- Konu Sahibi aylaogretmen
-
ben varım
evlenmek umrumda bile değil şu an sizin ve sizin gibilerin konularını gördükçe sinirim zıplıyor. kendine acıyan acındırtan mıymıy hemcinsimi görmek istemiyorum ya kendinizi toplayın. sinirim bozuldu
22 den selamlar yavaş yavaş yanınıza geliyorum hahah :)
gel gel su güzelbol bol oku kariyer yap koca derdine düşme emi
Valla ekşi sözlükten geldim az önce orda 30+ kadınlara pek hoş bakmıyorlar bunalıma girdim sonra burada ise evlilik depresiflerini gördükçe tamam diyorum doğru karardayım okumaya devam et kızım . :)
8993 senin avatarına özenip geçen gif koydum ben de site çökmüş giflerden kazenden azar yedim bu arada haberin ola ahah
Bu konuda açtığım ikinci başlık kızlar ama çok üzülüyorum. Belli bir yaştan sonra evlenememiş olmak can sıkıcı. Tayin isteyeceğim ama bendeki bu şans olduğu sürece yine küçük bir yere atanırımBazı arkadaşlar artık insanlar 30 yaşından sonra evleniyor diyorlardı ama benim yaşımdakileri bırakın evlenmemeyi 2. çocuklarına hamileler. Ben ne yapayım şimdi?
bende böyle düşünmüştüm.evlilik sitesinden bir mühendisle tanıştıkçiki ay içinde evlendim ve sonrası şiddet hakaret tehdit...Bu konuda açtığım ikinci başlık kızlar ama çok üzülüyorum. Belli bir yaştan sonra evlenememiş olmak can sıkıcı. Tayin isteyeceğim ama bendeki bu şans olduğu sürece yine küçük bir yere atanırımBazı arkadaşlar artık insanlar 30 yaşından sonra evleniyor diyorlardı ama benim yaşımdakileri bırakın evlenmemeyi 2. çocuklarına hamileler. Ben ne yapayım şimdi?
bende böyle düşünmüştüm.evlilik sitesinden bir mühendisle tanıştıkçiki ay içinde evlendim ve sonrası şiddet hakaret tehdit...
şimdiki aklım olsa yine evlilk sitesine üye olabilirdim ama iki ay içinde evlilik yapmazdım.en son koruma kararları çıkarıyorum, o itiraz ediyor, evden gönderiyorum adamı, böyle şeyler oluyor.
böyle düşünerek yanlış kararlar vermeyin.otuzdan sonra evlenmek biraz daha zor, insanlar seçici oluyorlar.evlenmiş oluyorlar o yaşa kadar.tek tük bekar kalıyor.35 ten sonra daha zor.
belki boşanmış bulabilirsiniz de. önceki eşinden nasıl boşanmaış o önemli.gerçekçi olmak lazım.boşanmak da kötü bişi değil ama ne biliyim ben daha temkinli yaklaşırım.acaba karısından neden ayrıldı diye.
ya da kendinizden küçüklere bakıcaksınız.o bir nebze daha mantıklı.27-28 yaş.
30 yaşına kadar evlenmemeyi tercih edenler de var, o ayrı bir konu ama o insanlar da 30 dan sonra kolay kolay evlenmezler.insanlar sizin gibi korkuyor vsYa birde şu var, iyi bir şey olsa bu adam 30 yaşına kadar evlendirdi derler... Buda Bni korkutuyor.... En iyisi hiç evlenmemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?