30 dan sonra yaşlanma modu

Hayat felsefem bu işte bu zamana kadar yani uni ye baslayana kadar çok dar Bi çevrede boş yaşamışım artık her anı değerlendiriyorum geleceğe ve bugüne yatırım yapıyorum benden geçti demek yok 35 te hukukta okunur tıpta dilde oğrenilir hatta brm hafız olmak istiyorum 28 yasındayım neden olmasın

Neden olmasinki

Hayat her insana adil davranmasana hayat güzel nefes almak herşey bir mucize

Hayat her insana adil davranmasana hayat güzel nefes almak herşey bir mucize
Evet canım hayat cidden bir mucize nefes almak gibi ama sonrasında ölmekde var o nedenle çok takma her anını hiç yaşlanmayacaksın gibi dolu dolu yaşa çünki bir günde gelecek ah 30 lu yaşlarım diyeceksin hayat bu maalesef!!hiç birimiz bu dünyada kalıcı değiliz ve gençlik iksiri yok!
Olmasında ben istemezdim her yaşın ayrı bir güzelliği ve anlamı var tabiii anlayana....

Ben 26 yasindayim.simdiden sendroma girdim inanmiyorum daha dun 20 idim ne cabuk gexiyo yillar allahim olum ne yakin...

28 yaşımdayım 4 ay sonra 29umdan gün alacağım. yaş büyüdükçe evet birşeyler eskiyor birşeyler kaybediliyor. gençlik cilt enerji vs. ama yerine yine en az onlar kadar yeri doldurulamaz şeyler geliyor. tecrübe saygınlık kültür görmüş geçirmişlik bakış açısı birilerine fikir anlamında yardımcı olabilme gücü. eskiden sizden küçükler çocuktu sözleriniz kayda geçmiyordu şimdi sizden küçüklerde yetişkin ve faydalı olabildiğinizi hissedebilirsiniz. artık hayatın birçok kesitinden geçmişsinizdir. okul bitmiştir eliniz ekmek tutuyordur ailenize faydalı olabilirsiniz. yeni bir hayat kurabilir tecrübeli kültürlü bir anne olabilirsiniz.
bence yaşlanmanın tek kötü yanı sevdiğiniz insanları kaybetmeye yaklaştığınızı hissetmenizdir. Anne-baba. daha dün babam benim en güçlü kahramanımdı asla hastalanmaz asla yorulmaz. bugün ise gördüğüm artık babamın rahat bir emeklilik hayatı geçirmeye hakkı olduğu.
bu sebeple çok fazla düşünmeyin. bunları düşünerek vakit harcarsanız ileride 30 lu yaşlarımı yaşayamamışım diyeceksiniz. ve bence yaşlandığınızdan çok buna üzüleceksiniz.
sevgiler.

28İm saçlarımda bi kaç ak ve kaz ayağı var göz çevremde olsun olgunluğun yaşanmıslıkların işareti..

30 yasina girdim
Aylardir depresyondayim ..
30 gostermiyorum ama kendimi kotu hissediyorum
40 ta intihar falan ederim hafazanallah

33 olmama az kaldı. İnsan 30 olduğunda başta bir inanası gelmiyor, zira çocukken 30'un devasa bir yaş olduğunu düşündüğü günleri hatırlıyor. Oysa o yaşa geldiğinde bir bakıyor, içinde değişen pek bir şey yok, sanki 30'unda daha farklı hissetmesi gerekirdi, çocukken öyle düşünüyordu yani. Ama iş öyle değilmiş; ruh işi ağırdan alırken, yaş almış başını gitmiş. Neyse merak etmeyin, 31 olunca bir şey kalmıyor, alışıyorsunuz.

30 müthiş bir yaştır

Bende o sendrom 20li olunca başladı. Önemsememeye çalışıyorum.

Bebeklerin poposuna sürülen bildiğimiz pişik kremi de ciddi bir mucize içinde çinko olduğu için hücre yenileyici özelliği var arada yüzüme sürüyorum bende ohhh mis:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…