mehaba beni de alırmısınız aranıza. Eşimin ve arkadaşlarımın çok kilo aldın frenle biraz kendini demelerinden sonra, beynimde şimşekler çakmaya başladı. Tek başıma en fazla bir gün diyet yapabiliyorum. Şöyle azimli istekli rekabet isteyen bir grup bulamadım kendime. Bu yıl bizim de ardı ardına düğünlerimiz var ve artık 42 beden kıyafet giymek istemiyorum.
Bu arada yaş 30
Kilo 66
Boy 1.57
slm kızlar nasıl gıdıyor?
gulhancıgım 1yasına kadar gecer buyuk ıhtımal dıyorlar.inş gecer...soyledıklerını yapmaya calısıyorum.benım dıyetım sızınkınden hafıf olacak gnede yazmak ısterım ızın var degıl mı?
arkadaslar sayfanız sımdı dıkkatımı cektı benıde aranıza alırmısınız 157 boy 89 kıloyum yas 29.evlendıgımde 60kıloydum her dogumda 20 kılo aldım cok azı gıttı cogu üzerımde 7 senedır kılolu bı hatun oldum cıktım esımle ıddaaya gırdık ben 65e kadar düşebılırsem oda sıgarayı bırakacak düşünün adam sıgarayı bırakmaya razı yeterkı zayıfla dıyo resmen:)gaza gelelımde zayıflayalım arkadaslar benıde ekleyın lıstenıze lütfen
bende hergün yediklerimi burda yazacağım ve aranıza alırsanız yarışmaya katılmak istiyorum.bu sabah tartıldım ben
86,700 geldim.
eşim askere gitmeden önce kilolarımı pek takmıyordu meğer öyle görünüyormuş beyim.ilk tanıştığımızdaki gibi görmek istiyorum seni dedi aşkı depreşmiş.çok güzel günlerimiz olacak dedi.bakalım.bende inat ettim bu beş ay beşgünlük zamanda verecem diye bir ayı gitti zaten ama bende 90dan indim.3,300 verdim yani.dün biraz motivasyonun kırıldı çok kaçamak yaptım evde olunca olmuyor çocuklara yedirirkrn falan atıştırıyorsun işte daha kolay burda birbirimize destek olalım canlar
,canım kahvaltın süper olmuş öğle ve akşamda hafif olur inş.gerçi ben bbu sabah kendime ödül verdim sucuklu yumurta :))) hehehehe akşam a çok hafif şeyler düşünüyorum.Günaydın kızlar. Nasılsınız, nolur düzenli olarak yazıp gaza getirelim birbirimizi. Kendimize haftanın bir gününü de tartı günü olarak belirleyip 1. 2 falan seçsek iyice bir yarışa girsek, ben başka türlü çıkamicam galiba işin içinden.
Sabah yediklerimi de yazayım.
1 bardak çeyrek küp şekerli çay.
2 dilim ekmek
3-4 dilim peynir
1 tatlı kaşığı bal
2 ceviz
Kahvaltısız evden çıkmayız genelde.
hadi bakalım hoş geldin canım aynen senide aldım yarışmaya haftanın birincisi seçiyoruz ve her hafta yeniden olacak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?