- 15 Kasım 2014
- 1.698
- 1.541
- 83
- 34
B paten mi cnm
Sen b paten kullan en doğal odur cnmHerhangi bir markanın pişik kremini kullanabilirsin cnm ben kızım icin sebamed almıştım onu sürüyorum yüzüme. Ya da eczaneden sadece çinko oksit kremı de alabilirsin cidden cok faydali makyaja başlamadan ince bir tabaka halinde baz olarak da kullanılabilir :) çok önceden ebru şallı nin programında bir uzmandan dinlemiştim
orhan veli 50li yaşlarını göremedi35 yolun yarışı demişler halt etmisler
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere inşallah...Bende bugün 27 oldum 30 a 3 kaldı şaka gibi geliyor çünkü ben hala kendimi 20 hissediyorum
Yine göremeyen çok insan var aatenorhan veli 50li yaşlarını göremedi
Milletin içi geçmiş zaten.bi de siz girin bunalıma.güzel güzel
Amin canım çok çok amin önemli olan ruhen canlı olmak zatenBen 18-19 yaşlarındayken yirmi yaş olunca buyuyecegimi anı bir aydınlanma geleceğini sanardim böyle bi anda bi gece 20 oldum 22 oldum 25 oldum hala aynı benim tabi kendime çok şey kattım hayat saolsun ama özümde gene aynıyım yani
20 lerin basinda ki yaslarda 30 olunca yaslanacagimi bi gecede çökecegimi sanardim şu an 26 yim şu an biliyorum ki 30 umdada 40 imdada gene aynı ben olacağım kendime daha çok yaşanmışlık daha çok şey katarak....
Şu an giydiklerimi 10 sene belki 20 sene si ra yakistirip giyemecegim belki o yüzden kendimden elimde olduğu kadar kismamaya calisiyorum
Şu an yediklerimin tadini 60 yaşında almayacağım abartmamak koşuluyla yiyorum.
Geziyorum çünkü 70 yaşında bana milyon para verseler aralıksız 5 saat yuruyemem 8-10 saat ayakta kalamam
Gece canım istemezse üçe dörde belki gün isyana kadar oturuyorum 50 yaşımdan sonra koltukta sürekli şekerleme halinde olucam çünkü...
Her Yasin gÜzelliği ayrı çok klişe olcak ama öyle anın tadını çıkarın imkanlariniz ölçüsünde kendinizden kisitlamayin zaten ölcez..
Annemin 25 yaşındaki fotoğrafı geçen gün elime geçti gözleri ışıl ışıl o kadar içten bi gülümsemesi var ki hayat dolu dilini dışarı çıkarmış kucağında ben o güne annemin yanına gitsem çok iyi arkadaş olabilirdim diye düşündüm ama şimdiki annem hayat resmen etmiş geçmiş o saflık , hayat enerjisi , gözlerindeki ışıltı hiç bişey kalmamış Allahım nolur böyle olmayayım gözlerimdeki ışıltılı , içimdeki sevinci , şu anki safligimi alma diye dua ettim o elli olan bunları kay etmemek yaşlanmak sadece rakamlara yansimali sadece yasimizi ilgilendirmeli o içteki sevinç giderse yaslanmış olmayiz eskiriz ....
Allah bizi eskiyenlerden yapmasın Amin
İçin geçmiş senin. Her yaşın ayrı güzelliği var. Tadını çıkar.
77 yaşında halam var. Bizim sülaledeki kızlardan daha neşeli, bakımlı ve pozitiftir. Hayran kalırız.
Takvimler varsın ilerlesin ne fark eder ki.
Kimi de 34 diyorkadınların en verimli yaşı 32 yaş mış her türlü bilgi birikimi olduğu duygunun yoğun yaşandığı bir yaşmış
Cook teşekkür ederim canimDoğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere inşallah...
Aminnn Allah elden ayaktan düşürmesin hiç birimiziYasliliga dair tek sıkıntım ele ayaga dusmek. En sevdiklerimin ölmem icin gözümün icine bakmasi. Cocuklarimin benden aciz olmasi. Onlarin basina bela olmam. Benim yuzumden hayatlarinin kisitlanmasi vs.. Geri kalan ne varsa tiri viri..
Allah'im 3 gun yatak,4.gun toprak. Amin.
Yok ya burdaki arkadaşlar bana faydali oldu kendine iyi bakin ama senden daha ufaklarmi görünce insan garip oluyoBence insanogluna en buyuk kazik yaşlanmak
Nasil koyuyo varya ...:)
Simdi banaaa kaybolann yillarimi verselerrr...
daha 26 yim he bazen 70 lik ninelerden beterim
bazen de 16 liklardqn daha beter....aman gidiyom ben
dengem bozuluyor mevzu yaslanmak olunca :)
30 umdan sonra kendim adına kararlar aldım. 18 imden daha genç hissediyorum. Kilo verdim. Lazere gidiyorum gerçi lazere sağlık için belli bölgeye gitmem gerekiyor du ama ben komple gidiyorum. Eskisi gibi sadece eşim ve oğluma alışveriş için gezmeyip kendimi ihmal etmiyorum. Karşı marketeçıkarken bile ne giydiğime hatta evde ev kıyafetime bile dikkat ediyorum. Hobi ediniyorum. Çiçek bakımı dikiş ahşap boyama vs derken ev içinde boş boş oturmamış oluyorum. Her türlü kavga gürültü çıkacak negatif elektrik dolu ortamdan süzülup kaçıyorum. 31 oldum gerçi. Ama hep diyorum. Aklımı başıma alıp kendimi değerli hissettiğim yaş oldu 30. Ve anladım ki olayın özü kendini mutlu etmek sevmek. Sonrası geliyor. Mutlu olunca saçlar daha parlak cilt daha canlı. Beyazlar car saçta ama boyuyorum onları da :)İnsan 30 yaşına girdikten sonra yaşlanma moduna giriyor yaşlandığım için üzülüyorum her canlı doğar buyur yaşlanir fakat bende sendrom haline geldi bu durum.10 yıl sonra bu canlılığım kalmayacak cildim sarkaçak hastalık oluşmaya başlıca vs. Sizde de böyle oluyor mu!! Tabi yaşar isek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?