- 24 Mart 2019
- 135
- 293
- 23
- Konu Sahibi aylaogretmen
-
Bu konuda açtığım ikinci başlık kızlar ama çok üzülüyorum. Belli bir yaştan sonra evlenememiş olmak can sıkıcı. Tayin isteyeceğim ama bendeki bu şans olduğu sürece yine küçük bir yere atanırımBazı arkadaşlar artık insanlar 30 yaşından sonra evleniyor diyorlardı ama benim yaşımdakileri bırakın evlenmemeyi 2. çocuklarına hamileler. Ben ne yapayım şimdi?
Bu konuda açtığım ikinci başlık kızlar ama çok üzülüyorum. Belli bir yaştan sonra evlenememiş olmak can sıkıcı. Tayin isteyeceğim ama bendeki bu şans olduğu sürece yine küçük bir yere atanırımBazı arkadaşlar artık insanlar 30 yaşından sonra evleniyor diyorlardı ama benim yaşımdakileri bırakın evlenmemeyi 2. çocuklarına hamileler. Ben ne yapayım şimdi?
Keşke herşey hayaller deki gibi olsa. Bu cevrenizle alakalı biraz da. Ben 30 yaşıma daha varmadim. Ama bende bunu eksikliğini yasiyorum. Çünkü etrafimdaki bütün insanalr evli . İşe gidiyorum iş arkadaşlarım evli ünv deki arkadaşlarım evli tanıdığım herkes evli. Dışarı çıkıp birileriyle biseyler yapmak istiyorsunuz ama butun yasitlariniz evli. İnsan bı yerden sonra bende bı problem mi var acaba diye düşünmeye basliyor. Ha etrafınizda sizin gibi bekar insanalr olsa tabiki çok keyifli olur. Ama yer gelio dışarı çıkmaya insan bulamadığım oluyor gerçekten. E bı de zaten eğitimimiz tamamlamisiz kariyerimiz var kendimi farklı alanlarda da yetiştirmeye çalışıyorum ama ne olursa olsun sabah telefonunda gördüğün sevgi dolu günaydın mesajı nin eksikliği kapatmiyor hiç bı şey. Herşeyin yeri farklıdır. Evli insanalarin da bu kadar tepki vermesini anlamıyorum. Madem bekarlığa ozeniyorsaniz neden evlendiniz.Ben 33 yaşında ve bekar olsam deli gibi spor yapar, arkadaşlarımla gezer tozar, bir sürü kitap okur, film izler, sonsuz miskinlik yapar..daha sayamadım, ancak bu kadarını hayal edebildim evli ve çocuklu halimle:)
Herkes kendi hızında yaşar hayatı, niye başkalarının hangi yaşta naptığına,kaçıncıya hamile olduğunu kendine kıstas yapıyorsun ki? Resmen kendini mutsuzluğa gömmeye and içmişsin..
Hersry nasip kısmet biliyorsunuz herseyin bir zamanı var benimde hiç bir sorunum olmamasına rağmen evladım olmuyor 29 yaşına giriyorum üzülüyorum ama Rabbime teslim ettim kendimi çünkü herşey ondan. Geçende yazmıştım size yorum evlenip mutsuz Olursanız emin olun Kı bekarliginizi özlersiniz ben çok mutsuzum mesela hergün mide ağrısıyla uyanıp uyanıyorum stresten keşke uğruna gözyaşı döktüğüm adamla evlenmeseydim diyorum. Herşeyin hâyırlısı bol bol dua edin dışarda ki hiç kimseye de özenmeyin çünkü herkesin bir imtihanı var emin olunBu konuda açtığım ikinci başlık kızlar ama çok üzülüyorum. Belli bir yaştan sonra evlenememiş olmak can sıkıcı. Tayin isteyeceğim ama bendeki bu şans olduğu sürece yine küçük bir yere atanırımBazı arkadaşlar artık insanlar 30 yaşından sonra evleniyor diyorlardı ama benim yaşımdakileri bırakın evlenmemeyi 2. çocuklarına hamileler. Ben ne yapayım şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?