30 Nisan a kadar kilolara elveda diyenler buyrun lütfen hoş geldiniz ......

slm kızlar nasıl gıdıyor?
gulhancıgım 1yasına kadar gecer buyuk ıhtımal dıyorlar.inş gecer...soyledıklerını yapmaya calısıyorum.benım dıyetım sızınkınden hafıf olacak gnede yazmak ısterım ızın var degıl mı?

arkadaslar sayfanız sımdı dıkkatımı cektı benıde aranıza alırmısınız 157 boy 89 kıloyum yas 29.evlendıgımde 60kıloydum her dogumda 20 kılo aldım cok azı gıttı cogu üzerımde 7 senedır kılolu bı hatun oldum cıktım esımle ıddaaya gırdık ben 65e kadar düşebılırsem oda sıgarayı bırakacak düşünün adam sıgarayı bırakmaya razı yeterkı zayıfla dıyo resmen:)gaza gelelımde zayıflayalım arkadaslar benıde ekleyın lıstenıze lütfen

tabiki canım hoş geldin gördüğüm kadarıyla fazla kilon da yok azimle başaracağız paylaşımları bekliyorum düğünde şöyle istedğimiz kıyafetlerin içine girebilmek kadar güzel bir şey yok hadi bakalım

hiç sıkma kendini bebğinin sağlığı herseyden çok daha önemli azar azar gitsin kalıcı olsun yeter.

sende hoş geldin canım kilolu olarak yaşamayı sonuçta biz seçtik şimdi de artık özümüze dönme vakti kocaların da desteği var ohhh süper.benim eşimden de söz aldım 65 kilo olunca burundan estetik olmak istiyorum nereni istiyorsan canım dedi ehhehehehe :)

süper süper kızlar bugün tartıda77 kiloyu gördüm sonunda
sabah sade kahve
öğle 6 köfte 60 gr kadar da ızgara tavuk yedim salata v.s
inanılmaz mutlu ve tokum ..

yarın sabahtan ıtıbaren yedıklerımı yazmaya baslıycam ınsallah sporlada desteklersem bu sefer olcak

Günaydın kızlar. Nasılsınız, nolur düzenli olarak yazıp gaza getirelim birbirimizi. Kendimize haftanın bir gününü de tartı günü olarak belirleyip 1. 2 falan seçsek iyice bir yarışa girsek, ben başka türlü çıkamicam galiba işin içinden.
Sabah yediklerimi de yazayım.
1 bardak çeyrek küp şekerli çay.
2 dilim ekmek
3-4 dilim peynir
1 tatlı kaşığı bal
2 ceviz
Kahvaltısız evden çıkmayız genelde.

süper fikir yağmurcum.hadi o zaman başlayalım bugünden haftalık yapalım. katılmak isteyenler kilolarını bildirsin bugünden haftaya p.tesi de tartı günümüz olsun.

Yarışmacılar Başlangıç Kilo Bitiş Kilo Toplam Kaybedilen kg

gulhanxx 77,5
yagmur0301 66,0

Son düzenleme:
arkadaşlar lütfen benide aranıza alın.desteğe yardıma va gaza çok ihtiyacım var çok acil zayıflamam lazım 31 yaşındayım 165 boyundayım sabah 86,700 çıktım tartıda ve mayısın 16 sına kadar zayıflamam lazım.çünkü
eşim askerden gelecek ve tatile çıkacağız rezervasyonu yaptım bile
iki çocuğum var kilolu anne olmak istemiyorum
bende fotoğraf çektirdikten sonra depresyona girmek istemiyorum
uzun süredir alışveriş yapmıyorum bıktım büyük bedenlerden 48 olunca seviniyorum resmen
üçüncümü geliyor sorularından bıktım artık
özgüvenimi geri istiyorum
bende zayıflamak istiyorum..........

bende hergün yediklerimi burda yazacağım ve aranıza alırsanız yarışmaya katılmak istiyorum.bu sabah tartıldım ben
86,700 geldim.
eşim askere gitmeden önce kilolarımı pek takmıyordu meğer öyle görünüyormuş beyim.ilk tanıştığımızdaki gibi görmek istiyorum seni dedi aşkı depreşmiş.çok güzel günlerimiz olacak dedi.bakalım.bende inat ettim bu beş ay beşgünlük zamanda verecem diye bir ayı gitti zaten ama bende 90dan indim.3,300 verdim yani.dün biraz motivasyonun kırıldı çok kaçamak yaptım evde olunca olmuyor çocuklara yedirirkrn falan atıştırıyorsun işte daha kolay burda birbirimize destek olalım canlar

hadi bakalım hoş geldin canım aynen senide aldım yarışmaya haftanın birincisi seçiyoruz ve her hafta yeniden olacak .

..................................Başlangıç kilo..................Bitiş kilo................. Toplam Kaybedilen Kilo (haftada)

Gülhanxx ...........................77,5
Yagmur0301...................... 66,0
Ahsen_81......................... 86,7

,canım kahvaltın süper olmuş öğle ve akşamda hafif olur inş.gerçi ben bbu sabah kendime ödül verdim sucuklu yumurta :))) hehehehe akşam a çok hafif şeyler düşünüyorum.

hadi bakalım hoş geldin canım aynen senide aldım yarışmaya haftanın birincisi seçiyoruz ve her hafta yeniden olacak .

teşekkür ederim canım.hep beraber zayıflayacağız inşallah.
ben sabah biraz köy ekmeği yedim kepek ekmeğim bitmiştide
peynir
üç zeytin
üç-dört çatal yağda yumurta
ara:
yeşil çay içtim
iki bardak su

selam kızlar ben bu sabah reglımınde etkısıyle bı parca cıkolatalı ekmek yedım ama öglen corba ve 1 saat yürüyüşle telefı etmeye calıscam ınsallah benım suankı kılom 157 boy 89 kılo hangı gunler yazcaz kılo bıldırımını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…