• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 Sonrası İlişkiler

Harpiko

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
891
Puanlar
18
Hanımlar merhaba, Yaşım 30. Bu yaştan sonra gerçekten akıl sağlığı yerinde erkek bulmak çok mu zor? Tüm akli melekeleri yerinde olan erkekler kapıldı mı? Evlilik planları yaptığım insandan öyle bir soğudum ki, sanki karşımda 20lerin başında genç bir delikanlı var, öfkelendiği an sivrilen, kırıcı olan birisi vardı. Hayır uzun süre yasta tutamıyorum artık. Sadece tekrarlayan hayal kırıklıkları, bu sefer olur dediğim ilişkilerin yine olmaması, yaşanmışlıklar ve bitişler beni o kadar yordu ki…. Sanki bu yaşımda duygusal dünyamda bir şeyler yolunda olmalıydı. Üzerimde kocaman bir yük var. Merak ediyorum bu durumları yaşayıp güzel bir hikaye, yol arkadaşı bulabileniniz var mı? Evet iyiler hala var diyebileniniz var mı?

Hanımlar merhaba, Yaşım 30. Bu yaştan sonra gerçekten akıl sağlığı yerinde erkek bulmak çok mu zor? Tüm akli melekeleri yerinde olan erkekler kapıldı mı? Evlilik planları yaptığım insandan öyle bir soğudum ki, sanki karşımda 20lerin başında genç bir delikanlı var, öfkelendiği an sivrilen, kırıcı olan birisi vardı. Hayır uzun süre yasta tutamıyorum artık. Sadece tekrarlayan hayal kırıklıkları, bu sefer olur dediğim ilişkilerin yine olmaması, yaşanmışlıklar ve bitişler beni o kadar yordu ki…. Sanki bu yaşımda duygusal dünyamda bir şeyler yolunda olmalıydı. Üzerimde kocaman bir yük var. Merak ediyorum bu durumları yaşayıp güzel bir hikaye, yol arkadaşı bulabileniniz var mı? Evet iyiler hala var diyebileniniz var mı?
33 e bastım evet var kendim de mutlu olduğum ilişkiler yaşadım
çevremde de çok iyi ilişkiler evlilikler yürüten insanlar var
ama böyle bende zaman zaman kendime doğru insan kaldı mı ilişkiler çok yüzeysel oldu hala var mı nerde diye sorduğumda aklıma himym dan bir cümle geliyor
Hayatım boyunca doğru kızı aradım durdum
doğru kızı aramayı bırakıp , doğru adam olmaya çalışmaya başladığım an o kız geldi…
Yani demem o ki hayatımız boyunca her yaşta her dönemde farklı arayışlar peşindeyiz en doğru en mükemmel en iyi en merhametli en sevgi dolu vs vs vs peki kaçımız en doğru mükemmel iyi merhametliyiz bilemiyorum bazen böyle uzuuun uzuuun düşünüyorum
Yıllardır bu konularda inandığım şey şu en beklemediğin anda en boşverdiğin anda geliyor ne gelirse sen arayış enerjisinden çıktığın an , hatta bu forumda böyle çok çarpıcı bi konu vardı ya hatırlayan çıkar mı iki kız arkadaşın bi ydışı seyehati vardı

Neden kriterin bu kadar dusuk bacimsu? Neden sadece akli melekelerinin olmasi yeterli gibi dusunuyorsun, ay hayir genceciksin, cogaltin su kriterlerinizi. Ne kadar cok istersen o kadar cok alirsin.

Daha genç yaşta evlenen erkeklerde sanki bir arıza yokmuş da 30.dan sonra kafalar yanmış gibi bi hissiyata kapıldıysan yanılıyosun bence, herkesin ne istediğini bildiği ve bir hayat standardının oturduğu mis gibi yaşlar. İyiler hala var ve hatta millet tur bindirdi tur.

Neden kriterin bu kadar dusuk bacimsu? Neden sadece akli melekelerinin olmasi yeterli gibi dusunuyorsun, ay hayir genceciksin, cogaltin su kriterlerinizi. Ne kadar cok istersen o kadar cok alirsin.
Düşün piyasa ne kadar sıkıntılı, akli melekeyi kriter yaptım artık 😀

Akıl sağlığı yerinde demek hepsini kapsıyor aslında.ana kuzusu olmayan, merhametli, vicdanlı, laftan anlayan, öfke kontrolü olan, duygusal istikrar sahibi.bunlar kastediliyor zaten.

Düşün piyasa ne kadar sıkıntılı, akli melekeyi kriter yaptım artık 😀
Aklı meleke hepsini kapsıyor aslında.aklı başında olan adam ana kuzusu olmaz, öfke kontrolü sağlar, istikrarlı olur, tutarlı davranır, laftan anlar, empati yapabilir.normal insan olmak aslında aklı melekeleri yerinde olmayı gerektiriyor.bence yanlış bir anlatım değil.boyu şöyle kilosu böyle sarışın esmer cart curt diyecek değilsin ya bu yaşta?

Aklı meleke hepsini kapsıyor aslında.aklı başında olan adam ana kuzusu olmaz, öfke kontrolü sağlar, istikrarlı olur, tutarlı davranır, laftan anlar, empati yapabilir.normal insan olmak aslında aklı melekeleri yerinde olmayı gerektiriyor.bence yanlış bir anlatım değil.boyu şöyle kilosu böyle sarışın esmer cart curt diyecek değilsin ya bu yaşta?
Hayır tabiki dış görünüş olarak çok büyük beklentilerim yok. Yukarıda saydığınız kriterler asıl bahsettiğim.

Bu yaştan sonra derken? Ne varmış yaşınızda, gencecik kadınsınız yahu. Akıl sağlığı yerinde erkek bulunur niye bulunmasın, aklı başında ,dürüst ne istediğini bilen erkekler de var. Bu sorunun cevabı bulunduğunuz, takıldığınız ortamlara, sosyal hayatınıza bağlı biraz da.

Bu yaştan sonra derken? Ne varmış yaşınızda, gencecik kadınsınız yahu. Akıl sağlığı yerinde erkek bulunur niye bulunmasın, aklı başında ,dürüst ne istediğini bilen erkekler de var. Bu sorunun cevabı bulunduğunuz, takıldığınız ortamlara, sosyal hayatınıza bağlı biraz da.
Bu yaştan sonra derken kendimi yaşlı hissetmiyorum tabi ki. Ama insanın yorulmaya başladığı bir dilimi gibi hissediyorum şu an. Sosyal hayatım biraz kısır maalesef evet iş hayatından ibaret gibi maalesef.

siz bu 30 yaşı ne sanıyorsunuz? 20lerinde koca buldun buldun, bulamadın evde kaldın diye bir şeye kim inandırdı sizi?
Hayır tabiki öyle değil. Sadece 20lerimdeki gibi olamıyorum mesela, daha fazla istikrar istiyorum hayatımda. Sanki daha da zorlaşıyor gibi hissediyorum.

Bu ara sosyal medyada bir furya başladı. Şu yaşta şu olmalı, bu yaşta bu olmalı. Sürekli karşıma çıkıyor, bu ara bir bunalım var hepimizde zaten. 24 yaşında olup, kendini yaşlı görüp tavsiye veren gördüm. Anlamıyorum ki insanlar hayata kaç yaşında başlıyor ki bu yaşlarda her şeyi oturtmayı bekliyor.
30 yaşında bekar insan sayısı yirmi yıl öncekine göre o kadar fazla ki. Ekonomik imkansızlıklar, eğitim süresi, işsizlik, hepsi buna sebep. Neden evlenememek ila kötü karakterle ilgili olsun. Benim yaşıtım bir sürü bekar erkek arkadaşım var. Kimi kariyerinden, kimi ailevi sebeplerden, kimi yurtdışına taşınıp yeni bir yaşam kurma telaşından geç kaldı.
Bir erkeği yaşı ile yargılıyorsanız, o da sizi yargılayınca şaşırmayacaksınız. Bir konuda 30 yaşımda bekar olmanın avantajı da var. Eğer doğru erkeği seçebilecek kabiliyetteyseniz, bu yaş aralığında maddiyatı ve kafayı oturtmuş erkek bulma olasılığınız çok daha fazla.

Bu ara sosyal medyada bir furya başladı. Şu yaşta şu olmalı, bu yaşta bu olmalı. Sürekli karşıma çıkıyor, bu ara bir bunalım var hepimizde zaten. 24 yaşında olup, kendini yaşlı görüp tavsiye veren gördüm. Anlamıyorum ki insanlar hayata kaç yaşında başlıyor ki bu yaşlarda her şeyi oturtmayı bekliyor.
30 yaşında bekar insan sayısı yirmi yıl öncekine göre o kadar fazla ki. Ekonomik imkansızlıklar, eğitim süresi, işsizlik, hepsi buna sebep. Neden evlenememek ila kötü karakterle ilgili olsun. Benim yaşıtım bir sürü bekar erkek arkadaşım var. Kimi kariyerinden, kimi ailevi sebeplerden, kimi yurtdışına taşınıp yeni bir yaşam kurma telaşından geç kaldı.
Bir erkeği yaşı ile yargılıyorsanız, o da sizi yargılayınca şaşırmayacaksınız. Bir konuda 30 yaşımda bekar olmanın avantajı da var. Eğer doğru erkeği seçebilecek kabiliyetteyseniz, bu yaş aralığında maddiyatı ve kafayı oturtmuş erkek bulma olasılığınız çok daha fazla.
Dediğiniz şekilde olmasını çok isterim

35 yaşında ikinci evliliğimi yaptım, eşim benim nazarımda dünyanın en iyi insanı, şükürler olsun ki iyi insanlar hâlâ var, ümitsiz olmayın ve size uygun olmadığını anladığınız kimseyle bir şeyi oldurmaya çalışmayın.

düzgün insanlar hala var

ancak denk gelmek zor

Bu arada ben 34 yaşında evlendim, üstelik çok iyi, çok tatlı bir adamla 🧿 merhametli, dürüst, sadık, iyi eş, iyi baba, iyi insan, komik, düşünceli...Yazıyorum ki görün ümit hep var, sakın ümitsizlige düşmeyin.. Gönlünüze göre olsun 🌷

O kadar ben ki. Ya sanki doğru insanı artık bulamayacakmışım gibi geliyor bir türlü olmuyor ilişkilerim, uzun ilişkim vardı başta konuştuğumuz gibi konuşmadı sonralarda çok değişti ilişki bitti yine tek kaldım. Çevremde bekar insan da kalmadı. Evde kalmış gibi hissediyorum. Buradaki arkadaşların cevaplarını da anlamsız buldum çevrede zaten doğru erkek çok az 30 sonrası doğru erkeği bulmak daha da zor çünkü 30 yaş grubu erkeklerde de 20Li yaştaki kızlara aşık olma devri başladı. Allah gönlümüze göre versin.

Back
X