sebamed almıştım onu sürüyorum yüzüme. Ya da eczaneden sadece çinko oksit kremı de alabilirsin cidden cok faydali makyaja başlamadan ince bir tabaka halinde baz olarak da kullanılabilir :) çok önceden ebru şallı nin programında bir uzmandan dinlemiştim

Sen b paten kullan en doğal odur cnm

Ben 18-19 yaşlarındayken yirmi yaş olunca buyuyecegimi anı bir aydınlanma geleceğini sanardim böyle bi anda bi gece 20 oldum 22 oldum 25 oldum hala aynı benim tabi kendime çok şey kattım hayat saolsun ama özümde gene aynıyım yani
20 lerin basinda ki yaslarda 30 olunca yaslanacagimi bi gecede çökecegimi sanardim şu an 26 yim şu an biliyorum ki 30 umdada 40 imdada gene aynı ben olacağım kendime daha çok yaşanmışlık daha çok şey katarak....

Şu an giydiklerimi 10 sene belki 20 sene si ra yakistirip giyemecegim belki o yüzden kendimden elimde olduğu kadar kismamaya calisiyorum

Şu an yediklerimin tadini 60 yaşında almayacağım abartmamak koşuluyla yiyorum.

Geziyorum çünkü 70 yaşında bana milyon para verseler aralıksız 5 saat yuruyemem 8-10 saat ayakta kalamam

Gece canım istemezse üçe dörde belki gün isyana kadar oturuyorum 50 yaşımdan sonra koltukta sürekli şekerleme halinde olucam çünkü...

Her Yasin gÜzelliği ayrı çok klişe olcak ama öyle anın tadını çıkarın imkanlariniz ölçüsünde kendinizden kisitlamayin zaten ölcez..

Annemin 25 yaşındaki fotoğrafı geçen gün elime geçti gözleri ışıl ışıl o kadar içten bi gülümsemesi var ki hayat dolu dilini dışarı çıkarmış kucağında ben o güne annemin yanına gitsem çok iyi arkadaş olabilirdim diye düşündüm ama şimdiki annem hayat resmen etmiş geçmiş o saflık , hayat enerjisi , gözlerindeki ışıltı hiç bişey kalmamış Allahım nolur böyle olmayayım gözlerimdeki ışıltılı , içimdeki sevinci , şu anki safligimi alma diye dua ettim o elli olan bunları kay etmemek yaşlanmak sadece rakamlara yansimali sadece yasimizi ilgilendirmeli o içteki sevinç giderse yaslanmış olmayiz eskiriz ....
Allah bizi eskiyenlerden yapmasın Amin

İçin geçmiş senin. Her yaşın ayrı güzelliği var. Tadını çıkar.
77 yaşında halam var. Bizim sülaledeki kızlardan daha neşeli, bakımlı ve pozitiftir. Hayran kalırız.
Takvimler varsın ilerlesin ne fark eder ki.

Amin canım çok çok amin önemli olan ruhen canlı olmak zaten

Yasliliga dair tek sıkıntım ele ayaga dusmek. En sevdiklerimin ölmem icin gözümün icine bakmasi. Cocuklarimin benden aciz olmasi. Onlarin basina bela olmam. Benim yuzumden hayatlarinin kisitlanmasi vs.. Geri kalan ne varsa tiri viri..
Allah'im 3 gun yatak,4.gun toprak. Amin.

Aminnn Allah elden ayaktan düşürmesin hiç birimizi

Bence insanogluna en buyuk kazik yaşlanmak
Nasil koyuyo varya ...:)

Simdi banaaa kaybolann yillarimi verselerrr...
daha 26 yim he bazen 70 lik ninelerden beterim
bazen de 16 liklardqn daha beter....aman gidiyom ben
dengem bozuluyor mevzu yaslanmak olunca :)

Yok ya burdaki arkadaşlar bana faydali oldu kendine iyi bakin ama senden daha ufaklarmi görünce insan garip oluyo

30 umdan sonra kendim adına kararlar aldım. 18 imden daha genç hissediyorum. Kilo verdim. Lazere gidiyorum gerçi lazere sağlık için belli bölgeye gitmem gerekiyor du ama ben komple gidiyorum. Eskisi gibi sadece eşim ve oğluma alışveriş için gezmeyip kendimi ihmal etmiyorum. Karşı marketeçıkarken bile ne giydiğime hatta evde ev kıyafetime bile dikkat ediyorum. Hobi ediniyorum. Çiçek bakımı dikiş ahşap boyama vs derken ev içinde boş boş oturmamış oluyorum. Her türlü kavga gürültü çıkacak negatif elektrik dolu ortamdan süzülup kaçıyorum. 31 oldum gerçi. Ama hep diyorum. Aklımı başıma alıp kendimi değerli hissettiğim yaş oldu 30. Ve anladım ki olayın özü kendini mutlu etmek sevmek. Sonrası geliyor. Mutlu olunca saçlar daha parlak cilt daha canlı. Beyazlar car saçta ama boyuyorum onları da :)

sporuna yemene icmene dikkat edersen 35 yasindayken bile 25 gosterirsinnn ok.takma kafana yarina bile cikacagimiz belli degilken ...omur dedigin uc gundur dun geldi gecti yarin mechuldur o halde omur dedigin bir gundur oda bugundurr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…