30 Nisan a kadar kilolara elveda diyenler buyrun lütfen hoş geldiniz ......

Ödül için aklıma bişey gelmiyor ama. Ceza olarak spor cezası verebiliriz. Mesela şu kadar ip atlama, şu kadar mekik çekme gibi. Başka fikri olan varsa söylesin de arasından seçim yapalım kızlar.

Herkese günaydın nasil gidiyor rejimler. Ben sabah: 1 dilim kepek ekmegi, biraz peynir 1 domates yedim yanında da sade kahve ictim.

gulhan tabloya hedef kilolarımızı da yazalım mı ne dersin

Başlangıç kilo Kaybedilen Kilo Hedef Kilo şeklinde mi yapsak acaba.

kızlar benıde yazın lısteye baslangıc kılom 89 ınsallah gıdecek kılolar.bu ceza olayı guzel bencede ıp atlama mekık cekme ve yurume cezası süper bence

Söyle bir ceza olabilir mesela. En çok kilo veren kadar kilo vermeye çalışsın, az kilo verdigi haftadan sonraki hafta. Bunun icin yediklerini azaltsın spor yapsın, artık ne yapmak isterse

gulhan tabloya hedef kilolarımızı da yazalım mı ne dersin

Başlangıç kilo Kaybedilen Kilo Hedef Kilo şeklinde mi yapsak acaba.

olabilir akşam güzel bir tablo yapacağım yeni arkadaşları da ekleyeceğim ozaman

şimdi 1.ye haftanın 1.cisi adı altında topic açılacak ve orda yayınlanacak tebrik edilecek önerileri dinleneceek

gelelim cezalılara 50 adet mekik çekilecek ardında 1 saat hızlı tempoda yürüyüş ve belirleyeceğimiz gün sadece bizim seçtiklerimiz menüden yiyecek kesin ve kati suretle cezaları uygulayacak. nasıl ?

Süper fikir. Rekabet olunca insan yemek yemeye bile çekiniyor.

meraba:) bugun uye oldum surekli takip ediyordum kadınlar kulubunu, yarın baslıycam diyete lahana corbası yaptım bugun daha oncede uygulamıstım iyi sonuclar almıstım umarım bu sefer kokunden halledebilirim 20kg fazlam var benimle baslamak isteyenler varsa destekci olmaya hazırımm:)

menu yazan arkadaslarım menulerınız gercekten cok guzel.sakın vazgecmeyın aynen devam.sıkalım dişimizi 3-4 ay 100grm verınce bıle ınsan kendını nasıl hafılemıs,yaşam dolu hıssedıyor...ben menumu yazma konusunda karasızım...hergun takıp edıyor katılıyorum ama sıze...............odul konusunda benımde bı fıkrım yok yuzyuze gorusebılseydık keske 1.ye hedıye falan alırdık 1.cıkolata falan yese desem ceza olur.
okudugum bır kıtapta hedefler koyun ve her hedefı tutturunca kendınızı odullendırın dıyordu mesala 1kılo verınce begendıgınız bır bluz 3kıloda sık bır canta 5kılo-cok ıstedıgın bır esya 10kıloda pahalı bır mucevher gıbı.esımde bana soz vermıstı 55kılo olursam ıstedıgım herseyı alacakmıs.fıyatına bakmaksızın.

günaydın kızlar. Dün akşamı hiç yazmicam, ne siz sorun ne ben söyleyim. Dayımlara yemeğe gittik. Ve ipin ucu kaçtı tabi. Telafi edicem söz veriyorum. :18:

günaydın sabah ki menüm 2 ince dilim kepekli ekmekle yapılmış beyaz peynirli tost 2 dilim salam şekersiz kahve

ya kızlar noldu hani hedefler menüler paylaşımlar ne çabuk pes ediyorsunuz yada bana öyle hissettiriyorsunuz.
nerelerdesiziniz ?
aaaaaaaaaaaa kızıyorum bak ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…