30 yaş üstü bekar kalmamış gerçekten?

22 den selamlar yavaş yavaş yanınıza geliyorum :)

Konu sahibi öğretmen hanım ben de bunalımlardayım bir süredir bu yalnızlıktan kendimi okula vermeye çalışıyorum . Büyük ihtimalle okul bitince 2. üniversitemi okumaya başlayacağım çünkü içimde kalmasını istemiyorum o bölümün . Ben de olacağım 26 27 napalım ölelim mi yani . Benim de kısmet kapalıdır ama kendime uğraş bulmaya çalışıyorum .
Hayat erkekler olmadan da gayet çekilir olmaya başladı benim için

gel gel su güzel bol bol oku kariyer yap koca derdine düşme emi

Valla ekşi sözlükten geldim az önce orda 30+ kadınlara pek hoş bakmıyorlar bunalıma girdim sonra burada ise evlilik depresiflerini gördükçe tamam diyorum doğru karardayım okumaya devam et kızım . :)

20 yaşında ikinci çocuğunu doğuranlarda var böyle bi kıyas bence doğru değil.Evlendim başım göğe ermedi valla keşke erseydi size de durmayın evlenin deseydim ama malesef gereksiz bi eylemmiş benim için

Valla ekşi sözlükten geldim az önce orda 30+ kadınlara pek hoş bakmıyorlar bunalıma girdim sonra burada ise evlilik depresiflerini gördükçe tamam diyorum doğru karardayım okumaya devam et kızım . :)

amaaan boşversene orayı. valla ben kk yı bırakıcam bu sebeple yeminle. sırf moral bozuyorlar.

hangi başlığa girsem 30dan sonra olmaz mıı (( konuları. ne otuzmuş abi ya. ben 30 oldum ruhen ve fiziken 18im hala. millete bahane olsun. bırak.

Benim sevgilim bile olmuyor yıllardır yaşım 27 :) Bazen ben de biri olsun hayatımda istiyorum ama ya erkek tarafı sürekli mesaj atarak bunaltıyor bir haftayı geçmiyor konuşmamız bile ben ayrılıyorum, ya da baktığım kişi evli çıkıyor baştan olmuyor. Beğendiğim insanlar da 38-45 yaş arası grupta genelde o yüzden ben umudumu şimdiden kestim bekar forever

Sizin yerinizde olsam yapacağım şeyleri şöyle bir sıralayım bir faydam dokunur belki.
1. Meslektaşlarınıa daha çok sosyalleşin onların çevrelerinden gözlem yapmak için belki bir tanıdıkları vardır Ne bileyim arkadaşı abisi kardeşi olur mu olur çıkar yani.
2. Tabii ki kendi arkadaş çevreniz, bu konuyu konuşabildiğiniz kadar en yakınınızdakilerle konuşun bu durumdan hoşnut olmadığınızı bilsinler ki akıllarında biri varsa önersinler.
3. Mesleğinizin oluşturduğu topluluklara aktivitelere gruplara üye olun etkinliklere gitmeye çalışın. Yani işte örnek vermem gerekirse Kayserili öğretmenler Ankaralı polisler Sivaslı doktorlar, gibi biraz saçma görünebilir ama bir şeyler çıkabileceğini umut ediyorum. Bulunduğunuz şehrin merkezine gitmeye çalışın tatil günlerinde sürekli aktivitelere gidin sosyalleşebildiğiniz kadar sosyalleşin.

Ben hayatımda hiç tiyatroya gitmemiştim merak ediyordum ama o parayı sinemaya veriyordum hep. üniversitede tarih öğretmenimiz dönem ödevi olarak bir tiyatro oyununa gitmemizi oyunu izleyip düşüncelerimizi belirten bir metin hazırlayıp tiyatro bileti ile kendisine teslim etmemizi istedi, ödev buydu.

Aynı ödevi bütün okula vermiş biz sadece bizim sınıfa derdine düşünmüştük. ve bir hafta sonu oyunu izlemek için arkadaşlarımla tiyatroya gittim şu anda evli olduğum adam la orada tanıştım:) aynı okuldaymışız ama tamamen farklı bölümler farklı ders saatleri hiç görmemiştim onu. yani o öğretmenimden Allah razı olsun, o tiyatro ödevini vermeseymiş belki de hiç tanışamayacaktım hayatımın aşkıyla:)) oyun bitene kadar birbirimize baktık muhabbet ettik oyundan da pek bir şey anlamadım bu yüzden:) ,ama öğretmenim ödevi kabul etti sağ olsun biz çıkmaya başladığımızda da bir esprisi anısı var diye sinemaya değil tiyatroya gideriz hep:))
Ve tavsiyemdir tiyatroya kesinlikle gidin sinemadan çok daha fazlası..

A aylaogretmen 30 yaşından sonra gayette güzel evleniliyorda. Armutun sapı üzümün çöpü derken senin tabirinle evde kalıyor insanlar. Aman kel olmasın. Aman saçında beyaz olmasın, aman gobeeee olmasın, aman hiç evlenmiş olmasın diyee diyee seçenek bırakmıyorsunuz valla

bende böyle düşünmüştüm.evlilik sitesinden bir mühendisle tanıştıkçiki ay içinde evlendim ve sonrası şiddet hakaret tehdit...
şimdiki aklım olsa yine evlilk sitesine üye olabilirdim ama iki ay içinde evlilik yapmazdım.en son koruma kararları çıkarıyorum, o itiraz ediyor, evden gönderiyorum adamı, böyle şeyler oluyor.
böyle düşünerek yanlış kararlar vermeyin.otuzdan sonra evlenmek biraz daha zor, insanlar seçici oluyorlar.evlenmiş oluyorlar o yaşa kadar.tek tük bekar kalıyor.35 ten sonra daha zor.
belki boşanmış bulabilirsiniz de. önceki eşinden nasıl boşanmaış o önemli.gerçekçi olmak lazım.boşanmak da kötü bişi değil ama ne biliyim ben daha temkinli yaklaşırım.acaba karısından neden ayrıldı diye.
ya da kendinizden küçüklere bakıcaksınız.o bir nebze daha mantıklı.27-28 yaş.

Ya birde şu var, iyi bir şey olsa bu adam 30 yaşına kadar evlendirdi derler... Buda Bni korkutuyor.... En iyisi hiç evlenmemek

Ya birde şu var, iyi bir şey olsa bu adam 30 yaşına kadar evlendirdi derler... Buda Bni korkutuyor.... En iyisi hiç evlenmemek
30 yaşına kadar evlenmemeyi tercih edenler de var, o ayrı bir konu ama o insanlar da 30 dan sonra kolay kolay evlenmezler.insanlar sizin gibi korkuyor vs

ayrıca beni bir arkaşım 34 yaşında evlendi.ikinci evliliğini yaptı.kocası da prırıl pırıl bir adam.ama kızdan 5-6 yaş küçük adam.kız mali müşavir, adam satış temsilcisi.ama mutlular.

Biraz proaktif olun kendiniz ile iyi geçinin beyninize böyle olumsuz sinyaller göndermeyin. Hayatta herkes bir şekilde evlenir önemli olan, yanyanayken gülebilmek, eğlenebilmek, huzurlu ve mutlu olabilmek

Bence problemin bulundugun yerde yalniz olmaz.Hic senin kafanda bekar kiz arkadasinin olmamasi.O yuzden boyle dusuncelerdesin.Onceki konunda yazmistim 33 yasinda evlendim.Calistigim ilce kucuktu benim de ama okul saatleri disinda uyuyana kadar her daim birarada oldugum +30 5 tane kiz arkadasim vardi.3'u ogretmen,2'si farkli is kolu.Gecen sene 2. Donem nisanliydim ve bekar son 6 ayimdi.1 gun bile bos kalmadik bu kiz tayfamla.Evlenmek zor bile geliyordu o guzel ortami birakip.Boyle bir.ortamin olsa inan aklina gelmez evde kalmissin,evlenememissin vs.Tayin donemi yaklasiyor.Umarim yeni gittigin yerde guzel bir kiz grubu ortamin olur.Tadi bambaska cunku.

meslektaşız.branşın ne bilmiyorum ama düşünürsen bulunduğum ile tayinin çıkar karşına birisi de çıkar.ama şunu bil nerede olursan ol insan fırsatları biraz da kendisi yaratıyor.pozitif olmanı güler yüzlü olmanı hayata olumlu bakmanı tavsiye ederim.

Bugün c.tesi tatil ve siz yine yeni yeniden. .Hakkınızda hayırlısı olsun , şayet evlenirseniz buraya açacağınız konuları düşünemiyorum. Neden oturduğunuz yerden kalkıp, sinemaya bir bilet olabilir, yürüyüş yapmak, mağaza vitrin bakmak,tiyatro vb hoşlandığınız bir etkinlik olsun gibi girişimlerde bulunmuyorsunuz.Benim çevremde 30 yaş üstü bekar dolu ama çoğu kendiyle barışık ve pozitif enerjili ve evlilik takıntılı değil . Arayan bulur ama sizin ki gökten zembille inmesini beklemek gibi. İnmedi, inmiyor, inecek mi, iner mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…